Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

QUOTE(Atėnė V @ 2006 10 04, 16:27)

Su rudeniu prasidėjo mūsų ligos-abu vaikai serga,tai vos spėju suktis.Gal žinote kokių liaudiškų priemonių kosuliui,slogai,peršalimui gydyti?

Su rudeniu prasidėjo mūsų ligos-abu vaikai serga,tai vos spėju suktis.Gal žinote kokių liaudiškų priemonių kosuliui,slogai,peršalimui gydyti?

niu bent man pats geriausias liaudiskas vaistukas nuo slogos, persalimo, yra smulkiai sutarkuotu cesnaku su citrina misinukas. nors ir ne skaniausias, bet be galo veiksmingas. sio misinuko suvalgius po sauksteli 3 kart i dienele, (galima uzsigerti vandeniu) veliausiai po dvieju dienyciu galima pasveikti. 4u.gif
Atsakyti
Juodas ridikas net sinusita isgydo labai veiksminga priemone.........

Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 10 07, 17:38)

sveikute. 4u.gif kaip tau sekas melodija? beveik nebepasirodai forumiuke. smile.gif
Atsakyti
Ačių merginos už patarimus,juos pritaikiau sau,bet vaikai jau gauna antibijotikus verysad.gif
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

senokai cia jau buvau smile.gif su Zyguciu uzsiemus per dienas,tai ner kada cia uzsukt.Zygutis jau vaiksto clap.gif thumbup.gif dar su langetem,bet jau judam i prieki.eina kaip pingvinas hihihi.gif bet su kiekviena diena vis tvirciau ir tvirciau.
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 10 08, 14:03)

Labutis visoms  4u.gif

senokai cia jau buvau  smile.gif su Zyguciu uzsiemus per dienas,tai ner kada cia uzsukt.Zygutis jau vaiksto  clap.gif  thumbup.gif dar su langetem,bet jau judam i prieki.eina kaip pingvinas  hihihi.gif bet su kiekviena diena vis tvirciau ir tvirciau.

Labutis visoms  4u.gif

senokai cia jau buvau  smile.gif su Zyguciu uzsiemus per dienas,tai ner kada cia uzsukt.Zygutis jau vaiksto  clap.gif  thumbup.gif dar su langetem,bet jau judam i prieki.eina kaip pingvinas  hihihi.gif bet su kiekviena diena vis tvirciau ir tvirciau.

sveikute 4u.gif zygutis tikras saunuoliukas. thumbup.gif as tai si savaitgaliuka su pusseseryte dabojam savo mazyle dukterecia. lotuliukas.gif prisidukom visa savaitgaliuka. 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 08, 16:13)

sveikute  4u.gif zygutis tikras saunuoliukas.  thumbup.gif as tai si savaitgaliuka su pusseseryte dabojam savo mazyle dukterecia.  lotuliukas.gif prisidukom visa savaitgaliuka.  2.gif

sveikute  4u.gif zygutis tikras saunuoliukas.  thumbup.gif as tai si savaitgaliuka su pusseseryte dabojam savo mazyle dukterecia.  lotuliukas.gif prisidukom visa savaitgaliuka.  2.gif

Tai smagu mirksiukas.gif man irgi mazi leliukai labai patinka 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2006 10 08, 15:03)

Labutis visoms  4u.gif

Labutis visoms  4u.gif

Saunuoliukas tavo Zygutis clap_1.gif Istikruju labai daug jau pasieket. Tai tik irodo,kad motinos meile iveikia visas kliutis. Stiprekit taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vir81 @ 2006 10 09, 12:44)

Saunuoliukas tavo Zygutis clap_1.gif Istikruju labai daug jau pasieket. Tai tik irodo,kad motinos meile iveikia visas kliutis. Stiprekit taip ir toliau thumbup.gif

Aciu jums labai wub.gif ir tu iveiksi visas kliutis,pamatysi.motinos meile savo vaikui daro stebuklus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos:)
Visu pirma noriu pasigirti kad isidarbinau tongue.gif dvi dienas per savaite smile.gif dabar tokie laikai kad neigalieji bus deficitai ieskos ju darbdaviai patys taip kaip ir manes:) kaip viskas keiciasi neigaliuku naudai..... thumbup.gif
Dukrytei sutvarkiau grupe dar ne iki galo, globos neprisiteisiau kaskaip su tais teismais man neinasi i prieki net pinigeliu negavau uz viena men. na kitas men bus turtingas galesime skolas isimoket:)... Porai metu gavo 25% darbinguma.
O dabar dukryte iskylauja lenkijoje thumbup.gif kaimynui pasakiau tas sako nenusipezek o as jam sakau va tu dainuoji tik savam mieste o Vaida po europoje... biggrin.gif Tokios naujienos pas mudvi....
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 10 17, 19:43)

Visu pirma noriu pasigirti kad isidarbinau tongue.gif dvi dienas per savaite smile.gif  dabar tokie laikai kad neigalieji bus deficitai ieskos ju darbdaviai patys taip kaip ir manes:) kaip viskas keiciasi neigaliuku naudai..... thumbup.gif 
Dukrytei sutvarkiau grupe dar ne iki galo, globos neprisiteisiau kaskaip su tais teismais man neinasi i prieki net pinigeliu negavau uz viena men. na kitas men bus turtingas galesime skolas isimoket:)... Porai metu gavo 25% darbinguma.
O dabar dukryte iskylauja lenkijoje  thumbup.gif kaimynui pasakiau tas sako nenusipezek o as jam sakau va tu dainuoji tik savam mieste o Vaida po europoje... biggrin.gif  Tokios naujienos pas mudvi....

Visu pirma noriu pasigirti kad isidarbinau tongue.gif dvi dienas per savaite smile.gif  dabar tokie laikai kad neigalieji bus deficitai ieskos ju darbdaviai patys taip kaip ir manes:) kaip viskas keiciasi neigaliuku naudai..... thumbup.gif 
O dabar dukryte iskylauja lenkijoje  thumbup.gif kaimynui pasakiau tas sako nenusipezek o as jam sakau va tu dainuoji tik savam mieste o Vaida po europoje... biggrin.gif  Tokios naujienos pas mudvi....

sveikute. labai labai sveikinu su isidarbinimu. drinks_cheers.gif tiesa, kad is tikruju dabar neigaliesiem dideja galimybiu isidarbint. net ir su pirmaja grupe galima gaut dalini darbinguma, kaip kad as issikovojus esu. nors siuo metu biski ilsiuos nuo darbu. dabar bandau sokejos karjera doh.gif rytoj su sokiu grupe pirmasyk vaziuosim sokt i vilniaus siemens arena, pasirodysim su ivairiomis pop grupemis. bigsmile.gif dievuleli koks nerimas po truputi ima, bet tikiuos bus viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2006 10 18, 18:01)

dabar bandau sokejos karjera  doh.gif  rytoj su sokiu grupe pirmasyk  vaziuosim sokt i vilniaus siemens arena, pasirodysim su ivairiomis pop grupemis.  bigsmile.gif dievuleli koks nerimas po truputi ima, bet tikiuos bus viskas  thumbup.gif

dabar bandau sokejos karjera  doh.gif  rytoj su sokiu grupe pirmasyk  vaziuosim sokt i vilniaus siemens arena, pasirodysim su ivairiomis pop grupemis.  bigsmile.gif dievuleli koks nerimas po truputi ima, bet tikiuos bus viskas  thumbup.gif

Sveikute. Svarbiausia nesijaudink,viskas bus ok sokiai.gif ploja.gif bis.gif clap_1.gif clap_1.gif Butinai parasyk kaip sekesi?
Atsakyti