O mane šiandien labai pralinksmino:
Ką Konfucijus sako moterims:
- Jei duosi vyrui žuvį, jis bus sotus visą dieną. O jei išmokysi jį žvejoti, visą dieną būsi laisva!
Maniškis žvejys, todėl ir prilipo šita mintis
QUOTE(undi @ 2007 03 19, 12:43)
Kai uzsidaro vienos durys i laime priesais atsidaro kitos..bet mes taip ilgai stovime prie tu uzdarytu duru,kad nematome tu kurios atsidariusios priesais...
Didelę meilę ir didelį sielvartą sunaikina jų pačių perteklius...
Meilė lyg karas - lengva pradėt, sunku baigt, neįmanoma pamiršt...
Meilė suteikia sparnus, bet atima norą skraidyti.
Meilė regi širdimi ir todėl sparnuoti meilės angeliukai užsimerkę.
Meilė yra nenumaldomas troškimas būti nenumaldomai trokštamu.
Meilė - nelyginant medis: ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose.
Didi aistra - tai savotiška siela, savaip nemirtinga ir nepriklausoma nuo kūno.
Meilė leidžia nubudus skrajoti sapnuose.
Mylėti kokią nors būtybę - vadinasi sutikti su ja senti.
Meilė lyg karas - lengva pradėt, sunku baigt, neįmanoma pamiršt...
Meilė suteikia sparnus, bet atima norą skraidyti.
Meilė regi širdimi ir todėl sparnuoti meilės angeliukai užsimerkę.
Meilė yra nenumaldomas troškimas būti nenumaldomai trokštamu.
Meilė - nelyginant medis: ji išauga pati, giliai suleidžia šaknis į mūsų būtybę ir neretai žaliuoja ir žydi net mūsų širdies griuvėsiuose.
Didi aistra - tai savotiška siela, savaip nemirtinga ir nepriklausoma nuo kūno.
Meilė leidžia nubudus skrajoti sapnuose.
Mylėti kokią nors būtybę - vadinasi sutikti su ja senti.
Tikėk saule, net tada, kai ji nešviečia, tikėk meile, net tada, kai jos nejauti, tikėk laime, net tada, kai ji labai labai toli. Šiaip tai šypsokis, ryt bus tik geriau!
as vakar skaiciau zurnala ir uzkliuvo uz akiu viena fraze.
gyvenimas musu susideda is prisiminimu. daugelis zmoniu gyvena praeitimi ar atritimi, bet nedabartimi. o juk ji ir yra svarbiausia. oi priverte mane susimastyt sie zodziai. manau jei kiekvienas pradetumem gyventi dabartimi butume daug laimingesni ir neturetume laiko saves gailetis..kaip prate lietuviai;)
gyvenimas musu susideda is prisiminimu. daugelis zmoniu gyvena praeitimi ar atritimi, bet nedabartimi. o juk ji ir yra svarbiausia. oi priverte mane susimastyt sie zodziai. manau jei kiekvienas pradetumem gyventi dabartimi butume daug laimingesni ir neturetume laiko saves gailetis..kaip prate lietuviai;)
Sveikutės, ačiū, kad jūs esat
Gal galėtumėt kas mestelti kokį nors gražų eilėraštį ar pasakymą apie gyvenimą, noriu būsimai anytai gimtadieniomsveikinimą surasti, tik kad pati tokių lobių, kaip jūs, nesu prikaupusi... Iš anksto ačiū
O čia aš nuo savęs:
Enjoy the blessings of the day... and the evils bear patiently; for this day only is ours: we are dead to yesterday, and not born to tomorrow (J. Taylor)
Gal galėtumėt kas mestelti kokį nors gražų eilėraštį ar pasakymą apie gyvenimą, noriu būsimai anytai gimtadieniomsveikinimą surasti, tik kad pati tokių lobių, kaip jūs, nesu prikaupusi... Iš anksto ačiū
O čia aš nuo savęs:
Enjoy the blessings of the day... and the evils bear patiently; for this day only is ours: we are dead to yesterday, and not born to tomorrow (J. Taylor)
QUOTE(Fleurette @ 2007 03 20, 12:01)
Sveikutės, ačiū, kad jūs esat
Ko žmogui reikia, kad jis apsidžiaugtų?
Reikia labai nedaug...
Reikia saulės šviesos, kai lyja,
Reikia lietaus, kai būna kaitra,
Reikia vienatvės, kai triukšmas aplinkui.
Reikia minios, kai vienatvė slegia pečius.
Reikia labai nedaug...
Reikia dainos, kai tyla kambary spengia,
Kai skamba daina - reikia tylos, ak, kaip kartais reikia tylos.
Reikia draugo, kai priešai pakelia kumštį,
Reikia priešų, kad geriau įvertintum draugą.
Reikia labai nedaug.
(A.Drilinga)
VILJAMAS SEKSPYRAS/is 18 soneto/
Tu man grazi,kaip vasaros diena,
Svelnesne tu negu akis padangiu,
Kuri cia pat kaitrios ugnies pilna,
Cia savo zvilgsni ukanomis dengia.
Ziema zibinta vasaros uzpus,
Nuo vejo nubyres kvapnus radastas,-
Taip ir jaunystes zavesys trapus
Nuvys,lyg pumpuras salnos pakastas...
Nuo gimimo iki 18 kos mergaitei reikia geru tevu.
Nuo astoniolikos iki trisdesimt penkiu jai reikia grazios isvaizdos.
Nuo trisdesimt penkiu iki penkiasdesimt penkiu-idomios asmenybes.
Nuo penkiasdesimt penkiu jai reikia daug pinigu.Tad taupykit savo pinigus!
M.Frilando Sofi (Rusu kilmes JAV dainininke ir artiste)
Tu man grazi,kaip vasaros diena,
Svelnesne tu negu akis padangiu,
Kuri cia pat kaitrios ugnies pilna,
Cia savo zvilgsni ukanomis dengia.
Ziema zibinta vasaros uzpus,
Nuo vejo nubyres kvapnus radastas,-
Taip ir jaunystes zavesys trapus
Nuvys,lyg pumpuras salnos pakastas...
Nuo gimimo iki 18 kos mergaitei reikia geru tevu.
Nuo astoniolikos iki trisdesimt penkiu jai reikia grazios isvaizdos.
Nuo trisdesimt penkiu iki penkiasdesimt penkiu-idomios asmenybes.
Nuo penkiasdesimt penkiu jai reikia daug pinigu.Tad taupykit savo pinigus!
M.Frilando Sofi (Rusu kilmes JAV dainininke ir artiste)
Sveiki!
O as visai neseniai per viena laida isgirdau toki pamokanti teigini:"Viskas kas iseina-tik i gera".Trumpas,paprastas,bet labai prasmingas ir gilus.Pati neseniai pradejau juo naudotis,nors kartais ir sunku juo patiket,bet kas dar belieka..
O as visai neseniai per viena laida isgirdau toki pamokanti teigini:"Viskas kas iseina-tik i gera".Trumpas,paprastas,bet labai prasmingas ir gilus.Pati neseniai pradejau juo naudotis,nors kartais ir sunku juo patiket,bet kas dar belieka..
Nebesuprantu - ar aš kvaila ar akla, bet dar vakar čia paskaičiau labai neblogus žodžius apie vyro ir moters draugystę, o šiandien jau jų neberandu......