Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate naktį autokėdutes mašinose ?

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 17, 20:33)
na, pas mane visi uztamsinti langai, bet per priekini stikla pasvies ir tikrai pamatys wink.gif

nu nejau jas taip vagia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myma: 17 birželio 2007 - 20:17
Mes dažniausiai kėdutę paliekame mašinoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2007 06 17, 21:15)
nu nejau jas taip vagia  g.gif

Sykį mūsų mašinos langas buvo išdaužtas vien tam, kad paimt vaistinėlę doh.gif , nuo to laiko jokių gerų daiktų mašinoje nepaliekam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2007 06 17, 20:15)
nu nejau jas taip vagia  g.gif

na, jei kedutes pavadinimas pvz RECARO, kazkaip baisoka palikt ja masinoj. zinau tokiu variantu, kai masina lupo, kedute buvo padeta - ir ta iseme. pas mane isvis daba nieko nelieka ka galima vogt. nu bagazinej vezimas. bet nesinoretu kad del kedes snargliai man nuostoliu padarytu - stikla apmokes, o kedes jei nedrausta - nea. todel drausiu.
Atsakyti
paliekam..dar nepavoge, nors prisiskaicius kyla noras temptis i namus doh.gif
Atsakyti
Mes visad paliekam, tpfu tpfu tpfu dar niekad nieko nebuvo atsitike biggrin.gif
Atsakyti
Dažniausiai mašina lieka garaže, tai aišku ir kėdutė ten pat. Bet, jei taip atsitinka, kad mašiną paliekam kieme, būtinai parsinešam. Ką gali žinoti, kokiam durniui kas šaus į galvą, tuo labiau esu girdėjusi ne vieną atvejį, kad būtent dėl kėdutės išdaužia stiklus...
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2004 12 03, 13:47)
Sveikos.  smile.gif
Siandien PAGALIAU pirksim nauja kedute i masina,  clap.gif  tad kyla klausimas, kaip bus nakti - palikti ta kedute masinoje? Gyvename Seskineje, daugiabutyje, masina laikom kieme... Iki siol naudojom nesyne, tai aisku parsinesdavopm namo, o kai dabar?  unsure.gif

as dazniausiai kedute palikdavau ax.gif
Atsakyti
JEI KA DOMINA KEDUTES, TAI JIE I FIRMOS PAVADINIMA NEZIURES, AR REKARO AR BABY COMFORT, AR PAPRASTA UZ SIMTA LITU
KIENO TOKS"VERSLAS" blink.gif doh.gif TAS GRIEBS BET KURIA
NA BET ZINOMA, JEI YRA GALIMYBE APSAUGOT SAVO VAIKO TURTA, TAI GERIAUSIAI JA PARSINEST NAMO
MES PALIEKAM, KADANGI TURIM SAVA KIEMA biggrin.gif
Atsakyti
Mes paliekam autokėdutę mašinoje smile.gif
Atsakyti
Ispradziu tai saugojom tai parsinezdavom namo ir vaika buvo kur pasodinti netik masinoj, bet ir kambari, bet kai vaikui nusibodo jame sedeti tai ir pradejom palikineti masinoj, bet cia kaip ir likimas, jei bus lemta ja pavogti tai ir pavogs ispat panosies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatabog: 25 birželio 2007 - 16:27
Paliekam mašinoje visada smile.gif
Atsakyti