Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios ir pamokančios mintys

Life is short, forgive quickly, kiss slowly. Laugh and love uncontrollably and never regret anything that made you smile. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 03 15, 18:11)
Life is short, forgive quickly, kiss slowly. Laugh and love uncontrollably and never regret anything that made you smile. ax.gif

teisingi žodžiai, biški pasiskolinsiu blush2.gif
Atsakyti
Aš taip norėčiau, kad būtų nors vienas žmogus, kuris atsiradęs nedingtų. Ir kuris lygiai kaip ir aš, bijotų, kad nedingčiau, kuris nors kartą ką nors paaukotų, kad pelnytų nors šiek tiek manęs, kuris norėtų su manim bėgioti lietuje, braidyti po balas, kaip mažas vaikas voliotis sniege, kartu su manim bijoti griaustinio, kuriam nebūtų nejauku mane apkabinti, kai aš liūdėsiu ir paimti už rankos, kai bijosiu. Kodėl nėra šalia manęs nė vieno žmogaus, kuris mokėtų kartu su manim užkariauti pasaulį, kuriam patiktų ledus valgyti dideliu šaukštu ir žiemą batonu šerti gulbes. Kodėl žmonės pamiršta jausti ir svajoti?...
Atsakyti
"Vsio vazmozhno, tolko zhit nevazmozhno v mire etich vozmozhnasteij"
/M.Gorkij/

Lietuviskai graziai neisivercia... Bet man labai patiko smile.gif
Atsakyti
...Paukščiai turi sparnus, bet neturi svajonių...
Žmonės turi svajones, bet neturi sparnų...
Tačiau mes galime gyventi taip, kad mūsų svajonės turėtų sparnus... wub.gif
Atsakyti
Užčiaupti burna kvailiui - nemandagu,
bet leisti jam testi - tiesiog žiauru.
/Bendžiaminas Franklinas/
Atsakyti
Apie santuokas iš išskaičiavimo:

"Ištekėsiu už Madingo vyro; visą likusį gyvenimą dėvėsiu madingus drabužius ir priiminėsiu madingus žmones madinguose pobūviuose. Jis bus mano trofėjus, aš –jo. Netrukus imsime skųstis, kad mūsų santuoka nebeteko prasmės, kad mudu nesame tokie artimi, kaip turėtume būti. Tuo tarpu nei prasmės, nei artumo joje nebus nuo pat pradžių." (Richard Bach „Tiltas per amžinybę“)
thumbup.gif
Atsakyti
Mes lengvai galime suprasti vaika, kuris bijo tamsos. Tikroji gyvenimo tragedija vyksta tada, kai suauges zmogus bijo tamsos (Platonas)

Besalygines meiles esme - drasinti zmoniu aistras, meile ir svajas, net jei su jais nesutinki.

Gyvenimas yra nuolatinis pusiausvyros siekimas, bandymas ikalbeti sirdi ir prota tapti vienos komandos nariais, gyvenimo partneriais. Gyvenk ismintingai, bet svelniai; praktiskai, bet spontaniskai; narsiai, bet globejiskai, atsakingai, bet aistringai.
Atsakyti
Žiūriu į dangų, kuriame pilna žvaigždžių ir laukiu, kol nukris man į delną viena žvaigždelė, bet nekrenta... Gal todėl, kad aš ir taip laiminga?.. Ir man nereikia jų, nes mano visos svajonės telpa į vieną dieną... Ir gyvenimas man kaip didelė šventė...
Atsakyti
Mylėk savo darbą, bet niekad neįsimylėk įmonės, kurioje dirbi, nes niekada nenuspėsi, kada įmonė nustos mylėti tave!!
Atsakyti
Įgūdžiai, žinios, sugebėjimai, patirtys naudingi tik tada, kai esi tinkamoje vietoje...
Atsakyti
As dar nuo paauglystes prisimenu vienus superinius zodzius:

Kai uzsidaro vienos durys i laime priesais atsidaro kitos..bet mes taip ilgai stovime prie tu uzdarytu duru,kad nematome tu kurios atsidariusios prisais..

arba:

jei praeitis pasiveja dabarty..ateiciai nelieka vietos..
Atsakyti