Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

linkiu tau geru ateinanciu NAUJU METU newyear.gif
stiprybes tau, laikykis.
Atsakyti
Senieji 2004m baigesi su sukemis, suduzo keptuves dangtis, puodukas kavos mad.gif plius dar is buvusio vyro turejau isklausyt koliones, tik aciu dievui, kad po 24val. nuejo gult megalol.gif, o man nesimiega kaskodel ir galvoju kasi kokie bus 2005m. pradzia ju rami, tyli, ateina sveikinimai dar su naujais. Dukryte numigus atsikele atejo paklaust ar niekas neparase laiskelio jei doh.gif
Kaip butu gera, kad si ramybe, tyla nesibaigtu niekad. Gal kas mokat sustabdyti laika? Va parejo sunus reikia uzleist kambari, o man eit gult.
Atsakyti
Sveikos mielos mamytes!;) Didziausia laime yra bet kuriam vaikeliui, kad jus esate. Sveikas jis ar nea. Jis vis tiek vaikas, jus mamos:) Stiprybes ir kantrybes melodija visoms mamytems:super
Tik noriu pasakyti, kad neuzmirstumete ir saves.Jokiu budu!.Vaikai kokie jie bebutu,isdyke ar labai ramus...jie uzauga. Manote, kas cia tokia patarineja?smile.gif Man 28-eri, pati ruosiuosi kurti seimai. Esu neigali.
[FONT=Arial][COLOR=blue]
Atsakyti
hadulka, jei nepaslaptis parasyk kokia tau negalia?
Atsakyti
Pirmiausia tai visas, su Naujaisiais Metais.Spalvingu sio gaidzio metu;) Melodija, siaip man Nemalino miopatija, liaudiskai sakant, raumenu atrofija;)
Atsakyti
hadulka ar nebusi Vilniete?
Atsakyti
Esu is kauno.
Atsakyti
Geriau veliau negu niekad sveikinu visas super mamytes, nes tikrai jus tokios esat, o kurios dar nesat mamytes, tai tikrai tokios busit tongue.gif, o dabar prie eiliu smile.gif

Bega dienos lyg jaunos stirnaites,
Slenka metai lyg briedziai seni,
Jus dar karta gerai prisiminkit
Ka nusinese metai seni.
Su 2005m -ais, margaspalviais.

Man bus malonu bendrauti ir su Kauniete:) O tau linkiu, kad laime nenusigrestu nuo taves ir meile butu abipuse tyra, grazi.................................

As suprantu, kad visiems vaikams reikalingi tevai, kad jie uzauga. Uzauge visi be jokios isimties nori sukurti seimas, nes dievas sitoki sukure pasauli, bet jis daro klaidas, kodel?
Atsakyti
Dievas klaidų nedaro, tik mes žmonės. Negali savo mažojo žmogučio gyvenimo vadinti klaida. schmoll.gif Nei savo. Jei buvo paklydimų - tai mes iš jų pasimokėme, sutvirtėjome.
Augustėlis atšventė NM mokyklėlėje ir namie. Gavo dovanų iš Kalėdų senio, o dabar atostogauja pas senelius.
Atsakyti

Augusteliui linkejimai nuo Vaidutes.
Taip is gyvenimo klaidu mokomes gyvent, tvirtejam tik ne is tokiu. Nes rato atsukt zmogus negali. megalol.gif Kodel jausmu neatima dievas is neigalaus zmogaus. Na gal ne dievas, tas kas siuncia i zeme zmoguti su negalia.

Vaidutes noras uzpraitais metais pries naujus buvo toks:
Nusipirkau kortele uz 30lt telefonui sakiau man uzteks iki kovo men. bet mano dukryte ziurejo labai laida tele 3 pagalba ir sumaste, kad reikia jei ja isikviest, kad jei randukus isgydytu ir jai nebeniezietu. Jin man sake, kad kviesis kad as jei padeciau, as jei nepadejau, nes netikiu, kad jie galetu tai padaryt. Maniau kad jin palakstys ir nustos, nesaugojau telefono, saskaita liko tuscia rolleyes.gif naudos jokios tongue.gif
Pykt negalejau, jokios teises neturejau. Prisiminimas ilgam liko. Daug jin man bajeriu iskrecia.
Atsakyti
Vaidute dziusta namuose, nes kosejo, slogavo, jei gyvenima namie paivairina trys broliukai parasydami jei laiskeli, kaip jin laukia tu laiskeliu, skaito juos desimt kartu ir vis negana. Ryt vesiu i Saules kino tetra koncertuot, reiks plaukus plaut pint kitaip jau neimanoma gi panele:) Antradieni eis jau i Goda pas savo draugu.
Mano dukra nesupranta, kad jin kitokia ir jin del sito nepergyvena. Tik kai jin nemokejo kalbet jei girdint buvo labai daug kalbama apie mirti jos, bet kai viena diena jin suregavo, nebeleisdavau apie tai kitiem klabet, nei pati kalbejau jei girdint. Gyvensim tiek kiek skirta.
Atsakyti
Sendien buvome su Vaida nuvykusios i draugija vaikystes ivalidu Spinduleli, apdovanojo kantriausius ilgiausiai istverusius narius kai draugijai jau 12metuku, buvau pakviesta kaip jos ikureja. Man labai malonu buvo susitikt su savo likimo draugais ir pamatyt kaip jie isaugo smile.gif Pasilabinom, pasokom. paplepejom ir isiskirstem. Sirdyja taip gera, gera:) Siuliau mamoms, kad jaunimui padarytu valantino vakara ir kad labiau pasirupintu jaunimu, pazadejo, laikas parodys.
Na ta Lituvele krecia bajarius su rusu vaistais, nebera vaistinese dekarb, man paneliai jo reikia. Viena vaistine zadejo parvest, bet sendien nebenuejau. Kiba reiks vaziout i saviecka jo pirkt schmoll.gif
Atsakyti