Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios ir pamokančios mintys

Sveikos, gal kas turit ar zinot kokiu nors fraziu trumpu kurios tiktu gimtadienio progai? blush2.gif vat sugalvojau vaikino gimtadieniui isgraviruoti zodzius kokius nors labai gerus ir reiksmingus bet nesugalvoju ka galeciau doh.gif turit ideju gal?Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Netark niekad pikto žodžio, kuris gali ką nors užgauti. Pataikysi į širdį turbūt daug giliau nei manai.

Daug žmonių bijo pasakyti, ko jie nori, Štai kodėl jie negauna to, ko trokšta. (Madonna)

Gyvenimas tai lyg tualetinis popierius – ilgas, pilkas ir visas į šikną.

Ką galite padaryti ar apie ką dar tik svajojate – pradėkite daryti. Drąsa gimdo talentus, jėgą ir stebuklus. (Gėtė)

Koks lyderis ir koks žmogus tu būsi po penkerių metų, nulems du pagrindiniai dalykai: knygos, kurias skaitysi, ir žmonės, su kuriais bendrausi.

Kodėl mes užsimerkiam kai miegam?
Kai verkiam?
Kai meldžiamės?
Kai svajojam?
Kai bučiuojamės?
Todėl, kad patys gražiausi dalykai yra nematomi. wub.gif

Visa kaltinimai yra tuščias laiko gaišimas. Nors ir kiek ydų rastumėt kitame žmoguje, nors ir kiek jį kaltintumėt, jūsų tai nepakeis. (W.Dyeris)

Turite tikėti savimi, kai niekas jumis netiki. Štai kaip tampama nugalėtoju. (V.Williams)

Idealaus vyro duomenys 90/60/40: 90 metų senis, 60 mln. banke, 40 laipsnių temperatūra. cool.gif

Mums bjauru matyti bakterijas ant unitazo, tai pagalvokite, ką mato jos. biggrin.gif

Mirtis pas mus ateina juodai apsirengusi ir su dalgiu. O pas muses, su triusikais, maike ir laikraščiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tu man dar esi berniukas, panasus i simta tukstanciu kitu berniuku.
Ir tu man nereikalingas. Ir as tau nereikalinga. As tau esu lape, panasi i simta tukstanciu lapiu.
Bet jei tu mane prisijaukinsi, mudu busime vienas kitam reikalingi. Tu man tada busi vienintelis pasaulyje.
As tau busiu vienintele pasaulyje.

..cia man graziausia istrauka is "Mazojo princo"... wub.gif
Atsakyti
gal pasikartosiu smile.gif
....Tu esi cia ne tam,kad tiesiog nugyventum gyvenima.Esi ce tam,kad sukurtum galimybe pasauliui gyventi erdviau,su didingesne vizija,su grazesne vilties ir laimejimu dvasia.Esi cia tam,kad padarytum pasauli turtingesni,ir jei si ipareigojima pamirsi,nuskursi pats.

Kaip svarbu gyventi tikra gyvenima,kol tam turime galimybe.Gyvenk visu greiciu.Megaukis kiekviena akimirka,net ir tomis,kurios nera idealios,nes gyvenimas tuoj baigsis.Nespesi susivokti,o jau busi sesios pedos po zeme,ir visi paprastuciai dziaugsmai,kuriuos laikome savaime suprantamais dalykais-lietaus lasai ant veido,krykstaujantys tavo vaikai ar tekancios saules vaizdas-bus negriztamai praeje. rolleyes.gif smile.gif wub.gif
Atsakyti
Kiekviename is musu buna audru. Jos neisvengiamos, reikalingos ir pamokancios.
Bet butina suprasti - tai, ko neturi dabar, turesi rytoj. Jei tik noresi.
Tad neverta nieko kaltinti, keiksnoti.
Kiekvienam is musu duota tiek pat laiko ir erdves.
As nezinau, kas yra laikas ir kas yra erdve.
Bet zinau, ka turiu daryti - ta pati, ka ir tu - pripildyti siuos du nezinomuosius
maloniom smulkmenom,
buciniais ir sypsenom...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 25, 12:59)
Jei ne tu draugus paliksi, tai draugai tave paliks... Spėk, kam lengviau...

