Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

Matai, kaip faina thumbup.gif Gerai, kad turite bendraminčių ir yra su kuo apie viską pasišnekėti. Tokius vakarus reikia dažniau organizuoti. O dėl rusų vaistų, tai pati jau susidūriau kai norėjau angliukų nusipirkti ir pasakė, kad nėra ir nebus doh.gif Mano mama kažkokius lašiukus nuo širdies gėrė, tai irgi nėra. Žodžiu pirkite 10 kartų brangesnius ir kaži ar padės. Mano vyras matė, kaip bobutei vaistinėje įsiūlė mėtinių saldainių vietoj validolio. yess.gif
Augustui reikia suleisti botulino injekcijas. Į kojytę. sad.gif Širdį jau dabar skauda, bet ką padarysi...
Atsakyti
Kregzdute, zinok labai labai faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , net sunku nupasakot ta jausma smile.gif Reikia tokiu man susitikimu labiau negu vaistu, man paciai:). Pries naujus taip norejosi susitikimo su neigaliukais ir maxe dare jaunimui palydas senuju metu buvo mano dukra ten. As nuejau parsivest, dar nebuvo pasibaige tai iejau i vidu ir pasilabinau su savo likimo draugais ir likau laiminga, lyg rasiau kazkur tai. Bet neigalaieji varzosi sveikuju ir tikriausiai neimanoma nieko padaryt. Galvojau kad as tokia tik kvaila. Mano dukrai tai vienodai rodo kur jin ir tarp kokiu zmoniu. O pas kuriu intelektas geras tik fiziniai defektai ir.......... Kodel as taip rasau: kad buvo tie patys paaugliai ir maxe ir vakar. Vakar drasiai jie ejo ir soko nesvarbu jiem buvo kaip jie atrodo, nes buvo tarp savu. Buvau suburus jaunimo pries 7m ir mums ten buvo gera gera. As maniau kad tik man taip, bet jie irgi sake ta pati kaip jie laisvai jauciasi ir gera, bet mamytes mus isblaske mad.gif
Labai noriu vel suburti juos visus i viena kruva.
Bet jei suzinosiu, kad tai del musikiu kaltes nera dekarbo pakelsiu vaina yess.gif nezadu vazineti i rusija pirkt ju. schmoll.gif
Kodel i kojyte leis ar kitur negalima. As tave puikiai suprantu kaip jautiesi, nes mano panele kaki isvezdavo i operacine nezinodavau kur lysto jei ilgiau uztrukdavo tai slifuodavau kolidoriaus grindis, nors zinodavau kad tai nesudetinga ir nebe pirma bet........
Atsakyti
Tokia procedūra, kitur neleidžia. Be to labiausiai atpalaiduoti kojeles ir siekiame, kad nebūtų įtemptos ir nesukaulėtų.
Atsakyti
Pirma karta girdziu, kad prie vcp butu leidziami kaskokie vaistai unsure.gif Dabar gi daro operacijas Saniukas daktaras Vilniuje. Vakar viena mergaite sokinejo kai stirnike, mazike ji vaiksciojo ant pirstu galiuku, kai balerina. Jei dare operacija ir sendien ji laiminga thumbup.gif thumbup.gif . Maziukiai dare, tavo sunus didelis jau cool.gif jei neapsirikau. Darykit makstas labai gerai padeda.
Atsakyti
Mankštos jau mums per silpna. Padeda kažkiek, bet tai vaikų žaidimai. Operacijos pakolkas nenorime daryti. O botulino injekcijos tai įtempimo atpalaidavimas. Tai toks nuodas kur susidaro skarbonkėse, bet jį naudoja ir gražuolės veido plastikai. taip pat ir cerebriniai. Mes leisime jau antrą kartą. Tada buvo mokamas ir mokėjome 1200 lt. O dabar jau sulaukėme nemokamo. Koja atsipalauduoja, gali lankstytis. O tada jau mankštos ir reabilitacija.
Atsakyti
Jei vaikšto ant pirštų galų, jau sukaulėjo. O jei dar kažkiek gali dėti pėdą, tai botulinas labai padeda. Balerinos kojelės tik operacija ir panaikinamos, bet tada jau pėda visada būna 90 c kampu ir nesilanksto.
Atsakyti
Kad del manes israstu kokiu vaistu sad.gif nors vienai dieneliai tongue.gif
Kaip cia buvo kad valdzia pasirupino ir cerebralnikam nors kaska kompensuoti.
Jaunysteja pagal vcp buvo visi vaistai nemokami, lietuveleje nebeliko nei vienu, net ir uz relanijum reikia moket:( Senatveja man tokie vaistukai jau reikalingi, o kai man reikalinga reik pirkt:( Toks tas mano jau likimas blink.gif
Atsakyti
Buvo Augustėliui bloga, bet dabar jau geriau, išėjo vėl į mokyklėlę. Bet botulino jau negalime leisti, turi būti visiškai sveikas. Vėliau.
Atsakyti
Ar Augusteliui negalima padaryt operacijos, gal nebereiketu leist vaistuku? saunuolis, kad eina i mokyklele console.gif O mano Vaida nenori eit jin geriau sedi namie, bet i Goda tai labai nori smile.gif Kaskas su jos sveikata darosi tik pakolkas nesuprantu kas sad.gif
Atsakyti
Mamytės nesupykit noriu pasitikslint čia GODA tai specializuotas darželis ar kas,
Atsakyti
Dienos uzimtumo centras Goda taip vadinasi Siauliuose istaiga kur renkasi vaikuciai, ka ten vaikuciai jau paneles ir kavalieriai:) turintys su intelektu problemu jie ten soka, dainuoja, piesia, lipdo, jie yra priziurimi spec. darbuotoju. Gauna maitinima, tik uz maitinima reikia moket:( viesose vietose maitinimas yra daug brangesnis nei namie ir cia gaunasi mamyciu problema:(
Atsakyti
Operacijos nenorime daryti, bet dar ir nereikia.
Sveikatėlė dar vis nekokia. Grįžęs blogai jautėsi, rodė, kad skauda galvą. Bet pamiegojęs, vėl gerai pasijuto. Nupirkau vitaminų, gal pavargsta. Bet vis tiek neramu, kad tik ko vėl nebūtų su galva sad.gif
Mūsų mokykloje Atgaja visai nereikia mokėti. Nei už mokslą, nei už valgį, nei už vežiojimą autobusiuku. Dar gavo kompensacinės technikos ir laukiame nemokamų ortopedinių batų.
Kažkaip su socialiniais reikalais viskas suderinta ir neturiu kuo skųstis.
Atsakyti