Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

clap.gif sunglasses2.gif 4u.gif su valantino diena heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
[quote=melodija,2005 02 11, 21:42]
clap.gif sunglasses2.gif 4u.gif su valantino diena heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif :hear

MEILE- deimantas, kurios negali nusipirkti net karaliai, tai-pasaulis, kuri gali apkabint dvi sirdeles. Linkiu jausti MEILES kupinas SIRDELES heart.gif ! wink.gif **
Atsakyti
Melodiją su Valentino diena ir linkiu sutikti savo Valentiną. Vakar Augustas grįžo iš mokyklos apsiklijavęs širdelėmis.
Atsakyti
Mano dukryte valentino dienai prase lito nusipirkt sirdelem, daviau as jei ta lita, tik sokoladas laimejo, nes ji nusipirko biggrin.gif
Atsakyti

Melodiją su Valentino diena ir linkiu sutikti savo Valentiną. Vakar Augustas grįžo iš mokyklos apsiklijavęs širdelėmis.

Dekui uz grazu palnkejima tik , kad mano valentinas siame pasaulyje musiau negyvena, jis mano svajose ir laukime, susitiksim kada nors tikiuosi tongue.gif
Nors as labai sauniai gyvenu ir be valentinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

Vat mano vaikiukas taip pat su CP, ir tiesiog alpstu is laimes, kad jis pradeda po truputi bandyt sestis, paguldytas ant pilvuko - sliauzti, ir maitinamas pats laikyti sauksta. Kas svarbiausia visa tai jis pradejo daryt vienu metu! Na nezinau, suprantu kad dar daug laiko praeis kol jis vistik atsises ir t.t. bet gi ir tokiu mazu pagerejimo zinksneliu uztenka kad kaskart pamacius apsiverkciau is laimes smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveika, o tavo vaikiukas saunuolis thumbup.gif Labai puikiai suprantu koks dziaugsmas apima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2005 01 29, 20:32)

Labai labai dziaugiesi maza maza smulkmenele savo vaikelio zengta, nebuvo su kuo pasidziaugt ta maza smulkmenele, mazu zinksneliu i prieki tai pamaniau su doctor.gif pasidziaugsiu, kad jis tikrai mane supras, bet as labai apsirikau jis mane dar labiau nuliudino,cry.gif sakydamas na ir kas gi skaiciuot tai nemoka.  Bet as negalejau nesidziaugt, kad mano dukryte siek tiek i prieki pasistumejo, dziaugiausi viena, o kas daugiau liko man. thumbup.gif  Na tiesiog nesugebu nupasakot koks tai ira dziaugsmas tiesiog jis tau kaip stebuklas atrodo. Sveiku vaiku dziaugiesi kiekviena diena jo isradingumu, o neigaliuko dienos visos buna vienodos tu lauki, lauki, lauki ir kai ji ateina ir maza maza smulkmenele virsta stebuklu, dziaugsmui nera ribu. Keista, bet man taip yra.

Melodija, dziaugiuosi katu su jumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Noriu palinekti Jums visoms: sveikatos, kantrybes ir pavasariskos, siltos nuotaikos wub.gif
Atsakyti
O mes jau draugiskai svetimiems paduodam labas ir mokam paklausus kaip gyveni pasakyt GERAI tik vis dar liudna kad ismokta fraze pries kelis metus kiek Tau metu? Vis dar yra 2. sad.gif Bus 100 irgi sakys 2.Na 5pasakyt jis paklaustas vis uzmirsta.Dabar bandau mokinti ne 5o daug.Nes jauciu kas metus nespesiu jo ismokinti vis pasakyt kitaip.
Atsakyti
[quote=pingvinuke,2005 02 26, 17:08]
O mes jau draugiskai svetimiems paduodam labas ir mokam paklausus kaip gyveni pasakyt GERAI tik vis dar liudna kad ismokta fraze pries kelis metus kiek Tau metu? Vis dar yra 2. sad.gif Bus 100 irgi sakys 2.Na 5pasakyt jis paklaustas vis uzmirsta.Dabar bandau mokinti ne 5o daug.Nes jauciu kas metus nespesiu jo ismokinti vis pasakyt kitaip.

As manau, kad daugiau tu ismokysi savo vaikeli pasakyt ir padaryt negu jis dabr gali nes turite daug laik iki 16m. tik neskubekit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinuke @ 2005 02 26, 17:08)

kokie jus saunuoliai, Pingviniuke wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2005 02 24, 13:14)
Sveikos mamytes smile.gif

Vat mano vaikiukas taip pat su CP, ir tiesiog alpstu is laimes, kad jis pradeda po truputi bandyt sestis, paguldytas ant pilvuko - sliauzti, ir maitinamas pats laikyti sauksta. Kas svarbiausia visa tai jis pradejo daryt vienu metu! Na nezinau, suprantu kad dar daug laiko praeis kol jis vistik atsises ir t.t. bet gi ir tokiu mazu pagerejimo zinksneliu uztenka kad kaskart pamacius apsiverkciau is laimes smile.gif thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dziaugiuosi kartu su tavimi clap.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti