Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios ir pamokančios mintys

QUOTE(mylinemyli??? @ 2007 03 27, 13:56)
Nebesuprantu - ar aš kvaila ar akla, bet dar vakar čia paskaičiau labai neblogus žodžius apie vyro ir moters draugystę, o šiandien jau jų neberandu...... lotuliukas.gif

g.gif tai gal ne šitoj temoj? nes yra dar viena kur apie vyrus ar kaip ten g.gif
Atsakyti
Va šita tai gera citata bigsmile.gif
Laimingas yra ne tas, kuris daug pinigų turi, o tas, kuriam turimų užtenka.
Papildyta:
Meilė pačiam sau - romanas, trunkantis visą gyvenimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 27, 15:27)
g.gif  tai gal ne šitoj temoj? nes yra dar viena kur apie vyrus ar kaip ten  g.gif

prasom nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 27, 15:27)
g.gif  tai gal ne šitoj temoj? nes yra dar viena kur apie vyrus ar kaip ten  g.gif

Tikrai čia g.gif
Atsakyti
Labai nelaimingas tas, kuris išgyvena nelaimę vienas, taip pat kaip negali būti laimingas tas, kuris neturi su kuo pasidalyti savo laime...

Papildyta:
Kai man trūksta meilės
Ir sveikatos
Prisiverdu viščiukų širdučių –
Kad jos plaktų manyje ir šildytų.
wub.gif

Aš visą dieną
tik skraidžiau.
Tu klausei –
ar nepavargau?
Ar supranti –
nematomų sparnų neskauda,
o kojas šiandien pamečiau,
kai šokdama
lėkiau nuo kalno.
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 03 27, 20:37)
prasom nuoroda  mirksiukas.gif

g.gif kad neberandu, bet tikrai žinau kad yra...
na bet jei j isakė rašė čia.. g.gif
Atsakyti
Mes žmonės taip dažnai nesuprantame vieni kitų ir nemokame pastebėti, kai žmogui sunku. Mes mokame pastebėti ašaras, kai jos jau rieda skruostu. Jei gyvenime tenka kentėti, tai bent jau žinai, lauki, tikiesi, kad po to bus geriau. Bet, kai lauki ir tavo viltys pradeda dūžti, eini per šukes susipjaustydamas kojas. Iš skausmo plyšta širdis... Tada supranti, kad nebėra prasmės gyventi, nes gyvenimas per daug greitai viską duodą, o po to atima! KAM reikalingas tas džiaugsmas, kai po to nelieka nieko, tik prisiminimai... Prisimeni tai, lyg kokį sapną, kuris niekada nebepasikartoja...Sako, kad viskas gyvenime kartojasi!! Bet tai netiesa. Nebegalima dar kartą lygiai taip pat sudainuoti dainą, pasakyti tu pačių žodžių, negalima dar kartą taip mylėti, nes širdis jau tuščia... Rodos, atidavei žmogui viską, o atgal negavai nieko. Ir lieki su tuščia širdimi, lyg nereikalingas daiktas, kurio negalima išmesti...
Atsakyti
Tuk tuk… kas ten? Mirtis. Nu ir kas? Nu ir viskas lotuliukas.gif Pati geriausia, dabar mano skaipe sėdi...
Atsakyti
QUOTE(Doviliucas @ 2007 03 28, 11:51)
Kai man trūksta meilės
Ir sveikatos
Prisiverdu viščiukų širdučių –
Kad jos plaktų manyje ir šildytų.
  wub.gif

šitas tai man biškį žiaurus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 28 kovo 2007 - 13:01
Žuvis gali įsimylėti paukštį, bet kur jie susuks lizdą?
Atsakyti
Tavo žodžiai kartais skaudūs
Kaip mano katės nagučiai,
Kai ji iš nežinojimo džiaugsmo ir meilės
Perrėžia man skruostą.

rolleyes.gif labai miela
Atsakyti
[COLOR=blue]Nebijok žengti didelių žingsnių. Juk dviem mažais pasišokėjimais bedugnės neįveiksi.[COLOR=blue]
Atsakyti