Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

QUOTE(spylka @ 2006 10 24, 12:23)
ech kaip noreciau kad mano dukryte lakstytu, o as jos nepagauciau

Ką gali žinoti,medicina tobulėja,gal ir lakstys.Mano sūnus gimė po labai sunkios traumos,pranašavo,kad nevaikščios.Aš tada sapnuodavau,kad mano vaikas bėga o dabar ištikrūjų bėga.Gal ir tau pavyks susapnuoti,man tai labai padėdavo.,kažkaip nusiramindavau...
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2006 10 27, 20:04)
Ką gali žinoti,medicina tobulėja,gal ir lakstys.Mano sūnus gimė po labai sunkios traumos,pranašavo,kad nevaikščios.Aš tada sapnuodavau,kad mano vaikas bėga o dabar ištikrūjų bėga.Gal ir tau pavyks susapnuoti,man tai labai padėdavo.,kažkaip nusiramindavau...

drinks_cheers.gif svarbiause neprarast vilties wub.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 10 27, 18:28)
Ernestulka parasyk koki soki jusu kolektyvas sokot,tam koncerte?kad zinociau kur taves ieskot,ir suspeciau pamatyt  blush2.gif  4u.gif

mes soksim pacioje to renginuko pradzioje, iskart po pirmojo alano chosnau pasirodymo, pirmosios jo dainos. mes pasirodysim kartu su "lietuvos" ansamblio merginu grupe ir soksim soki "kepurine". visi apsirenge tautiniais rubais. jei nieko neiskarpys ir rodys musu pasirodyma su visu ivaziavimu i scena, as vezimelyje isvaziuosiu pirmoji ir sokio pradzioje scenoj soksiu pirmoje eileje, pirmoji is desines puses, busiu is vezimeliuose esanciu merginu vienintele su dviem kasytem. bigsmile.gif is to galesi mane atpazint. doh.gif oi kaip man paciai norisi is salies pamatyt kaip mes ten pasirodem, negaliu sulaukt. beto, gal ir po sokio per visa rengini mane kazkiek rodys, nes mes su pusseseryte po mano sokio toliau visa rengini stebejom pries pat scena. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 10 24, 11:23)

taip, bet visu svarbiausia yra mankstos. jos tikrai daro stebuklus jei daug ir kantriai dirbi. tai sakau is savo patirties, nes vaikysteje as vaiksciojau be galo letai ir sunkiai. iki kokiu 10m buvau visiskai nesavarankiska, zodziu isties sunki ligoniuke. bet mama nepasidave, kiek galejo tiek veze i sanatorijas, mokykloje gavau istisus 12m medicinine reabilitacija, namuose savarankiskai su mama, o veliau ir jau pati viena darydavau mankstas, pagelbejo truputuka ir operacijos. ir uztat dabar esu beveik visiskai savarankiska, zymiai stipriai vaikstau, beveik viska galiu pasidaryti pati. galima sakyt tik lauke, kazkur toliau einant, ar vaziuojant man reikia lydinciojo pagalbos. tad manau galiu drasiai teigt, kad visu pirma reikia nenusileist negaliai, ir kiek imanoma kuo daugiau judet, mankstintis, kad ir kaip is pradziu butu sunku, bet rezultatai atperka viska. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 27, 22:04)
mes soksim pacioje to renginuko pradzioje, iskart po pirmojo alano chosnau pasirodymo, pirmosios jo dainos. mes pasirodysim kartu su "lietuvos" ansamblio merginu grupe ir soksim soki "kepurine". visi apsirenge tautiniais rubais. jei nieko neiskarpys ir rodys musu pasirodyma su visu ivaziavimu i scena, as vezimelyje isvaziuosiu pirmoji ir sokio pradzioje scenoj soksiu pirmoje eileje, pirmoji is desines puses, busiu is vezimeliuose esanciu merginu vienintele su dviem kasytem.  bigsmile.gif is to galesi mane atpazint.  doh.gif oi kaip man paciai norisi is salies pamatyt kaip mes ten pasirodem, negaliu sulaukt. beto, gal ir  po sokio per visa rengini mane kazkiek rodys, nes mes su pusseseryte po mano sokio toliau  visa rengini stebejom pries pat scena.  bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif

