Trisdešimtmetis - nei šioks nei toks amžius: esi per senas būti jaunas ir per jaunas būti senas.
Baisu ne tapti bobute, o miegot su dieduku...
Jei kas nors tau spardo į užpakalį - reiškia, kad tu esi priekyje...
Tu nesakyk ka man daryti - aš nesakysiu kur tau eiti...
QUOTE(Rigita @ 2007 11 09, 19:07)
Baisu ne tapti bobute, o miegot su dieduku...
oi, kokie faini zodziai reiks ismokti ir prie progos sakyti tiems, kurie spardosi
Didesnis efektas, kai tavo gerasias savybes nurodo kiti, o ne stengiesi išaiškinti pats.
"Kai Dievas uzdaro duris - jis visada atveria langa, tik mes daznai is inercijos taip lauziames pro tas uzrakintas duris, kad lango net nepastebim"
Visos žmonių bėdos kyla dėl nesugėbėjimo tykiai pasėdėti kambaryje vienumoje (B. Paskalis)
Niekas nepasitenkis tų, kurie nepasitenkina mažu. (Graikų patarlė)
Negali turėti visko. Kuri viską padėsi? (A. Landers)
Mylėti - tai rizikuoti, kad tavo meilė liks be atsako
Tikėtis - tai rizikuoti tapti nuviltam.
Tačiau rizikuoti reikia, nes didžiausia rizika gyvenie - niekuo nerizikuoti.
Tasai, kuris nerizikuoja, nieko nedaro, nieko nemato, nieko neturi ir yra niekas.
Jisai nesugeba pažinti, jausti keistis, augti, mylėti ir gyventi. (Autorius nežinomas)
Gyvenimas trumpas, ir neturime per daug laiko džiuginti širdis tų, kurie kartu su mumis keliauja tamsiais keliais. Paskubėk buti geras. (H.E. Amielis)
Gyvenime išliki tvirtas kaip uola jūroje, nesugriaunama ir nepajudinama amžiai kylančių bangų. (H. I. Knatas)
Būk malonus, nes visi, kuriuos sutinki, kovoja sunkią kovą.
Esi iš giminės, kuri sutvarta iškęsti viską. Kitų kančios nesumenkina tavųjų. Tačiau prisiink, kaip tie kiti įsitverdavo gyvenimo ir galiausiai laimėdavo. Ir tu tai gali. (P. Braun)
Šlovė - tai ne,kad niekada nepasiduoti, bet tai, kad kiekvieną kartą puolęs vėl pakyli (kinų patarlė).
Laimė - tai kvepailai, kuriais neapšlakstysi kitų nors keleto lašų nepasilikęs sau. (R. V. Emersonas)
Kai aklasis neša luošą, abu juda į priekį ( švedų patarlė).
Nėra neįmanomų svajonių. Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma. (B. M. Koni)
Kiekvieną sekundę gali gimti iš naujo. Kiekviena sekundė gali tapti kažko naujo pradžia. Tai tavo pasirinkimas.
Geriausia išeitis iš sunkumų - išspręsti juos. (R. Frostas)
Sena laimė sunyko ir pražuvo. Bet žvelki, žemę lyg šydas dengia žaluma - trapūs naujo ir geresnio gyvenimo daigai. (P. Braun)
Mūsų kelias - ne švelni žolė. Tai kalnų takas su daugybe uolų. Bet jis veda aukšyn, į priekį, link saulės.
Galvą aukštyn, krūtinę į priekį. Viskas tavo jėgoms, kartais sutemsya, bet rytas išaušta....Neprarask vilties. (Dž. Džekson)
Ateinančius 20 metų (bet dėl tų 20 esu mažiau tikra, nei būdavau tikra dėl "visada") mane lydės žinojimas, kad nepalūžau net tada, kai akivaizdžiai mačiau sunaikinant tai,ką maniau esant amžiną; kai pasaulis aiškiai parodė, kad klydau, nors maniau, kad mano įsitikinimai ir teiginiai buvo teisingi. Į šipulius subyrėję mano įsitikinimai manęs nesutriuškino. Tvirtybė kyla iš vidaus, ne iš iššorės... (L. Klifton)
Pasaulyje mums skirta tiek daug. Tik turėkime akis tai pamatyti, širdį - pamilti ir rankas- viską apglėbti...(L.M. Montgomeri)
Viltis - pluksnuotas sutvėrimas. Jis tūno sieloje ir nesiliaudamas gieda bežodę giesmę... (E. Dikinson)
Niekas nepasitenkis tų, kurie nepasitenkina mažu. (Graikų patarlė)
Negali turėti visko. Kuri viską padėsi? (A. Landers)
Mylėti - tai rizikuoti, kad tavo meilė liks be atsako
Tikėtis - tai rizikuoti tapti nuviltam.
Tačiau rizikuoti reikia, nes didžiausia rizika gyvenie - niekuo nerizikuoti.
Tasai, kuris nerizikuoja, nieko nedaro, nieko nemato, nieko neturi ir yra niekas.
Jisai nesugeba pažinti, jausti keistis, augti, mylėti ir gyventi. (Autorius nežinomas)
Gyvenimas trumpas, ir neturime per daug laiko džiuginti širdis tų, kurie kartu su mumis keliauja tamsiais keliais. Paskubėk buti geras. (H.E. Amielis)
Gyvenime išliki tvirtas kaip uola jūroje, nesugriaunama ir nepajudinama amžiai kylančių bangų. (H. I. Knatas)
Būk malonus, nes visi, kuriuos sutinki, kovoja sunkią kovą.
Esi iš giminės, kuri sutvarta iškęsti viską. Kitų kančios nesumenkina tavųjų. Tačiau prisiink, kaip tie kiti įsitverdavo gyvenimo ir galiausiai laimėdavo. Ir tu tai gali. (P. Braun)
Šlovė - tai ne,kad niekada nepasiduoti, bet tai, kad kiekvieną kartą puolęs vėl pakyli (kinų patarlė).
Laimė - tai kvepailai, kuriais neapšlakstysi kitų nors keleto lašų nepasilikęs sau. (R. V. Emersonas)
Kai aklasis neša luošą, abu juda į priekį ( švedų patarlė).
Nėra neįmanomų svajonių. Tėra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas yra įmanoma. (B. M. Koni)
Kiekvieną sekundę gali gimti iš naujo. Kiekviena sekundė gali tapti kažko naujo pradžia. Tai tavo pasirinkimas.
Geriausia išeitis iš sunkumų - išspręsti juos. (R. Frostas)
Sena laimė sunyko ir pražuvo. Bet žvelki, žemę lyg šydas dengia žaluma - trapūs naujo ir geresnio gyvenimo daigai. (P. Braun)
Mūsų kelias - ne švelni žolė. Tai kalnų takas su daugybe uolų. Bet jis veda aukšyn, į priekį, link saulės.
Galvą aukštyn, krūtinę į priekį. Viskas tavo jėgoms, kartais sutemsya, bet rytas išaušta....Neprarask vilties. (Dž. Džekson)
Ateinančius 20 metų (bet dėl tų 20 esu mažiau tikra, nei būdavau tikra dėl "visada") mane lydės žinojimas, kad nepalūžau net tada, kai akivaizdžiai mačiau sunaikinant tai,ką maniau esant amžiną; kai pasaulis aiškiai parodė, kad klydau, nors maniau, kad mano įsitikinimai ir teiginiai buvo teisingi. Į šipulius subyrėję mano įsitikinimai manęs nesutriuškino. Tvirtybė kyla iš vidaus, ne iš iššorės... (L. Klifton)
Pasaulyje mums skirta tiek daug. Tik turėkime akis tai pamatyti, širdį - pamilti ir rankas- viską apglėbti...(L.M. Montgomeri)
Viltis - pluksnuotas sutvėrimas. Jis tūno sieloje ir nesiliaudamas gieda bežodę giesmę... (E. Dikinson)
Reikia atsisakyti banalumo.Tai nereiškia prasimanyti kvailų pokštų,o mokėti stebėtis kiekvienos dienos stebuklu.
Net pati genialiausia metafizika neišteisins žmogaus, sudrąskiusio jį mylėjusią širdį.
Gražiausios šventės tos, kurios vyksta mūsų viduje.
Moteriai, kad žydėtų, reikia vyro, kuris ja žavėtųsi.
Šventės žmogui duotos tam, kad jis galėtų slėpti savo mintis.
Visos mintys iš Frederic Beibeder knygos "Meilė trunka trejus metus"
Papildyta:
Man rodo,kad senos temos trinamos.
Net pati genialiausia metafizika neišteisins žmogaus, sudrąskiusio jį mylėjusią širdį.
Gražiausios šventės tos, kurios vyksta mūsų viduje.
Moteriai, kad žydėtų, reikia vyro, kuris ja žavėtųsi.
Šventės žmogui duotos tam, kad jis galėtų slėpti savo mintis.
Visos mintys iš Frederic Beibeder knygos "Meilė trunka trejus metus"
Papildyta:
QUOTE(Azizam @ 2007 11 11, 21:20)
o kur galima rasti pirma tema? niekaip man nesiseka..
Man rodo,kad senos temos trinamos.
Pinigai- blogio šaknys, o žmogui reikia šaknų.
Aštrus liežuvis ir bukos mintys dažnai būna toje pat galvoje.
QUOTE(Mama_Tania @ 2007 11 12, 06:44)
Pinigai- blogio šaknys, o žmogui reikia šaknų.
Pinigai nėra blogio šaknys