Kregzdute, zinok labai labai faina

, net sunku nupasakot ta jausma

Reikia tokiu man susitikimu labiau negu vaistu, man paciai:). Pries naujus taip norejosi susitikimo su neigaliukais ir maxe dare jaunimui palydas senuju metu buvo mano dukra ten. As nuejau parsivest, dar nebuvo pasibaige tai iejau i vidu ir pasilabinau su savo likimo draugais ir likau laiminga, lyg rasiau kazkur tai. Bet neigalaieji varzosi sveikuju ir tikriausiai neimanoma nieko padaryt. Galvojau kad as tokia tik kvaila. Mano dukrai tai vienodai rodo kur jin ir tarp kokiu zmoniu. O pas kuriu intelektas geras tik fiziniai defektai ir.......... Kodel as taip rasau: kad buvo tie patys paaugliai ir maxe ir vakar. Vakar drasiai jie ejo ir soko nesvarbu jiem buvo kaip jie atrodo, nes buvo tarp savu. Buvau suburus jaunimo pries 7m ir mums ten buvo gera gera. As maniau kad tik man taip, bet jie irgi sake ta pati kaip jie laisvai jauciasi ir gera, bet mamytes mus isblaske
Labai noriu vel suburti juos visus i viena kruva.
Bet jei suzinosiu, kad tai del musikiu kaltes nera dekarbo pakelsiu vaina

nezadu vazineti i rusija pirkt ju.
Kodel i kojyte leis ar kitur negalima. As tave puikiai suprantu kaip jautiesi, nes mano panele kaki isvezdavo i operacine nezinodavau kur lysto jei ilgiau uztrukdavo tai slifuodavau kolidoriaus grindis, nors zinodavau kad tai nesudetinga ir nebe pirma bet........