QUOTE(melodija @ 2006 10 17, 19:43)
Sveikos supermamos:)
Visu pirma noriu pasigirti kad isidarbinau
dvi dienas per savaite
dabar tokie laikai kad neigalieji bus deficitai ieskos ju darbdaviai patys taip kaip ir manes:) kaip viskas keiciasi neigaliuku naudai.....
Dukrytei sutvarkiau grupe dar ne iki galo, globos neprisiteisiau kaskaip su tais teismais man neinasi i prieki net pinigeliu negavau uz viena men. na kitas men bus turtingas galesime skolas isimoket:)... Porai metu gavo 25% darbinguma.
O dabar dukryte iskylauja lenkijoje
kaimynui pasakiau tas sako nenusipezek o as jam sakau va tu dainuoji tik savam mieste o Vaida po europoje...
Tokios naujienos pas mudvi....
Sveikos supermamos:)
Visu pirma noriu pasigirti kad isidarbinau

dvi dienas per savaite

dabar tokie laikai kad neigalieji bus deficitai ieskos ju darbdaviai patys taip kaip ir manes:) kaip viskas keiciasi neigaliuku naudai.....
Dukrytei sutvarkiau grupe dar ne iki galo, globos neprisiteisiau kaskaip su tais teismais man neinasi i prieki net pinigeliu negavau uz viena men. na kitas men bus turtingas galesime skolas isimoket:)... Porai metu gavo 25% darbinguma.
O dabar dukryte iskylauja lenkijoje

kaimynui pasakiau tas sako nenusipezek o as jam sakau va tu dainuoji tik savam mieste o Vaida po europoje...

Tokios naujienos pas mudvi....
sveikute. labai labai sveikinu su isidarbinimu.

tiesa, kad is tikruju dabar neigaliesiem dideja galimybiu isidarbint. net ir su pirmaja grupe galima gaut dalini darbinguma, kaip kad as issikovojus esu. nors siuo metu biski ilsiuos nuo darbu. dabar bandau sokejos karjera

rytoj su sokiu grupe pirmasyk vaziuosim sokt i vilniaus siemens arena, pasirodysim su ivairiomis pop grupemis.

dievuleli koks nerimas po truputi ima, bet tikiuos bus viskas