Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios ir pamokančios mintys

Kaip turi buti sunku gyventi vien tuo, ka zinai ir ka atmeni, neturint ko tiketis.
A.Kamiu verysad.gif

Nebutina daryti zygdarbiu, visai pakanka mazu dalykeliu, atliktu su didele meile.
Motina Terese friends.gif

Patirtis yra ziaurus mokytojas, nes pirmiausia pasiuncia isbandyma, o tik po to - pamoka.
Vernonas Law g.gif

Nuosirdziai myleti - vadinasi, pamirsti save. wub.gif

Kas gali buti geriau dviem zmonems, nei jausti, jog yra sujungti visam gyvenimui,- kad paremtu vienas kita visuose darbuose, paguostu visose nelaimese, kad pagelbetu vienas kitam visuose skausmuose, kad butu kartu tyliuose neissakytuose prisiminimuose paskutinio issiskyrimo akimirka?
Dzordzas Eliotas wub.gif angel_sadangel.gif

Gyvenima galima suprasti tik zvelgiant atgal, o gyventi reikia i prieki.
Siorenas Kjerkgoras 4u.gif

Netiesa, kad pinigai nekvepia. Kvepia. Mazi - prakaitu, dideli - krauju. ax.gif

Laikas - geriausias gydytojas ( bet prastas kosmetologas ). lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia taip savo laime tikėti, kad išplauktų paskendę laivai.
Atsakyti
Žmogus geras ne todėl, kad gražus, bet gražus todėl, kad geras.
Atsakyti
Jei tu nepripažįsti savo klaidos, vadinasi, darai antrą.
Atsakyti
Vienatvės neįmanoma užpildyti prisiminimais, jie ją tik pagilina.

Mes nebegalime pamilti antrą kartą tų, kuriuos kartą nustojome mylėti. — [F. de Larošfuko]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 01 gruodžio 2007 - 16:55
QUOTE(Agniska @ 2007 12 01, 17:54)
Vienatvės neįmanoma užpildyti prisiminimais, jie ją tik pagilina.

Mes nebegalime pamilti antrą kartą tų, kuriuos kartą nustojome mylėti. — [F. de Larošfuko]

Tokie skaudūs žodžiai, bet tokie teisingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsella @ 2007 12 01, 20:29)
Tokie skaudūs žodžiai, bet tokie teisingi smile.gif

Esi visiškai teisi verysad.gif
Atsakyti
Nebūtina išsivolioti purve, kad atskirtum kiaulę nuo žmogaus. — [K.Saja]

Gali būti, kad Dievas nori, jog mes sutiktume netinkamus žmones iki tol, kol sutiksime tą vienintelį, kad kai tai atsitiks mes būtume už tai dėkingi. — [G.G.Marquez]

Kadangi mane nugalėjai, turėjau tapti stipresnis. — [A. de Sent Egziuperi]

Tik ko nors netekę suvokiame vertę. — [A.Šopenhaueris]

Gal daug kam pasirodys keista, kad per tokį trumpą laiką galima suprasti, kad tas žmogus yra būtent Tas žmogus, bet aš pasakysiu štai ką – tai supranti iš karto, arba niekada. Daugelis mano, kad laikas yra kaip mokytojas – atvers knygą, perskaitys, išaiškins, ir pačiam beliks padaryti tik išvadas – būti kartu ar nebūti. Ne. Laikas – tai mokinys. Jis užvers visas knygas ir išbėgs į lauką... O kada grįš, tu staiga suprasi, kad metai nuėjo veltui, kad tavo artimas žmogus, kurį laikui bėgant, rodos, turėtum pažinti kaip atverstą knygą, yra visai kitoks, negu manei jį esant. Ir sugrįžes laikas padės tašką. Išsiskirs du svetimi žmonės, tik tada supratę, kad niekad nebuvo skirti vienas kitam. Tai kas po velnių bus visus tuos metus buvę?! Baimė likti vienam? Prisirišimas? Ilgesys? Meilės reikia sulaukti, ir ji negali kelti jokių abejonių...
Stano

Gyvenimas atranda mus belaukiant pirmos žolės, pirmos meilės, pirmo vaisiaus, švenčių, atostogų, laimės, kuri kaip medis auga mumyse.
Gyvenimas prabėga vis beieškant vienintelės tikros pasauly vietos,
žmogaus, kuriuo galėtum tikėti, prasmės, lygiausio ir žvaigždėto kelio,
o gal kažkur skubančio savęs.....
/F.Sagan/
Atsakyti
"Amžius neturi reikšmės. Visi nemylimi, atstumti, įskaudinti žmonės jaučiasi vienodai. Nelaiminga meilė yra amžina. Tai lyg neišsipildžiusi svajonė - juk tu visada turėsi viltį, jog ji kada nors taps tikrove."

blush2.gif
Atsakyti
...tu taip toli-aš tik žodžiais liečiu tavo veidą...
(žodžiai iš dainos, bet man labai patiko...)
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 12 01, 21:34)
...tu taip toli-aš tik žodžiais liečiu tavo veidą...
(žodžiai iš dainos, bet man labai patiko...)

ar tik ne Bernin g.gif kur siandien dainavo g.gif jei taip, tai prasminga dainos zodziai wub.gif
Atsakyti
Gyvenime viską reikia įveikti, bet visų pirmiausia – save.
Atsakyti