Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, gražios ir pamokančios mintys

Taip as ja skaitau ir ne tik ,o tiesiog studijuoju.Ten tiek daug pamokanciu pamoku.Tad vis parasau ka nors prasmingesnio,juk yra mergaiciu kurios neturi tos knygos.Tospakraipo daug knygu skaitau,mat pavasari,sielai reikia atsinaujinimo....
http://www.fotolog.com/ramunele/
Pailsekit nuo minciu ir paziurekit kelis mano darbelius .Tai irgi mano sielos dziaugsmas.... smile.gif
Papildyta:
Ostai siandienos mintys jas paraseBertrano Russell

Meile yra daugiau negu sueities geidimas.Tai geriausias budas pabegti nuo vienatves,kuri kamuoja dauguma vyru ir moteru didziaja ju gyvenimo dali.Meiles ilgesi vyrai dazniausiai maskuoja siurkstumu,atzarumu ar izuliu elgesiu;moterys-barniais ir priekabiu ieskojimu.Aistringa abipuse meile padaro tam gala.Ji nugriauna tvirtas ego sienas,sukurdama viena nauja butybe is dvieju.Tie kurie niekada nepazino tikro artumo ir gilaus abipuses meiles rysio,neteko puikiausios dovanos,kokia tik gali duoti gyvenimas.Vyrai ir moterys neisgyvene sio potyrio,negali tapti brandziomis asmenybemis ......
Atsakyti
Paziurejus filma "Mirusiu poetu draugija"...

"I went to the woods because I wanted to live deliberately...I wanted to live deep and suck out all the marrow of life, to put to rout all that was not life and not when I had come to die, discover that I had not lived.”

"Carpe Diem! Seize the day. Make your lives extraordinary.”

Ir dar

“You must live in the present, launch yourself on every wave, find your eternity in each moment.”

smile.gif
Atsakyti
liūdnos mintys tikriausiai niekada neklauso, kai jas ramini... jos plaka su širdim, jos tyli su tyla, jos kalba su žodžiais, tada, kai nori, jog jų nebeliktų - jos yra... įsirėmina akyse ir kažkokiu nepaaiškinamu būdu sukuria ašaras... bespalvius karoliukus, panašius į kristalines šukes, sudužusio kažkieno labai brangaus. kartais būna, jog bandai jas apgaut. bandai nupiešti savo veide šypseną, tačiau pažiūrėjęs į veidrodį pamatai tik iškraipytą liniją, kuri nepanaši į šypseną, gražią, nuoširdžią šypseną.... kuri primena tik tai, ką bandai paslėpti... ir rodos ta kreivė prašo, kad gražintum ją į buvusią formą, sako, jog skauda jai... prašo tavęs nevaryt iš savęs liūdesio, primindama, jog tiktai liūdesys supažindino su tikruoju džiaugsmu... o diena, eidama į pabaigą, ramina - išsives su savimi jį... padovanos truputėlį sapnų...
Atsakyti
Не страшно быть воспоминанием, страшнее быть забытым...
Atsakyti
Tikras menas aplenkia laiką. (R.Sen Pocis)

Niekam neatsitinka nieko tokio, ko jis negalėtų ištverti. (Markas Aurelijus)