Viskas aisku stebesiu lens.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 27, 22:33)
taip, bet visu svarbiausia yra mankstos. jos tikrai daro stebuklus jei daug ir kantriai dirbi. tai sakau is savo patirties, nes vaikysteje as vaiksciojau be galo letai ir sunkiai. iki kokiu 10m buvau visiskai nesavarankiska, zodziu isties sunki ligoniuke. bet mama nepasidave, kiek galejo tiek veze i sanatorijas, mokykloje gavau istisus 12m medicinine reabilitacija, namuose savarankiskai su mama, o veliau ir jau pati viena darydavau mankstas, pagelbejo truputuka ir operacijos. ir uztat dabar esu beveik visiskai savarankiska, zymiai stipriai vaikstau, beveik viska galiu pasidaryti pati. galima sakyt tik lauke, kazkur toliau einant, ar vaziuojant man reikia lydinciojo pagalbos. tad manau galiu drasiai teigt, kad visu pirma reikia nenusileist negaliai, ir kiek imanoma kuo daugiau judet, mankstintis, kad ir kaip is pradziu butu sunku, bet rezultatai atperka viska.  mirksiukas.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif jei ne mediku pagalba ir mano sunkus darbas,Zygutis turbut iki dabar butu sliauziojas,nesedejes ir nekalbejes,nes buvo visiskai nurasytas.as irodziau,kad gali but kitaip thumbup.gif tik sunkiu darbu gali padaryt stebuklus fitness3.gif fitness4.gif showoff.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Na <ernestulka> tu saunuole musu sokejele sokiai.gif Tiesiog spinduliuji optimizmu,is taves galima tik pasimokyti.
<spylka> reikia labai tiketi,o gal kazkada vaikscios... Musu prognozes irgi baisios bet as noriu tiketi,kad gal viskas bus gerai mirksiukas.gif Negalima pasiduoti blogom mintim 4u.gif
Nu Zygutis tai saunuoliukas. Stiprybes jam ir jo nuostabiai mamytei 4u.gif
Ir as turiu kuo pasigirti. Mano mazoji jau man nusisypsojo biggrin.gif Kai pamaciau,oi nenupasakojamas dziaugsmas apeme ax.gif Aisku tik viena dar karta...bet tikriausiai jau prades daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2006 10 28, 16:15)
Labas 4u.gif Na <ernestulka> tu saunuole musu sokejele  sokiai.gif Tiesiog spinduliuji optimizmu,is taves galima tik pasimokyti.
<spylka> reikia labai tiketi,o gal kazkada vaikscios... Musu prognozes irgi baisios bet as noriu tiketi,kad gal viskas bus gerai mirksiukas.gif Negalima pasiduoti blogom mintim 4u.gif
Ir as turiu kuo pasigirti. Mano mazoji jau man nusisypsojo biggrin.gif Kai pamaciau,oi nenupasakojamas dziaugsmas apeme ax.gif Aisku tik viena dar karta...bet tikriausiai jau prades daugiau...

Aciu wub.gif
Kai saunu thumbup.gif clap.gif na pagaliau!dziaugiuosi uz jus abi clap_1.gif toliau bus viskas gerai,ir Zygutis nenoredavo labai sypsotis ir pradejo gan velai.bet uztat poto sypsena nenuejo nuo veiduko bigsmile.gif
O mes katik is cirko thumbup.gif Zygutis ciauska neuzsiciaupdamas,pasakoja mociutei ka mate.didziausias ispudis jam kai pamate gyva drambli thumbup.gif yahoo.gif :yahoo:nezinau ar sianakt uzmigs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2006 10 28, 15:15)
Labas 4u.gif Na <ernestulka> tu saunuole musu sokejele  sokiai.gif Tiesiog spinduliuji optimizmu,is taves galima tik pasimokyti.

optimizmas isties labai padeda man siame gyvenimely, tiek man paciai tiek aplinkiniams kuriuos labai stengiuos irgi apkrest optimizmo bacilom. hihihi.gif nemegstu labai zmoniu nuolat del kazko dejuojanciu, bet nieko nedaranciu kad butu geriau. laukianciu kol kas is aukstybiu pades. labai daug kas priklauso tik nuo musu paciu. labai dziaugiuos del tavo dukrytes, ir linkiu kad sypsenytes kuo daugiau puostu jusu veidelius. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2006 10 28, 17:18)
Aciu  wub.gif
Kai saunu  thumbup.gif  clap.gif na pagaliau!dziaugiuosi uz jus abi  clap_1.gif toliau bus viskas gerai,ir Zygutis nenoredavo labai sypsotis ir pradejo gan velai.bet uztat poto sypsena nenuejo nuo veiduko  bigsmile.gif
O mes katik is cirko  thumbup.gif Zygutis ciauska neuzsiciaupdamas,pasakoja mociutei ka mate.didziausias ispudis jam kai pamate gyva drambli  thumbup.gif  yahoo.gif  :yahoo:nezinau ar sianakt uzmigs  lotuliukas.gif

isivaizduoju kiek zyguciui ispudziuku. bigsmile.gif prisimenu kaip mes vaikystej su sese po cirku isuzdavom ausis pasakodami visiems savo ispudzius, be galo megdavom cirkus ir atrakcionus. vos suzinojusios kad kur kaune yra atvaziave atrakcionai ar cirkas tol neduodavom abi tevam ramybes kol nelaimedavom savo. doh.gif atrakcionus su sese iki dabar dievinam ir kuo baisesnius, ekstremaliausius ir auksciausius. thumbup.gif
Atsakyti
cia as su pusseseryte. 4u.gif as kaireje bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 29 spalio 2006 - 10:56
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 28, 18:19)
optimizmas isties labai padeda man siame gyvenimely, tiek man paciai tiek aplinkiniams kuriuos labai stengiuos irgi apkrest optimizmo bacilom.  hihihi.gif nemegstu labai zmoniu nuolat del kazko dejuojanciu, bet nieko nedaranciu kad butu geriau. laukianciu kol kas is aukstybiu pades. labai daug kas priklauso tik nuo musu paciu.

