Mums dar nespėjus nufotografuoti vartų, prie manęs pripuolė moteris su kūdikiu ant rankų, puolė rišt man gyvų gėlių apyrankę for free, bet po to stovėjo šalia ir laukė pinigų. Tada dar pripuolė kažkoks jų tikintysis, įbėrė į rankas kažkokio cukraus, užrišo ant rankos spalvotą siūlų juostelę, užtepė ant kaktos raudoną tašką, kažką pašnekėjo, liepė suvalgyt tą cukrų ir pranešė, kad dabar aš jam turiu sumokėt. Čia jau mano vyro nervai neišlaikė, nusitempė mane iš paskos

26 metrų aukščio Gateway of India nuo kranto

Ir iš laivo, kuriuo plaukėme į salą

Plaukėm panašiu laivu

Šiek tiek "kuklesnis" indų laivas

Kapitonas

Papildyta:
Elephanta sala (Elephanta Island) įžymi uolose iškirstais urvais, vadinamais Elephanta Caves, ir skulptūromis. Iš tiesų sunku suvokt, kokiu būdu viskas buvo iškirsta, nes pagrindinis urvas tai milžiniškas.
Beje, šiaip patarimas, jei kada kas nors ten vyktumėte: užlipę galybe laiptelių ir praėję visus prekeivius, pasukome su turistų srautu į kairę ir tvarkingai pirkome bilietus, bet, apėję salą, išėjome priešingoj pusėj nei įėjome (t.y. būtų reikėję sukt į dešinę), kur niekas nekontroliavo, ar tu įeini, ar išeini. Žodžiu, žinant, galima buvo praeit nemokamai

Atplaukiam į salą

Šiokią tokią kelio atkarpą galima pravažiuoti traukinuku, bet bent jau mes mieliau prasivaikščiojom ir nesigailėjom, nes pakeliui pamatėm kažkokį raguotį baloj ir sutikom tris žavias moteriškes

Moteriškės už galimybę jas nufotografuoti irgi paprašė pinigų

Papildyta:
Patys urvai