paliekam mes, nebuvo kilusi tokia mintis, kad gali kas pavogti...o ir kėdutė ta turginė

mes irgi paliekam, nes sunku tampytis

Mes kai turejom 0- 13kg, tai nesdavomes namo, bet ne del to, kad nepavogtu, o del to, kad namie mazute isodindavom ir prisegdavom, kartais net miegancia
O dabar, tai nesinesam
Man net minties nekilo, kad gali pavogt

Palieku, bet tik tada kaip pati pamirštu
. Tikrai nenoriu,kd dėl kėdutės išmuštų langą ir tektų rūpintis č nepigiais dalykais -ir langu ir nauja kėdute. Pirkome ją prieš kelis metus,mokėjome apie 700t, tad tikrai gaila būtų. Blogiausiu atveju palieku bagažinėje, ir nesimato ir man tampytis nereikia

Mes visada paliekame mašinoje. Aš jos gal net nemokėčiau saugiai pritvirtinti, jei ištraukčiau.

0-13 kg kedute visad nesdavausi namo, nebent daug nesimo ir be jos budavo, taciau siaip nesdavom su visu vaiku - isimi, ir eini sau.. be to, turim ne viena automobili, tai kur nors vaziuojant nereikedavo derintis, reikia - supakuoji vaika i kedute, ir nesiesi i ta auto, kuriuo vaziuosi.. O dabartines, dideles, tai netampom, palieku visad masinoj, ir kaimynai visi palieka maciau, niekas netampo.. musu langai tamsinti, bet per priekini stikla, aisku, matosi.. ai, ka cia tampysi, be to, nera ir kaip tokios dideles.. jei vaziuojam kitu automobiliu, tenka pernesti ja..
Mes irgi pirmą kedutę nuo 0 iki13 kg nešdavomes namo, o jau dabartine didesne paliekam mašinoj, langai tamsinti tai nelabai ir matos, manau nepavogs

Mes taip pat,dabar,kai turim didesnę ,paliekam,net nekilo mintis temtis ją namo:)
palieku masinoje

o as visada isimu ir dedu i bagazine

mes taip pat paliekam mašinoj,tingiu nešiot