Saulės zuikutis...Arbatos puodelis...Jūros ošimas...Draugai...Šviežia duona...Kačiukas, žaidžiantis siūlu kamuoliu...Šiltas lietus...Močiutės megztos kojines...Šypsena praeivio veide...Lakštingalos giesmė...Ledo gėlės lange...Mylimos komandos pergalė...Žemuogių uogienė...Snaigių šokis...Iki skausmo miela melodija... Žvaigždėtas dangus... Vaiko juokas...Oras, kvepiantis pavasariu...Mažas žioplas šuniukas...Saulėlydis...Apkabinimas... Žaidžianti židiny ugnis...Pakalnutės...
Didelė laimė susideda is mažų dalykų...
Jusu vaikai nera jusu
Jie atejo per jus, bet ne is jusu
Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso
Jus galit atiduoti jiems savo meile, bet ne mintis
Nes jie turi savasias...
Jus galit priglausti ju kunus , bet ne siela,
Nes ju sielos gyvena rytojaus namuose, kuriu jus net svajonese negalite aplankyti.
Jei galite, siekite buti i juos panasus, bet nesistenkite padaryti juos panasius i save...
Shalimar, mintis apie didele laime
QUOTE(Siracusa @ 2007 08 16, 18:54)
Shalimar, mintis apie didele laime
Aciu, ten ta mintis pusiau mano O is tikruju taip ir yra
Besiblaškantys blaškosi amžinai
Na as ir poetiskai nusiteikes, ir meginsiu kazka jums romantisko sukurti eksprontu.
Tu melynom akim kaip saule man
Ir pievoje svirplys uzgros.
Tu rinksi uogas,kaip mano asaras
Ateisi basa is miskelio
ibersi man i sauja, tu melyno dangaus uogyciu
Paliks man saldu.
Tu melynom akim kaip saule man
Ir pievoje svirplys uzgros.
Tu rinksi uogas,kaip mano asaras
Ateisi basa is miskelio
ibersi man i sauja, tu melyno dangaus uogyciu
Paliks man saldu.
Tikslą pasiekia tik jo siekiantis, o ne norintis
Žmogus, kaip daugelis gyvų padarų, ginasi dengiamąja spalva. Tačiau ne visi sugeba prisitaikyti, kai kurie žūsta. Išlieka tik tie, kurie turi geriausiai išlavėjusį žvėries instinktą - bet kokia kaina išsaugoti savo kailį. Žmogus - žvėris suryja žmogų, todėl žmonija neartėja prie tobulumo idealo, o tolsta nuo jo. Jonas Avyžius
Mes niekada negalime likti patys savimi, jeigu nenorime būti išjuokti arba priskirti prie bepročių. Jonas Avyžius
Mes niekada negalime likti patys savimi, jeigu nenorime būti išjuokti arba priskirti prie bepročių. Jonas Avyžius
Protas sirdies nesupras.
Paskalis
Paskalis
Daug atkąsi - paspringsi
nebuk saldus praris... nebuk ir kartus ispjaus...
tad geriau buti saldziam ir prarytam ir tiketis kad saldumas bus ivertintas ir nepamirstamas ir kad ir ka saldaus po to butu liktu tas saldumas pirmas ... nes jis pirmas
už balionelius ir geles -<-@ uz linksma vaiko juoka ... svarbiausai jausti kad myli ir mylimas esi
tad geriau buti saldziam ir prarytam ir tiketis kad saldumas bus ivertintas ir nepamirstamas ir kad ir ka saldaus po to butu liktu tas saldumas pirmas ... nes jis pirmas
už balionelius ir geles -<-@ uz linksma vaiko juoka ... svarbiausai jausti kad myli ir mylimas esi
Noruose atsiskleidzia zmogaus esme. Spinoza