na, jei kedutes pavadinimas pvz RECARO, kazkaip baisoka palikt ja masinoj. zinau tokiu variantu, kai masina lupo, kedute buvo padeta - ir ta iseme. pas mane isvis daba nieko nelieka ka galima vogt. nu bagazinej vezimas. bet nesinoretu kad del kedes snargliai man nuostoliu padarytu - stikla apmokes, o kedes jei nedrausta - nea. todel drausiu.
Dažniausiai mašina lieka garaže, tai aišku ir kėdutė ten pat. Bet, jei taip atsitinka, kad mašiną paliekam kieme, būtinai parsinešam. Ką gali žinoti, kokiam durniui kas šaus į galvą, tuo labiau esu girdėjusi ne vieną atvejį, kad būtent dėl kėdutės išdaužia stiklus...
Sveikos.
Siandien PAGALIAU pirksim nauja kedute i masina, tad kyla klausimas, kaip bus nakti - palikti ta kedute masinoje? Gyvename Seskineje, daugiabutyje, masina laikom kieme... Iki siol naudojom nesyne, tai aisku parsinesdavopm namo, o kai dabar?
JEI KA DOMINA KEDUTES, TAI JIE I FIRMOS PAVADINIMA NEZIURES, AR REKARO AR BABY COMFORT, AR PAPRASTA UZ SIMTA LITU KIENO TOKS"VERSLAS" TAS GRIEBS BET KURIA NA BET ZINOMA, JEI YRA GALIMYBE APSAUGOT SAVO VAIKO TURTA, TAI GERIAUSIAI JA PARSINEST NAMO MES PALIEKAM, KADANGI TURIM SAVA KIEMA
Ispradziu tai saugojom tai parsinezdavom namo ir vaika buvo kur pasodinti netik masinoj, bet ir kambari, bet kai vaikui nusibodo jame sedeti tai ir pradejom palikineti masinoj, bet cia kaip ir likimas, jei bus lemta ja pavogti tai ir pavogs ispat panosies.