Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

QUOTE(Munika @ 2006 11 03, 18:57)
Na reik pabandyt  mirksiukas.gif jei ko nesuprasiu,klausiu pas tave  blush2.gif

mielai atsakysiu. bigsmile.gif kompiuteriu srity esu jau profe. smartass.gif aciuks.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 11 03, 22:41)
mielai atsakysiu.  bigsmile.gif kompiuteriu srity esu jau profe.  smartass.gif  aciuks.gif  hihihi.gif

O tai aciu aciuks.gif na pasidariau as jau albumiuka ten kur sakei ir nuotraukas susidejau assa.gif ir kaip man ja dabar parodyt?ta prasme per http dedi ar img? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 11 03, 22:17)
O tai aciu  aciuks.gif na pasidariau as jau albumiuka ten kur sakei ir nuotraukas susidejau  assa.gif ir kaip man ja dabar parodyt?ta prasme per http dedi ar img?  g.gif

per img. nukopini jame atsiradusiam langelyje nuotraukos adreseli, spaudi "gerai" ir gryzus i zinute siunti. bigsmile.gif labai lauksiu jusu su zyguciu pasirodymo. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 11 03, 23:40)
per img. nukopini jame atsiradusiam langelyje nuotraukos adreseli, spaudi "gerai" ir gryzus i zinute siunti.  bigsmile.gif labai lauksiu jusu su zyguciu pasirodymo.  clap.gif

Na bandau jei nesigaus iskarto atsiprasau blush2.gif

user posted image
Papildyta:
Jeeeeeeeeee gavosi yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif .tai stai mes kokie ax.gif ACIU ERNESTULKA notworthy.gif notworthy.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Munika: 03 lapkričio 2006 - 23:02
QUOTE(Munika @ 2006 11 03, 23:05)
Na bandau  jei nesigaus iskarto atsiprasau  blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Jeeeeeeeeee gavosi  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif .tai stai mes kokie  ax.gif ACIU ERNESTULKA  notworthy.gif  notworthy.gif  aciuks.gif

o kokie jus grazuciai, wow! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar jei susitiksim sporto halej bus zymiai lengviau atpazint viena kita. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 11 04, 12:45)
o kokie jus grazuciai, wow!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dabar jei susitiksim sporto halej bus zymiai lengviau atpazint viena kita.  clap.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif as tik dabar apsiziurejau kad jau kuris laikas likom vienos forumely, ir ne tik sioj temoj. schmoll.gif idomu kur visos prapuole? g.gif bigsmile.gif mes su pusseseryte greitai leksim pas mano sesyte savaitgaliukui, daboti 2.gif wub.gif isleisim sesyte su svainiuku i gimtadieniuka draugu. tad turbut ir as trumpam pradingsiu iki rytojaus vakariuko nes pas sesyte 000164.gif biskuti sugedes dabar. verysad.gif bus keistoka be jo. bigsmile.gif gero savaitgaliuko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 11 04, 16:46)
g.gif as tik dabar apsiziurejau kad jau kuris laikas likom vienos forumely, ir ne tik sioj temoj.  schmoll.gif idomu kur visos prapuole?  g.gif  bigsmile.gif mes su pusseseryte greitai leksim pas mano sesyte savaitgaliukui, daboti  2.gif  wub.gif isleisim sesyte su svainiuku i gimtadieniuka draugu. tad turbut ir as trumpam pradingsiu iki rytojaus vakariuko nes pas sesyte  000164.gif biskuti sugedes dabar.  verysad.gif bus keistoka be jo.  bigsmile.gif gero savaitgaliuko.  4u.gif

Ale tikrai drinks_cheers.gif kazko daugiau cia neuzeina niekas,kazi kodel? g.gif
Ir tau gero savaitgaliuko 4u.gif mes su Zygiu niekur nosies nekisam,salta... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 11 04, 22:24)
Ale tikrai  drinks_cheers.gif kazko daugiau cia neuzeina niekas,kazi kodel?  g.gif
Ir tau gero savaitgaliuko  4u.gif mes su Zygiu niekur nosies nekisam,salta... rolleyes.gif  ax.gif

labutis, 4u.gif niu va gryzau as jau namuciu, islydejau pusseseryte namuciu. dabar labai keista, taip pripratau kad visa savaite pusseseryte buvo pas mane. bigsmile.gif kazko truksta dabar. man tai jokie speigai nebaisus kaip kur nors vaziuoju, juo labiau pas sesyte ir dukterecia wub.gif isvis esu nenamiseda. va pabuvau nuo 2ienio kad ir su pussesere namie, nevaziavau nei i centra savo nei niekur ir nuo 5ienio nustygt vietoje nebegalejau. doh.gif gerai kad sesyte issikviete laiku. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 05 lapkričio 2006 - 15:51
QUOTE(Ernestulka @ 2006 11 05, 16:48)
labutis,  4u.gif niu va gryzau as jau namuciu, islydejau pusseseryte namuciu. dabar labai keista, taip pripratau kad visa savaite pusseseryte buvo pas mane.  bigsmile.gif kazko truksta dabar. man tai jokie speigai nebaisus kaip kur nors vaziuoju, juo labiau pas sesyte ir dukterecia  wub.gif isvis esu  nenamiseda. va pabuvau nuo 2ienio kad ir su pussesere namie, nevaziavau nei i centra savo nei niekur ir nuo 5ienio nustygt vietoje nebegalejau.  doh.gif  gerai kad sesyte issikviete laiku.  rolleyes.gif

Nu bet tu ir keitiesi Ernestulka,vos atpazinsi tave is avataru rolleyes.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 11 05, 19:00)
Nu bet tu ir keitiesi Ernestulka,vos atpazinsi tave is avataru   rolleyes.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

matyt neveltui mano viena is pravardziu - chameleonas. doh.gif hihihi.gif labai nemegstu pastovumo ir be galo megstu keistis doh.gif net ir cia tie patys avatarai nusibodo, o tas tigriukas kazkuo nepatiko, tai nutariau vel persikeist. bigsmile.gif bet jau turbut paskutini kartuka. ( kol vel nenusibos) blush-anim-cl.gif bigsmile.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 05 lapkričio 2006 - 20:14
QUOTE(Ernestulka @ 2006 11 05, 21:03)
matyt neveltui mano viena is pravardziu - chameleonas.  doh.gif  hihihi.gif labai nemegstu pastovumo ir be galo megstu keistis doh.gif net ir cia tie patys avatarai nusibodo, o tas tikriukas kazkuo nepatiko, tai nutariau vel persikeist.  bigsmile.gif bet jau turbut paskutini kartuka. ( kol vel nenusibos)  blush-anim-cl.gif  bigsmile.gif  hihihi.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif as tave tik is vardo ir atpazystu,nes kiekviena karta ijungus matau jau nauja nuotrauka lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti