Mamos, noreciau paklausti, o kaip jusu vyrai, ar padeda jums buityje
melodija ir kregzdute, del mokykleles ju esate labai ir tik labai teisios
mano mama mokytoja, pas ja nuo 1 klases mokesi vaikas su Dauno sindromu. Vaiko mama, pavadinkim vaika pvz Jonu, nenorejo, kad jos vaikas mokytusi spec mokykloje, jos teigimu mokydamasis tarp panasiu i save, jis neprogresuotu, tik veiktu kazka ir viskas.
Mano mamos paprase, kad kartu su Jonu galetu sedeti pamokose, viename suole (kadangi vaikui reikedavo ir tystancia seiles nusluostyti ir valgyti duoti daznai ir vaistu). Mano mama buvo vienintele, sutikusi juos abu priimti, niekas nenorejo ju isileisti....
Rezultatas- Jonas ismoko skaityti, rasyti, risliai kalbeti, rasyti, daugybos lentele. Jis pasieke vidutinio 4 klases mokinio lygi
kazkas nuostabaus
gydytojai netikejo ne uz ka, bet taip yra.... tik vaiko motinos ir mokytojos deka jis gali daug daugiau nei jam gyvenimo buvo lemta...
man teko mama ne viena karta m-kloje pavaduoti, maciau, kaip mama dziaugiasi kad jos vaikas zaidzia su kitais sveikais
manau, kad buvo lab daug islosta, kad jis ejo ne i spec m-kla, bet i paprasta-normalia...
mamos, butinai veskite vaikus nors i kokia nors mokyklele- nesvarbu, kad jie kitokie, jie, pirmiausia, zmones-vaikai
jie irgi nori gyventi ir dziagtis, savaip, bet.... dziaugtis
laikykites, jus saunuoles

mano mama mokytoja, pas ja nuo 1 klases mokesi vaikas su Dauno sindromu. Vaiko mama, pavadinkim vaika pvz Jonu, nenorejo, kad jos vaikas mokytusi spec mokykloje, jos teigimu mokydamasis tarp panasiu i save, jis neprogresuotu, tik veiktu kazka ir viskas.
Mano mamos paprase, kad kartu su Jonu galetu sedeti pamokose, viename suole (kadangi vaikui reikedavo ir tystancia seiles nusluostyti ir valgyti duoti daznai ir vaistu). Mano mama buvo vienintele, sutikusi juos abu priimti, niekas nenorejo ju isileisti....
Rezultatas- Jonas ismoko skaityti, rasyti, risliai kalbeti, rasyti, daugybos lentele. Jis pasieke vidutinio 4 klases mokinio lygi

man teko mama ne viena karta m-kloje pavaduoti, maciau, kaip mama dziaugiasi kad jos vaikas zaidzia su kitais sveikais

mamos, butinai veskite vaikus nors i kokia nors mokyklele- nesvarbu, kad jie kitokie, jie, pirmiausia, zmones-vaikai

laikykites, jus saunuoles

Gerdute, aciu uz linkejimus, bet reikia moket dziaugtis ir pro asaras ;;;

Mano vyras man nepadeda, jis buvo man 3 vaikas, bet as pavargau nuo jo ir isiskyriau. Dabar man geriau gyvent.
Jis net alimentu nesugeba moket
I mokyklas butina leisti neigalius vaikiukius, Tik salia ju turi but sveikas zmogus. As turiu omeni prie kiekvieno neigaliuko po sveika zmogu, tada taip jiems gera ir tarp sveiku.
Visoms mamytems geros sventines nuotaikeles, gi
arteja:)

I mokyklas butina leisti neigalius vaikiukius, Tik salia ju turi but sveikas zmogus. As turiu omeni prie kiekvieno neigaliuko po sveika zmogu, tada taip jiems gera ir tarp sveiku.
Visoms mamytems geros sventines nuotaikeles, gi

O, melodija, tai tu stipresnė už mane
Be vyro, su 2 vaikais
Tu tikra Super
Man vyras padeda, tiksliau su vaiku užsiima ir myli jį. Bet buityje tai ne
Kalėdų senis jau buvo pas Augustą atėjęs (iš vyro darbo), bet išvyniojus dovaną paaiškėjo, kad tai strateginis stalo žaidimas
Suaugę galvą pasukt turėtų, o čia neskaitantis vaikas.... Na ką, padėjom į stalčių, nžn ką dabar daryti.
Artėja šventės, nuotaika gerėja

Kalėdų senis jau buvo pas Augustą atėjęs (iš vyro darbo), bet išvyniojus dovaną paaiškėjo, kad tai strateginis stalo žaidimas

Artėja šventės, nuotaika gerėja

Kregzdute ugteles tavo vaikelis ir pazaisit kartu tik palauk, gi zinai, kad mes turim but kantrios labai kantrios ir laukt vis laukt, ir tiket, kad ateitis bus sviesesne
Ir tikrai jin bus tau sviesesne jis labai pasikeis i geraja puse, patikek.
O as nezinau ar ateis koks senelis pas mano dukryte, godoje tikrai ji sutiks, mato mieste vaikstant, bet jei mielesnis tas kuris nakti ateina jei miegant
jin vidurnakti atsibunda pamato dovanas tada visus prikelia ,net kaimynus
, bet siais metais jis neateis, nes isleidau visus pinigelius
bankrotas
siu metu pabaiga bus kitokia:)

Ir tikrai jin bus tau sviesesne jis labai pasikeis i geraja puse, patikek.
O as nezinau ar ateis koks senelis pas mano dukryte, godoje tikrai ji sutiks, mato mieste vaikstant, bet jei mielesnis tas kuris nakti ateina jei miegant

ZAVIUOSI AS TOKIOMIS MAMYTEMIS

QUOTE(melodija @ 2004 12 20, 18:50)
melodija, 20 Gru 2004 - 18:50, parašė:
melodija, 20 Gru 2004 - 18:50, parašė: ![]()
bet siais metais jis neateis, nes isleidau visus pinigelius
bankrotas
![]()
siu metu pabaiga bus kitokia:)![]()
bet siais metais jis neateis, nes isleidau visus pinigelius
bankrotas

Parasyk man savo adresa i a.z. - mes su mazyle suteiksim siek tiek dziaugsmo tavo Vaidutei

Bankrotas Kalėdų seniui negresia. Laukiu į AZ įmesto tavo adresėlio ir tikrai tavo mergytė gaus mažą dovanėlę.
O ateitis visada šviečia šviesi ir gera. Tavo vaikai jau dideli palyginus su mano.

O ateitis visada šviečia šviesi ir gera. Tavo vaikai jau dideli palyginus su mano.
Vaidute labai dziaugiasi
ir visiems pasakoja, kad daug gavo laiskeliu ir isvardija nuo kuo
. Jei bus irgi didis dziaugsmas jei gaus ir tokiu adresiuku laiskeliu marcipana@one.lt, bus jum pigu ir jei smagu, o jeigu dar ir toliau susirasinesit tai tikrai jin bus laiminga, o as busiu labai dekinga jums
Godoje buvo ketvirtadieni senelis soko dainavo jie ten dovanas ir laiskus dalijosi, tai ispudziu pilna, broliui pasakoja kas ir kaip buvo
Turejo ateit kaledu senelis, nes pati puose eglute
po eglute rado saldainiu ir sausainiu, bet jin vistiek svajoja dar, kad ateis ir atnes dovana, sakau, kad jau buvo, cia sako tik saldainiai ir sausainiai dar dovana man jis atnes
reikejo man pasiknist po kampus ir koki zaisliuka padet. Na nieko as jei ka nors pripliurpsiu
ir bus ok
Per tuos darbukus nebespeju, sumasciau truputi pagydyt savo buities interjera jau iklimpau i skolas, bet nepasiduosiu ir eisiu pirmyn
O Jums nuosirdziausi linkejimai: - Kad beribe Dievo meile, jo malone ir gerumas pripildytu Jusu sirdis ir Jusu namus amzinos meiles. Su sv.

Godoje buvo ketvirtadieni senelis soko dainavo jie ten dovanas ir laiskus dalijosi, tai ispudziu pilna, broliui pasakoja kas ir kaip buvo

Turejo ateit kaledu senelis, nes pati puose eglute

O Jums nuosirdziausi linkejimai: - Kad beribe Dievo meile, jo malone ir gerumas pripildytu Jusu sirdis ir Jusu namus amzinos meiles. Su sv.

Vaidute sumaste pati isiskalbti megztini ir kelnias, ir tai padare

SOS ivyko nelaime. Vaidutei parase du berniukai laiskeli, as ja pasikvieciau, kad perskaitytu, bet as netycia istryniau
Labai prasau kas rase dar parasyt, mudvi lauksim.
Ir linkim jums geros nuotaikos sutinkant naujus ir, kad ryt atverstumet pati nuostabiausia puslapi 2005m. su

Ir linkim jums geros nuotaikos sutinkant naujus ir, kad ryt atverstumet pati nuostabiausia puslapi 2005m. su