Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios ir pamokančios mintys

Tikekite taip,tarsi stebuklai butu imanomi;
Gyvenkite taip,tarsi galetumete daryti,ka norite;
Mokykimes kaip naujokai;
Mylekime kaip pirmaji karta;
Duokite,tarsi jau turetumete visa,ko reikia;
Dirbkite,tarsi pinigai butu nesvarbu;
Atsipalaiduokite,tarsi zinotumete,kad viskas bus gerai;
Kalbekite su Dievu,tarsi butumete isklausomi;
Linksminkites,tarsi galetumete tureti visa,ko sirdis geidzia;
I gyvenimo issukius reaguokite ramiau,labiau pasitikedami savimi,su didesniu dziaugsmu ir meile.....John Gray
Atsakyti
Never is a promise.
Atsakyti
Atvirumą skatina klausytojas (A.Nothomb)

Bet kiekviena pabaiga kartu yra ir pradžia. Tik tuo metu mes šito nežinome (M. Albom)

Kartais, kai paaukoji ką nors labai brangaus, iš tikro to neprarandi. Tiesiog perduodi kam nors kitam (M. Albom)

Laimė ir džiaugsmas- tai kaip elektros lemputė ir saulė. Laimė visada turi objektą, žmogus laimingas ne šiaip sau, o dėl kažko, šis jausmas priklauso nuo išorinių dalykų. O džiaugsmas objekto neturi. Žmogus džiaugiasi, ir tiek, spindi iš vidaus tarsi saulė (S.Tamaro).

Žinojimas, ko nori, suteikia galios, o galia įpareigoja elgtis garbingai (C.Palmen)

Atsakyti
Mano karma suvažinėjo mano dogmą.

Tu gali rinktis kelią, kuris nuves į žvaigždes. Aš galiu rinktis kelią, kuris nuves iki galo. (Nikas Dreikas)

Tavo darbai kalba taip garsiai, kad negirdžiu, ką sakai. (Ralfas Valdo Emersonas)

Aš gyvas tavo akių atspindy. (Piteris Geibrielis)
Atsakyti
I wish I were your cup of tea, from which you drink your tea, and everytime you drink of me, you give a kiss to me... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 05 24, 15:49)
I wish I were your cup of tea, from which you drink your tea, and everytime you drink of me, you give a kiss to me... rolleyes.gif

toks paprastas, bet fainuolis thumbup.gif
Papildyta:
Žmonės sako,kad laikas-geriausias gydytojas.Kokie žmonės?Apie ką jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai įsirašo neištrinamu rašalu,ir daugių daugiausia gali tikėtis,kad metams bėgant tas įrašas truputį nublanks.....
Atsakyti
Istorija apie du draugus, keliaujančius per dykumą... Du draugai ėjo per dykumą, susipyko ir vienas trenkė kitam antausį. Patyręs skausmą, nieko nesakęs, pastarasis parašė ant smėlio: ,,Šiandien gavau antausį nuo savo geriausio draugo“. Jiedu keliavo toliau, priėjo oazę ir nusprendė išsimaudyti. Tas, kuris buvo gavęs antausį, pradėjo skęsti, tačiau draugas jį išgelbėjo. Atgavęs sąmonę jis išraižė ant akmens: ,,Šiandien geriausias mano draugas išgelbėjo man gyvybę”. Tas, kuris buvo trenkęs antausį ir paskui išgelbėjęs savo draugą, paklausė: -Kai tave įskaudinau, tu apie tai parašei ant smėlio, o kai tave išgelbėjau parašei ant akmens. Kodėl? Draugas atsakė: -Kai kas mus užgauna, rašome tai ant smėlio, kad skriaudą užglaistytų atleidimo vėjai. Tačiau, kai kas mums padaro gero, išgraviruojame tai ant akmens, kad joks vėjas negalėtų nutrinti. Išmok rašyti skriaudas ant smėlio, o patirtą džiaugsmą ant akmens mirksiukas.gif
Atsakyti
“... Kaip saulė tekėdama nelaukia pagyrimo ar prašymo, o būtent šviečia ir viso pasaulio yra sveikinama, taip ir tu darydamas gera taip pat nenorėk nei meilikavimo, nei pritarimo. Tai daryti privalai pats iš savęs:tuomet tapsi mylimas kaip saulė..."[I]
Atsakyti
Work can wait while you show a child the rainbow. The rainbow won't wait while you do the work.
Papildyta:
Everyone says you only fall in love once, but that's not true. Everytime I hear your voice I fall in love all over again.
Atsakyti
Eisim drauge, kur - nežinia; bendrakeleivė mums - tyla.

Viskas, kas nuostabu, gali būti tikra. (Maiklas Faradėjus)

Žino, tik tas, kuris sava širdim išbandė. (Lordas Baironas)

Niekur taip aiškiai nepamatysi, kaip smarkiai pasikeitei, kaip tik grįžęs į kokią nors vietą, kuri išliko nepakitusi. (Nelsonas Mandela)
Atsakyti
Gal kas zinote nuorodu i puslapius internete su graziom mintim,sentencijom ar pan. anglu kalba?
Atsakyti
Tiesa pernelyg neįtikėtina, kad būtų pramanyta. (Richard Bach)

Didžiausia jo paslapčių keistenybė ta, kad visos jos be galo paprastos. (Richard Bach)

Užtrenkus vienas duris, atsiveria kitos. (Richard Bach)

Jei ne ta meilės galybė, mes būtumėm nelyginant laivai, sustingę negyvose nuobodulio jūrose... (Richard Bach)
Atsakyti