Būti dosniam reiškia duoti daugiau negu gali, būti išdidžiam reiškia imti mažiau negu tau reikia. (D. Džebranas)
Atsakyti
Vieną dieną, kai prie pat upės sėdinti siuvėja siuvo, jos antpirštis įkrito į vandenį. Kai ji pravirko, Dievas apsireiškė ir paklausė: "Mano mielas vaikeli, kodėl tu verki?" Siuvėja atsakė, kad jos antpirštis įkrito į vandenį ir kad ji turi padėti savo vyrui išlaikyti šeimą. Dievas panardino savo ranką į vandenį ir ištraukė auksinį antpirštį su perlais ir paklausė: "ar tai tavo antpirštis?". Siuvėja atsakė "ne". Tuomet Viešpats dar kartą panardino ranką upėn. Jis laikė sidabrinį antpirštį, inkrustuotą safyrais. "Ar tai tavo antpirštis?" paklausė Jis siuvėjos. Ir vėl siuvėja atsakė "ne". Viešpats dar kartą paniro gilyn ir grįžo su odiniu antpirščiu. "Ar tai tavo antpirštis?". Ir siuvėja atsakė "taip". Dievas, patenkintas tokiu moters sąžiningumu, padovanojo jai visus tris antpirščius, ir siuvėja grįžo namo laiminga. Po kelių metų, siuvėja vaikščiojo upės krantu su savo vyru, ir jos vyras įkrito į upę, ir ten dingo po vandeniu. Kai ji pravirko, Viešpats vėl pasirodė ir paklausė "Ko verki?". "O Dieve, mano vyras įkrito į upę!". Viešpats paniro į vandenį ir iškilo su George Clooney. "Ar tai tavo vyras?" paklausė. "Taip," sušuko siuvėja. Viešpats įtūžo: "Tu melavai! Tai netiesa!". Siuvėja atsakė: "Atleisk man, mano Dieve. Tai nesusipratimas. Matai, jei aš būčiau pasakius 'ne' George Clooney, tu būtum grįžęs su Brad Pitt. Tuomet, jei pasakyčiau 'ne' jam, tu grįžtum su mano vyru. Ir jei tuomet pasakyčiau 'taip', tu man atiduotum visus tris. Viešpatie, mano sveikata nėra pati geriausia ir aš negalėčiu rūpintis iš karto trimis vyrais, todėl ŠTAI kodėl aš pasakiau 'taip' George Clooney". Ir taip Viešpats leido jai jį pasilaikyti.

Šios istorijos moralas: Kada moteris bemeluotų, ji meluoja dėl geros ir garbingos priežasties, ir dėl didžiausios naudos kitiems. Tai mūsų istorija, ir mes laikysimės jos.

Pasirašyta:
Visos mes, moterys.
Atsakyti
Nėra nieko kvailesnio kaip veido išraiška žmogaus, kuriam sakomi komplimentai (Andre Gide)

Mažuma visada teisi (Henrikas Ibsenas)

Jei visi žmonės žinotų ką vienas ant kito pasakė, pasaulyje nebūtų draugų (Blaise Pascal)

Šaipytis iš filosofijos - tai filosofuoti (Blaise Pascal)

Žmogus tvirtesnis už tai, kas jį gniuždo (Blaise Pascal)

Turtas tai ne pinigų kiekis, o jų teikiamos galimybės (Napoleonas)

Geriausias būdas tesėti savo žodį - nežadėti (Napoleonas)

Menas yra arba perversmas, arba plagiatas (Paul Gauguin)

Galimybės renkasi tik pasirengusius protus (Louis Pasteur)

Labai retia mažame berniuke galima įžvelgti pažadą, kad jis taps vyru, tačiau beveik kiekvienoje mergaitėje galima įžvelgti grėsmę, kad ji taps moterimi (Alexandre Dumas)

Tobulybė pasiekiama ne tada, kai nėra ko pridėti, o tada, kai nėra ko atimti (Antoine de Saint-Exupery)
Atsakyti

Jeigu žmogus niekada netiestų ilgesio tiltų, žiūrėtų į dangų užmerktomis akimis, būtų svetimas tam, kas jam miela, pirštais liestų sniegą, bet nieko nejaustų, jis taip ir nesuprastų, ką reiškia jausti...

Atsakyti
Tinginystė yra ne kas kita, kaip įprotis pailsėti prieš pavargimą. (Žiulis Renaras)

Nuo grindų nenukrisi.

Žmogaus protas turi 3 visrakčius: žinias, mintis ir vaizduotę. (V. Hugo)

"Jis man nepatinka."-"Kodėl?"-"Aš iki jo nepriaugau."
Ar bent vienas žmogus kada nors taip atsakė?

Žmogus turi būti stipresnis negu jo jausmas.
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2007 04 21, 11:02)
Не страшно быть воспоминанием, страшнее быть забытым...

Geri žodžiai. Jie man primena dar vieną posakį :"Gali manęs nekęsti, gali mylėti, bet niekad nebūk man abejingas". Ačiū Dievui dar nesutikau abejingų smile.gif

Atsakyti
Galbūt tiesa - tai moteris, turinti motyvų neatskleisti savo priežasčių?

/Frydrich Nietzche/

Atsakyti
Netekėjusi moteris - kaip medžiojanti liūtė, o ištekėjusi - kaip sarginis šuo. g.gif
Atsakyti