Kokia gausi nuostabių minčių sankaupa šiame skyrelyje.
Štai keletas man patinkančių
Šviesą galima skleisti dviem būdais: būti šviesa ar ją atspindinčiu veidrodžiu. E.Wharton
Galimybė įgyvendinti svajonę štai kas gyvenimą daro įdomų. P.Coelho
Žmonės labai anksti suvokia gyvenimo prasmę.Gal todėl jie taip anksti jos ir išsižada. P.Coelho
Nesunku daryti paslaugas nedėkingiems žmonėms, tačiau nepakeliama jaustis skolingam niekšui. F.Rochefoucauld
Niekada nereikalaukite to, ko galite paprašyti. J.Ch.Collins
Bėdų nepatyręs žmogus nežino savo stiprybės. B.Johnson
Tik tada, kai atsistoji ir išdrįsti patekti ten, kur dar nebuvai, tavo siela nusispalvins nauja spalva. H.Newman
Jei žmogus teigia, kad nėra garbingų žmonių, galite neabejoti, kad jis yra apgavikas. G.B. Berkeley
Moterys stipriausios tada, kai apsiginkluoja silpnumu. M.Vichy-Chamrond
Vyro meilė ir jo gyvenimas yra du skirtingi dalykai, o moters meilė visa jos egzistencija. G.N.Gordon
Negalima visiškai pasitikėti nė vienu žmogumi, net ir brangiausiu. Didžiausius gyvenimo išbandymus įveikiame vieni.A.C.MacPhailVienas žodis suteikiantis ramybę, naudingesnis už tūkstantį beverčių žodžių.Domopado
Iš širdies einantys žodžiai gali būti trumpi ir lengvai ištariami, tačiau jų aidas begalinis. Motina Teresė
Kiekvienas žmogus mažiausiai penkias minutes per dieną elgiasi kaip kvailys; išmintis yra gebėjimas neperžengti šios ribos. Elbertas Halardas
Išsiugdyti charakterį yra mūsų pareiga.Mokėti tinkamai gyventi didis ir pagarbos vertas menas.Visa kita pinigai, valdžia, turtas tik smulkmenos... Mišelis de Montenis
Laimė nėra kažkas ką tu patiri, tai kažkas, ką tu prisimeni. O.Levantas
Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai atsiduoti. O.Vaildas
Kiek daug reikia žmogui sukaupti, kad suprastų, kiek nedaug jam reikia.
Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai atsiduoti. O.Vaildas
Kiek daug reikia žmogui sukaupti, kad suprastų, kiek nedaug jam reikia.
Kai motina dirba du darbus, kad išmaitintų savo vaikus ir dar randa laiko juos apkabinti. Tai yra stebuklas. (Aurimas Gudas)
QUOTE(solo @ 2007 11 04, 18:38)
Gyvenimas - kaip pianinas: juoda, balta, juoda, balta, juoda.. ir dangtis
Čia prie to paties..
Gyvenimas kaip zebras: juoda- balta, juoda - balta, juoda - balta, šikna..
...Įsivaizduok, kad yra bankas, kuris kiekvieną rytą atidaro tavo vardu 86.400 dolerių sąskaitą. Ten dieną nedaromi jokie balansai. Kiekvieną vakarą panaikinamas sąskaitos likutis, kurio Tu nesugebėjai išnaudoti dienos metu
Ką Tu darytum?
Žinoma, pasiimtum visus pinigus iš karto!
Kiekvienas iš mūsų turi tokį banką. Tai LAIKAS.
Kiekvieną rytą jis Tau duoda 86.400 sekundžių. Kiekvieną vakarą jis nubraukia visa tai, ko Tu nepanaudojai geriems tikslams. Čia nėra jokių balansų, nei sąskaitos viršijimų. Kiekvieną dieną Tau atidaroma nauja sąskaita. Kiekvieną vakarą sudeginami dienos likučiai. Jei Tu nesugebi išnaudoti dienos depozito,
ČIA jau tavo praradimas.
Čia nėra kelio atgal, nėra grąžinimo rytojui. Tu turi gyventi dabartimi! Šios dienos depozitu. Investuok taip, kad būtum kuo laimingesnis.
Laikrodis tiksi.
Padaryk šiandien tiek, kiek gali daugiausia.
Brangink kiekvieną momentą!!!
Brangink jį, nes Tu daliniesi akimirkomis su kažkuo Tau labai brangiu, ypatingu ir mylimu, kuris vertas, kad Tu su juo dalintumeisi savo laiką.
Ir atmink, laikas nieko nelaukia.
Vakar diena!
Jau istorija.
Rytojus!
Dar paslaptis.
Nėra nieko tikra.
Išskyrus šiandieną.
Šiandiena yra DOVANA. .
Dalinkis ja su draugais.
Jie priverčia tave nusišypsoti, padrąsina, kad Tau pasisektų.
Jie išklauso, dalinasi savo pasauliu, atveria širdis.
Tikiuosi, nepabodo skaityti....
Ką Tu darytum?
Žinoma, pasiimtum visus pinigus iš karto!
Kiekvienas iš mūsų turi tokį banką. Tai LAIKAS.
Kiekvieną rytą jis Tau duoda 86.400 sekundžių. Kiekvieną vakarą jis nubraukia visa tai, ko Tu nepanaudojai geriems tikslams. Čia nėra jokių balansų, nei sąskaitos viršijimų. Kiekvieną dieną Tau atidaroma nauja sąskaita. Kiekvieną vakarą sudeginami dienos likučiai. Jei Tu nesugebi išnaudoti dienos depozito,
ČIA jau tavo praradimas.
Čia nėra kelio atgal, nėra grąžinimo rytojui. Tu turi gyventi dabartimi! Šios dienos depozitu. Investuok taip, kad būtum kuo laimingesnis.
Laikrodis tiksi.
Padaryk šiandien tiek, kiek gali daugiausia.
Brangink kiekvieną momentą!!!
Brangink jį, nes Tu daliniesi akimirkomis su kažkuo Tau labai brangiu, ypatingu ir mylimu, kuris vertas, kad Tu su juo dalintumeisi savo laiką.
Ir atmink, laikas nieko nelaukia.
Vakar diena!
Jau istorija.
Rytojus!
Dar paslaptis.
Nėra nieko tikra.
Išskyrus šiandieną.
Šiandiena yra DOVANA. .
Dalinkis ja su draugais.
Jie priverčia tave nusišypsoti, padrąsina, kad Tau pasisektų.
Jie išklauso, dalinasi savo pasauliu, atveria širdis.
Tikiuosi, nepabodo skaityti....
Atmink, kad tu toks vienintelis.
Kaip ir bet kuris kitas.
Kaip ir bet kuris kitas.
Nežinau,ar ši mintis jau buvo,bet jei būtų buvusi,bučiau usfiksavusi
Mane sukrėtė ne tai,kad pamelavai,o tai,kad aš tavimi nebetikiu..
QUOTE(spylkutia @ 2007 11 07, 22:32)
Labai taikliai pasakyta!
Visi žino, kad 3 gali išlaikyti paslaptį tik tada, kai 2 iš jų mirę.
Laikeisi dietos, mažiau valgei, mažiau gėrei ir per 14 dienų praradai 2 savaites.