"Nedaugelis sugeba rasyti genialius romanus. Bet visi mes galime gyventi toki gyvenima, koks juose aprasytas".
Mignon McLaughlin
"Jeigu tau atrodo, jog tu per mazas ka nors paveikti, pabandyk uzmigti kambaryje, kuriame skraido uodas".
The Body Shop ikureja
"Joks pesimistas niekada neatskleide zvaigzdziu paslapciu, neatrado nauju zemiu, nesuteike palaimos zmogaus dvasiai".
Hellen Keler
"Kai ikliuni i sunkia padeti ir viskas pries tave, ir jau net atrodo, kad lyg nebeistversi ne akimirkos, nieku gyvu nepasiduok, nes kaip tik tuo metu prasideda atoslugis".
H.B.Stowe
"...Jei ko nors nepaprastai troksti, tai gali pasiekti. Gal reikes kantrybes, labai sunkaus darbo, tikru grumtyniu ir daug laiko. Bet pasiekti imanoma. Tereikia tiketi, kad pasieksi tiksla".
M.Jones
Man sekasi ir aš einu link dar didesnės sėkmės
Įsirašyk į širdį: kiekviena diena - geriausia metuose.
Audros, rukas, sniegas - zinoma, kartais tau kliudys. Galvok tada apie tuos, kurie jau pirma taves yra to prisiragave, ir sakyk sau paprastai: ka kiti isgalejo, isgalesiu ir as.
Aciu, kad mane supa geri zmones, turiu dideli geru draugu rata, mokausi draugiskoje atmosferoje, esu liekna ir grazi, esu profesionali hip hopo/breiko sokeja, daug keliauju, esu laiminga ir mane lydi sekme.