Ernestulka, smagu skaityti tavo žinutes thumbup.gif Įsivaizduoju, kad daug kam esi saulės ir vilties spindulėlis. Ir stiprypės pavyzdys. Daugelis sveikųjų galėtų pavydėti Tau tokio požiūrio į gyvenimą... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spylka @ 2006 10 24, 11:23)

spylka, lakstys tavo mazule, pamatysi mirksiukas.gif Tik duok jai laiko smile.gif Ji bus labai stiprus zmogutis, iš akių mačiau. O tu esi nusotabi mama savo dukrytei, taigi tikiu, kad jau labai greitai ji zengs savo pirmuosius zingsniukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 28, 19:19)

isivaizduoju kiek zyguciui ispudziuku.  bigsmile.gif prisimenu kaip mes vaikystej su sese po cirku isuzdavom ausis pasakodami visiems savo ispudzius, be galo megdavom cirkus ir atrakcionus. vos suzinojusios kad kur kaune yra atvaziave atrakcionai ar cirkas tol neduodavom abi tevam ramybes kol nelaimedavom savo.  doh.gif atrakcionus su sese iki dabar dievinam ir kuo baisesnius, ekstremaliausius ir auksciausius.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif 100%.ir mes su Zyguciu tokie patys esam ax.gif lotuliukas.gif labai laukiam vasaros,vel vaziuosim i Danija pas artimuosius.ten isbande jau esam 2 Samerlendus lotuliukas.gif viename is ju ir luzo kojytes Zyguciui,besokinedamas ant batuto blink.gif bet vistiek jis sneka ir nori ant tu supyniu nors tu ka doh.gif kitais metais busim atsargesni rolleyes.gif

Nugi grazuole Ernestulka wub.gif jau antra nuotrauka matau 4u.gif bus lengviau per koncerta siandien atpazint blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zuza @ 2006 10 29, 12:22)
Ernestulka, smagu skaityti tavo žinutes  thumbup.gif  Įsivaizduoju, kad daug kam esi saulės ir vilties spindulėlis. Ir stiprypės pavyzdys. Daugelis sveikųjų galėtų pavydėti Tau tokio požiūrio į gyvenimą... ax.gif
Papildyta:

spylka, lakstys tavo mazule, pamatysi mirksiukas.gif Tik duok jai laiko smile.gif Ji bus labai stiprus zmogutis, iš akių mačiau. O tu esi nusotabi mama savo dukrytei,  taigi tikiu, kad jau labai greitai ji zengs savo pirmuosius zingsniukus  ax.gif

Sutinku drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Munika,2006 10 29, 11:42]
drinks_cheers.gif 100%.ir mes su Zyguciu tokie patys esam ax.gif lotuliukas.gif labai laukiam vasaros,vel vaziuosim i Danija pas artimuosius.ten isbande jau esam 2 Samerlendus lotuliukas.gif viename is ju ir luzo kojytes Zyguciui,besokinedamas ant batuto blink.gif bet vistiek jis sneka ir nori ant tu supyniu nors tu ka doh.gif kitais metais busim atsargesni rolleyes.gif

siaip ir mes su sese sia vasarele buvom truputuka pamokytos atrakcionuose, dar dabar kraupu prisimint lotuliukas.gif ieskodamos adrenalino sumastem isbandyt tokia supyne - rata, dar siaip ne taip ikalbinom i kompanija seses vaikino broli 13m. neatkreipem demesio i bilietu pardavejo ispejima kad po tos supynes gali nekaip baigtis neturint gelezines sveikatos. susedom ratu mes ir dar kelios ekstremales. pakilom mazdaug sulyg treciu namo aukstu... kaip pradejo ta supyne suktis ratu, perverte aukstelninkus ir vel ratu suko, paskui kniubsciom veidu zemen vel taip pat ratu issuko, galu gale apverte aukstyn galva parverte vis ratu i viena puse sukdami zaibisku greiciu. o juk nuo paprastu apsisukimu apsvaigsta galva ir pykina, o ten suko be jokio atokvepio ir dar visokiom pozom. doh.gif dar besisukdamos su sese pastebejom kad mazasis sukas galva kazkaip keistai nuleides, uzsimerkes, vos aparpuolio negavom pamaniusios kad nualpo... bet sustojus supynei truputi atsigavo. nuejom nuo tos supynes visi trys iskart pas svainiuka i masina, taip negera pasidare kad nieko nebesinorejo. po to visa vakara galva dar sukos lotuliukas.gif turbut daba i ta supyne daugiau nebent uz milijona eitume lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti