Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgalaus žmogučio gyvenimas

Mamos, noreciau paklausti, o kaip jusu vyrai, ar padeda jums buityje
Atsakyti
melodija ir kregzdute, del mokykleles ju esate labai ir tik labai teisios smile.gif
mano mama mokytoja, pas ja nuo 1 klases mokesi vaikas su Dauno sindromu. Vaiko mama, pavadinkim vaika pvz Jonu, nenorejo, kad jos vaikas mokytusi spec mokykloje, jos teigimu mokydamasis tarp panasiu i save, jis neprogresuotu, tik veiktu kazka ir viskas.
Mano mamos paprase, kad kartu su Jonu galetu sedeti pamokose, viename suole (kadangi vaikui reikedavo ir tystancia seiles nusluostyti ir valgyti duoti daznai ir vaistu). Mano mama buvo vienintele, sutikusi juos abu priimti, niekas nenorejo ju isileisti....

Rezultatas- Jonas ismoko skaityti, rasyti, risliai kalbeti, rasyti, daugybos lentele. Jis pasieke vidutinio 4 klases mokinio lygi clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif kazkas nuostabaus clap_1.gif gydytojai netikejo ne uz ka, bet taip yra.... tik vaiko motinos ir mokytojos deka jis gali daug daugiau nei jam gyvenimo buvo lemta...

man teko mama ne viena karta m-kloje pavaduoti, maciau, kaip mama dziaugiasi kad jos vaikas zaidzia su kitais sveikais smile.gif manau, kad buvo lab daug islosta, kad jis ejo ne i spec m-kla, bet i paprasta-normalia...

mamos, butinai veskite vaikus nors i kokia nors mokyklele- nesvarbu, kad jie kitokie, jie, pirmiausia, zmones-vaikai clap_1.gif jie irgi nori gyventi ir dziagtis, savaip, bet.... dziaugtis clap_1.gif

laikykites, jus saunuoles clap_1.gif
Atsakyti
Gerdute, aciu uz linkejimus, bet reikia moket dziaugtis ir pro asaras ;;; smile.gif
Atsakyti
Mano vyras man nepadeda, jis buvo man 3 vaikas, bet as pavargau nuo jo ir isiskyriau. Dabar man geriau gyvent. tongue.gif Jis net alimentu nesugeba moket sad.gif

I mokyklas butina leisti neigalius vaikiukius, Tik salia ju turi but sveikas zmogus. As turiu omeni prie kiekvieno neigaliuko po sveika zmogu, tada taip jiems gera ir tarp sveiku.
Visoms mamytems geros sventines nuotaikeles, gi newyear.gif arteja:)
Atsakyti
O, melodija, tai tu stipresnė už mane clap_1.gif Be vyro, su 2 vaikais doh.gif Tu tikra Super clap.gif Man vyras padeda, tiksliau su vaiku užsiima ir myli jį. Bet buityje tai ne schmoll.gif
Kalėdų senis jau buvo pas Augustą atėjęs (iš vyro darbo), bet išvyniojus dovaną paaiškėjo, kad tai strateginis stalo žaidimas ohmy.gif Suaugę galvą pasukt turėtų, o čia neskaitantis vaikas.... Na ką, padėjom į stalčių, nžn ką dabar daryti.
Artėja šventės, nuotaika gerėja newyear.gif
Atsakyti
Kregzdute ugteles tavo vaikelis ir pazaisit kartu tik palauk, gi zinai, kad mes turim but kantrios labai kantrios ir laukt vis laukt, ir tiket, kad ateitis bus sviesesne doh.gif
Ir tikrai jin bus tau sviesesne jis labai pasikeis i geraja puse, patikek.
O as nezinau ar ateis koks senelis pas mano dukryte, godoje tikrai ji sutiks, mato mieste vaikstant, bet jei mielesnis tas kuris nakti ateina jei miegant smile.gif jin vidurnakti atsibunda pamato dovanas tada visus prikelia ,net kaimynus biggrin.gif, bet siais metais jis neateis, nes isleidau visus pinigelius sad.gif bankrotas schmoll.gif
siu metu pabaiga bus kitokia:) drinks_cheers.gif clap.gif
Atsakyti
ZAVIUOSI AS TOKIOMIS MAMYTEMIS thumbup.gif
newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2004 12 20, 18:50)

melodija, 20 Gru 2004 - 18:50, parašė:

melodija, 20 Gru 2004 - 18:50, parašė:

bet siais metais jis neateis, nes isleidau visus pinigelius  sad.gif bankrotas schmoll.gif
siu metu pabaiga bus kitokia:)            drinks_cheers.gif            clap.gif

bet siais metais jis neateis, nes isleidau visus pinigelius  sad.gif bankrotas schmoll.gif
siu metu pabaiga bus kitokia:)            drinks_cheers.gif            clap.gif

Parasyk man savo adresa i a.z. - mes su mazyle suteiksim siek tiek dziaugsmo tavo Vaidutei clap.gif
Atsakyti
Bankrotas Kalėdų seniui negresia. Laukiu į AZ įmesto tavo adresėlio ir tikrai tavo mergytė gaus mažą dovanėlę. wub.gif
O ateitis visada šviečia šviesi ir gera. Tavo vaikai jau dideli palyginus su mano.
Atsakyti
Vaidute labai dziaugiasi clap.gif clap.gif ir visiems pasakoja, kad daug gavo laiskeliu ir isvardija nuo kuo smile.gif. Jei bus irgi didis dziaugsmas jei gaus ir tokiu adresiuku laiskeliu marcipana@one.lt, bus jum pigu ir jei smagu, o jeigu dar ir toliau susirasinesit tai tikrai jin bus laiminga, o as busiu labai dekinga jums thumbup.gif smile.gif clap.gif
Godoje buvo ketvirtadieni senelis soko dainavo jie ten dovanas ir laiskus dalijosi, tai ispudziu pilna, broliui pasakoja kas ir kaip buvo smile.gif
Turejo ateit kaledu senelis, nes pati puose eglute smile.gif po eglute rado saldainiu ir sausainiu, bet jin vistiek svajoja dar, kad ateis ir atnes dovana, sakau, kad jau buvo, cia sako tik saldainiai ir sausainiai dar dovana man jis atnes blink.gif reikejo man pasiknist po kampus ir koki zaisliuka padet. Na nieko as jei ka nors pripliurpsiu smile.gif ir bus ok cool.gif Per tuos darbukus nebespeju, sumasciau truputi pagydyt savo buities interjera jau iklimpau i skolas, bet nepasiduosiu ir eisiu pirmyn tongue.gif
O Jums nuosirdziausi linkejimai: - Kad beribe Dievo meile, jo malone ir gerumas pripildytu Jusu sirdis ir Jusu namus amzinos meiles. Su sv. newyear.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vaidute sumaste pati isiskalbti megztini ir kelnias, ir tai padare clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
SOS ivyko nelaime. Vaidutei parase du berniukai laiskeli, as ja pasikvieciau, kad perskaitytu, bet as netycia istryniau sad.gif Labai prasau kas rase dar parasyt, mudvi lauksim.
Ir linkim jums geros nuotaikos sutinkant naujus ir, kad ryt atverstumet pati nuostabiausia puslapi 2005m. su newyear.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti