QUOTE(Vir81 @ 2006 10 28, 15:15)
Labas

Na <ernestulka> tu saunuole musu sokejele

Tiesiog spinduliuji optimizmu,is taves galima tik pasimokyti.
<spylka> reikia labai tiketi,o gal kazkada vaikscios... Musu prognozes irgi baisios bet as noriu tiketi,kad gal viskas bus gerai

Negalima pasiduoti blogom mintim
Nu Zygutis tai saunuoliukas. Stiprybes jam ir jo nuostabiai mamytei
Ir as turiu kuo pasigirti. Mano mazoji jau man nusisypsojo

Kai pamaciau,oi nenupasakojamas dziaugsmas apeme

Aisku tik viena dar karta...bet tikriausiai jau prades daugiau...
optimizmas isties labai padeda man siame gyvenimely, tiek man paciai tiek aplinkiniams kuriuos labai stengiuos irgi apkrest optimizmo bacilom.

nemegstu labai zmoniu nuolat del kazko dejuojanciu, bet nieko nedaranciu kad butu geriau. laukianciu kol kas is aukstybiu pades. labai daug kas priklauso tik nuo musu paciu. labai dziaugiuos del tavo dukrytes, ir linkiu kad sypsenytes kuo daugiau puostu jusu veidelius.
Papildyta:
QUOTE(Munika @ 2006 10 28, 17:18)
Aciu
Kai saunu

na pagaliau!dziaugiuosi uz jus abi

toliau bus viskas gerai,ir Zygutis nenoredavo labai sypsotis ir pradejo gan velai.bet uztat poto sypsena nenuejo nuo veiduko
O mes katik is cirko

Zygutis ciauska neuzsiciaupdamas,pasakoja mociutei ka mate.didziausias ispudis jam kai pamate gyva drambli

:yahoo:nezinau ar sianakt uzmigs
isivaizduoju kiek zyguciui ispudziuku.

prisimenu kaip mes vaikystej su sese po cirku isuzdavom ausis pasakodami visiems savo ispudzius, be galo megdavom cirkus ir atrakcionus. vos suzinojusios kad kur kaune yra atvaziave atrakcionai ar cirkas tol neduodavom abi tevam ramybes kol nelaimedavom savo.

atrakcionus su sese iki dabar dievinam ir kuo baisesnius, ekstremaliausius ir auksciausius.