Dingo Pingvinukas verysad.gif Tokios grazios mintys visada buvo cia uzrasomos... wub.gif Zaviuosi...
Atsakyti
Aš nedingau, tiesiog nebelabai randu gerų minčių, o ir mažokai dabar skaitau knygų blush2.gif Iš jų daugiausiai ir prisirinkdavau gražių minčių wub.gif wub.gif wub.gif Ypač man patiko Remarko ir Malūko knygos wub.gif wub.gif

Kartą gyvenime Fortūna beldžiasi į kiekvieno žmogaus duris, bet žmogus dažniausiai tuo metu sėdi kaimyninėje smuklėje ir negirdi jos beldimo.
/M. Tvenas/

Sakyti, kad vyras negali visą laiką mylėti vienos moters, yra tokia pati nesąmonė, kaip sakyti, kad smuikininkui reikia kelių smuikų groti tą pačią melodiją.

Sėkmingą ir ilgalaikę santuoką gali pažinti iš žmonos ir vyro akių - jos kaip jūreivių, kurie drauge kovojo su audromis ir kartu alsavo kvapniu vasarišku jūros oru. Jie šiltai priima svečius - bet jiems užtenka ir vienas kito.

Prie kiekvieno žmogaus, kaip ir prie kiekvieno mechanizmo, turėtų būti pridėta instrukcija - kad būtų lengviau naudotis. Taip būtų paprasčiau gyventi...

Atsakyti
Ejjj unsure.gif o kaip del trumpuciu minciu gimtadienio proga? Nejau neturit pasiulymu? ax.gif
Atsakyti
As irgi papostinsiu grazu eilerasti:

YRA

Yra žavingi liepteliai
Yra mano širdis plakanti tau
Yra liūdna moteris kelyje
Yra gražus mažytis kotedžas sode
Yra šeši kareiviai kurie dūksta kaip pašėlę
Yra mano akys ieškančios tavo atvaizdo

Yra žavus miškelis ant kalvos
Ir senas kareivis besišlapinantis mums praeinant
Yra vienas poetas svajojantis apie mažąją Lou
Yra mažoji nepaprastoji Lou tam dideliam Paryžiuj
Yra baterija miške
Yra piemuo ganantis avis
Yra mano gyvenimas kuris priklauso tau
Yra mano amžinoji plunksna bėganti bėganti
Yra tuopų širma švelni švelni
Yra visas mano nugyventas gyvenimas kuris iš tiesų pra-
ėjęs
Yra siauros gatvės Mentone kur mes mylėjomės
Yra maža mergaitė iš Sospelio botagu čaižanti savo drauges
Yra mano arklio botagas maiše su avižom
Yra belgų vagonai ant bėgių
Yra mano meilė
Yra visas gyvenimas
Dievinu tave

To poeto [prancuzo] vardas Gijomas Apolineras
Atsakyti
abejones padeda suprasti,ar eini tinkama linkme.Jau dabar pagalvok,ar esi laiminga,patenkinta ir tikra del savo pasirinkimo.

Tikrasis tingejimas pailsina kuna,ramina nervus,isvalo prota ir padaro vietos naujoms mintims bei svajonems,parodo si klaiku,pavoju kupina pasauli kitoki-kaip ramu,saugu ir jauku kampeli,skirta tavo stebuklingam gyvenimui.

Tikroji meile visada turi rizikos faktoriu.Ji kupina ypatingos itampos-tarsi eitum per asmenis.Todel ir skausma gali pajusti bet kuriuo metu-net didziausios palaimos metu.

Meile turi tukstanti aspektu ir kiekvieno is ju sava sviesa,savas liudesys,sava laime ir savas aromatas.

Meile-tai visuomet dovana.Jos nepelnai,neuzsitarnauji,stengdamasis ka nors padaryti;ja esi apdovanojamas uz tai,kad esi savimi.
smile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenia @ 2007 11 25, 23:16)
Ejjj unsure.gif  o kaip del trumpuciu minciu gimtadienio proga? Nejau neturit pasiulymu? ax.gif

Patarčiau pasiskaityti http://www.supermama...showtopic=30496 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 11 25, 22:35)
Dingo Pingvinukas verysad.gif Tokios grazios mintys visada buvo cia uzrasomos... wub.gif Zaviuosi...

Aš taip pat Pingviniuko,visas perskaitau,tokios mielos wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(spylkutia @ 2007 11 08, 00:32)
Nežinau,ar ši mintis jau buvo,bet jei būtų buvusi,bučiau usfiksavusi ax.gif
Mane sukrėtė ne tai,kad pamelavai,o tai,kad aš tavimi nebetikiu..

Teisingi žodžiai,užsirašiau,kad nepamirščiau smile.gif
Atsakyti