Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate naktį autokėdutes mašinose ?

Sveikos. smile.gif
Siandien PAGALIAU pirksim nauja kedute i masina, clap.gif tad kyla klausimas, kaip bus nakti - palikti ta kedute masinoje? Gyvename Seskineje, daugiabutyje, masina laikom kieme... Iki siol naudojom nesyne, tai aisku parsinesdavopm namo, o kai dabar? unsure.gif
Atsakyti
kai turėjom lenkišką kėdutę tai palikdavom, dabar nupirkom Graco tai vyras parneša, bet ne todėl kad geresnė. Neseniai mums pavogė magnetofoną iš mašinos (surado mūsų lelės dėka nes jinai užsimanė valgyti 3 nakties tai mes išgirdom ir iš kart paskambinom mūsų žaviesiems policininkams) tai va, tie policininkai sakė, kad labai dažnai vagia kėdutes iš mašinų ir todėl geriau kaip ir magnetolą neštis namo
Atsakyti
Buvau kelis kartus palikusi, bet atrodo nieko. Patarciau nepalikti, nes vagiukai siais laikais viska sluoja ka mato wink.gif
Atsakyti
Na va as irgi taip manau, kad teks nesiotis... unsure.gif
Atsakyti
Mes visa laika laikom mashinoje - labai jau daug laiko uzhima ishimti ir vel ideti. Kazhkaip net mintis nekilo kitaip daryti. Mashina irgi laikome kieme, kol kas tfu tfu tfu nepavoge.
Atsakyti
Nu mes savo kedute bebe iseos irgi laikom masinoj,
man kazkokia nesamone atrodo vakare parsinesk, ryte vel
isinesk. Tuo labiau, kad ir sveria nemazai..
Tpfu tpfu... kol kas nepavoge..
Atsakyti
Pas mus tai gali pavogti,tai mes nesiojames.
Atsakyti
Mes irgi pusę metų kėdutę laikėm mašinoj, neišiminėjom, nes atrodė, kad daug darbo. Bet vieną rytą nueinam - nėra kėdutės unsure.gif Ir pikta, ir gaila buvo, ir skubiai naują pirkt teko. Tai dabar labai saugom - ne tik nakčiai išimam, bet jei pas ką nors į svečius tik kelioms valandoms nuvažiuojam, ypač kai taip anksti sutemsta.
Atsakyti
as nepalieku, jau viena buvo pavoge. geriausia iseiti radau dedu i bagazine cool.gif
Atsakyti
Auto kedute palieku. Nelabai realu man butu ja tysiotis. Vaikas vienoj rankoj, kedute kitoj sad.gif Masina mano dvieju duru, gale tamsinti stiklai-nesimato tos kedutes smile.gif masina stovi gatveje, tikiuosi nepavogs blink.gif
Atsakyti
Mes jei ilga laika planuojam niekur nevaziuot tai parsinesam, o jei zinom , kad teks vazineti, tai i bagazine idedu. Pas mus CONCORD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingule: 04 gruodžio 2004 - 22:00
As palieku. Labai jau sunku butu tempti vaika ir kedute. Pas mus Chicco Zenit, sunki labai ir grizdas tokia...Jau kokius du menesius masinoj stovi, kol kas nieko.
Atsakyti