Иногда несделанная вовремя эпиляция останавливает девушку от совершения необдуманных поступков.
QUOTE(Elė @ 2007 05 17, 14:01)
Иногда несделанная вовремя эпиляция останавливает девушку от совершения необдуманных поступков.
apie tai ir anekdotas yra
Любовь не должна просить и не должна требовать, любовь должна иметь силу увериться в самой себе. Тогда не ее что-то притягивает, а притягивает она сама.
gera mintis
gera mintis
Mergaitė taip ieškojo romantikos. Ieškojo visur: internete, žmonėse, gamtoje.. Ieškojo, nes atėjo toks metas, kai nebeužteko saldainio, kad būtų laiminga. Žiūrėjo mergaitė į degančią žvakę, žvaigždėtą dangų, klausė lietaus. Ir visur rasdavo tik liūdesį. Ji buvo girdėjusi, jog romantika yra kažkas stebūklingo, šilto ir atpalaiduojančio. Galiausiai mergaitė nusprendė, kad romantika svajonė, draskanti širdį. Bėgo metai, mergaitė virto panele, o jos širdį vis draskė romantika. Kol nejučiomis ji susipažino su vaikinu. Romantika pasimiršo, jos nebereikėjo. Galiausiai graži draugystė virto į gražią meilę. ..lijo lietus, jie sušalę tupėjo po pastoge, vienas kitą apsikabinę, ir tylėdami gėrėjosi vaizdu. Mergaitė staiga prisiminė, kaip ji ieškojo romantikos lietuje ir ją rado skaudinančią ir liūdną. Dabar ji supranta, jog romantikai reikia meilės. Ji supranta, jog romantika - ne svajonė.
Когда судьба ставит тебе палки в колёса, ломаются лишь негодные спицы.
Просыпаясь утром, спроси себя: "Что я должен сделать?". Вечером, прежде чем заснуть: "Что я сделал?".
Неразумно бояться того, что неизбежно.
Каждая женщина - бунтарь по натуре, причем бунтует она исключительно против себя самой.
Самое привлекательное качество это уважение к себе...
Просыпаясь утром, спроси себя: "Что я должен сделать?". Вечером, прежде чем заснуть: "Что я сделал?".
Неразумно бояться того, что неизбежно.
Каждая женщина - бунтарь по натуре, причем бунтует она исключительно против себя самой.
Самое привлекательное качество это уважение к себе...
QUOTE(Elė @ 2007 05 17, 23:45)
Любовь не должна просить и не должна требовать, любовь должна иметь силу увериться в самой себе. Тогда не ее что-то притягивает, а притягивает она сама.
gera mintis
gera mintis
Ele, is kur tu tiek geru minciu turi? Nu super visos
Jie mylėjo vienas kitą, bet ji buvo vyresnė. Kažkas jai pasakė, kad ji sugadins jam gyvenimą, ir ji nusprendė išsiskirti su juo. Bet jis šito nenorėjo, maldavo pasilikti, įtikinėjo, kad jie bus laimingi kartu...Bet ji vis dėlto išvažiavo, pažadėjusi rašyti. Jis labai jos ilgėjosi. Po mėnesio gavo pirmąjį laišką. Ji rašė, kad viskas gerai, kad myli, rašė, kad stengiasi neliūdėti. Tuo laiškas ir baigėsi. Bet savo adreso ji neparašė. Kitas laiškas atėjo po penkerių metų. Ji vėl rašė, kad viskas gerai, kad myli. Tik po dvidešimties metų atėjo trečiasis laiškas - paskutinis. Ji rašė: "Aš nenorėjau įskaudinti tavęs todėl, kad labai mylėjau tave. Visus šiuos laiškus rašiau vieną dieną, o juos mano prašymu išsiuntinėjo kaimynai. Kitą dieną po mūsų išsiskyrimo aš nusižudžiau...".
QUOTE(Baltija @ 2007 05 18, 15:30)
Jie mylėjo vienas kitą, bet ji buvo vyresnė. Kažkas jai pasakė, kad ji sugadins jam gyvenimą, ir ji nusprendė išsiskirti su juo. Bet jis šito nenorėjo, maldavo pasilikti, įtikinėjo, kad jie bus laimingi kartu...Bet ji vis dėlto išvažiavo, pažadėjusi rašyti. Jis labai jos ilgėjosi. Po mėnesio gavo pirmąjį laišką. Ji rašė, kad viskas gerai, kad myli, rašė, kad stengiasi neliūdėti. Tuo laiškas ir baigėsi. Bet savo adreso ji neparašė. Kitas laiškas atėjo po penkerių metų. Ji vėl rašė, kad viskas gerai, kad myli. Tik po dvidešimties metų atėjo trečiasis laiškas - paskutinis. Ji rašė: "Aš nenorėjau įskaudinti tavęs todėl, kad labai mylėjau tave. Visus šiuos laiškus rašiau vieną dieną, o juos mano prašymu išsiuntinėjo kaimynai. Kitą dieną po mūsų išsiskyrimo aš nusižudžiau...".
Kokia liudna istorija
Elė,
Išmintingas žmogus iš bedugnės mato daugiau, negu kvailys nuo kalno viršūnės.
"Ir kas per velnias leido man gimti tokioj durnoj galvoj" - ištarė Mintis. Ir nusišovė...
Aš esu ta šviesa, kai tu nematai.
Aš esu tas oras, kai tu negali kvėpuoti.
Aš esu tas jausmas, kurio tu negali pamiršti.
Ne visi, kurie klajoja, yra pasiklydę. (J.R.R.Tolkien)
Šiandien yra tas rytojus, dėl kurio nerimavome vakar.
Sėkmė nieko neduoda: ji tik skolina. (Senovės kinų išmintis)
Ar galima save priversti ką nors mylėti? Ar galima priversti mylėti save?
"Ir kas per velnias leido man gimti tokioj durnoj galvoj" - ištarė Mintis. Ir nusišovė...
Aš esu ta šviesa, kai tu nematai.
Aš esu tas oras, kai tu negali kvėpuoti.
Aš esu tas jausmas, kurio tu negali pamiršti.
Ne visi, kurie klajoja, yra pasiklydę. (J.R.R.Tolkien)
Šiandien yra tas rytojus, dėl kurio nerimavome vakar.
Sėkmė nieko neduoda: ji tik skolina. (Senovės kinų išmintis)
Ar galima save priversti ką nors mylėti? Ar galima priversti mylėti save?
QUOTE(Elė @ 2007 05 17, 23:45)
gera mintis
gera mintis
grazu
Geriau uzdegti bent viena zvake, negu keikti tamsa.
Tuokis ne su tuo zmogum, su kuriuo gali gyventi, bet su tuo - be kurio negali gyventi.
Pradejus pusti permainu vejams, vieni stato uzuovejas, kiti - ima statyti vejo malunus.
Tik del to, kad kazkas taves nemyli taip, kaip tu noretum, dar nereiskia, kad jis nemyli visa sirdimi...
Tuokis ne su tuo zmogum, su kuriuo gali gyventi, bet su tuo - be kurio negali gyventi.
Pradejus pusti permainu vejams, vieni stato uzuovejas, kiti - ima statyti vejo malunus.
Tik del to, kad kazkas taves nemyli taip, kaip tu noretum, dar nereiskia, kad jis nemyli visa sirdimi...