Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(agneseee @ 2008 03 08, 22:10)
Šiandien, t.y., kovo 8dieną iš Akropolio Kristianos pirkau kvepalus už150Lt. Nesitikejau, bet kiek pridejo meginukų...Apie 10. Įvairių įvairiausių. Kvepalų mėginukų, kremų ir pan. Sakau baikit jus čia ir kitiems palikit...Nepatogu net pasidare. O ji tik atsake baikit tipo su kovo 8diena. Pirma karta toks Kristianoj aptarnavimas.Net keista. smile.gif  biggrin.gif  4u.gif

Tai praeis Kovo 8 ir vėl mėginukų nebeduos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 08 kovo 2008 - 23:24
QUOTE(agneseee @ 2008 03 08, 23:10)
Šiandien, t.y., kovo 8dieną iš Akropolio Kristianos pirkau kvepalus už150Lt. Nesitikejau, bet kiek pridejo meginukų...Apie 10. Įvairių įvairiausių. Kvepalų mėginukų, kremų ir pan. Sakau baikit jus čia ir kitiems palikit...Nepatogu net pasidare. O ji tik atsake baikit tipo su kovo 8diena. Pirma karta toks Kristianoj aptarnavimas.Net keista. smile.gif  biggrin.gif  4u.gif

10 mėginukų ? blink.gif Dar tiek neteko gauti doh.gif , tik po vieną verysad.gif
Atsakyti
Man irgi keista pasirode.smile.gif Na taip, teisybe, praeis ta diena ir vel po viena meginuka barstys. biggrin.gif O kaip Jums merginos su Akropolio Klaipedos Kristianos aptarnavimu? Mano nuomone gali laukt nelaukęs, vistiek tavęs neaptarnaus. Šiap iš kosmetikos parduotuvių geriausiai aptarnaujo yra Klaipedos Akropolio L'Occitane parduotuveje. Visada prie tavęs prieis, patars ir paklaus. Nesvarbu, kad tu atejai tik apsižvalgyti.biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 03 09, 14:06)
O kaip Jums merginos su Akropolio Klaipedos Kristianos aptarnavimu? Mano nuomone gali laukt nelaukęs, vistiek tavęs neaptarnaus.

Prieina jos tik pakvietus. Beje, kelios tokios pasikelusios del nezinia ko, kad nesinori 5 metru spinduliu aplink matyt. Meginuka gausi nebent viena, ir tai svenciu proga. kremai nuo rauksliu, kai paciai 23 ir dar aiskina i akis, nebijokit jis tinka bet kokio amziaus odai. Visada pataikau ant tos pacios prie kasos, tai kitos gal ir duoda. Todel mieliau einu i senamiescio kristiana. Visada prieis, paklaus, pades, ir meginuku i tema duos thumbup.gif
Atsakyti
Joms dar toli iki konsultančių. smile.gif
Atsakyti
O kaip Jums merginos su Akropolio Klaipedos Kristianos aptarnavimu? Mano nuomone gali laukt nelaukęs, vistiek tavęs neaptarnaus.

Šitoj Kristianoj man visai nepatinka. Ar man tik pasirodė, ar pardavėja lyg paniekinamai mane nužvelgė įėjus. Visas noras išsirinkti kvepalus praėjo. verysad.gif Tai geriau vasaros palauksiu ir užsienyje įsigysiu...
Atsakyti
Gerai ir padarysi. Oi tos konsultantes. Nera =od=i7. smile.gif
Atsakyti
Niekada neperku "Kristianoj" , nes kaina tikrai neatitinka kokybės. Jei yra galimybė, tai tik užsienyje parfumeriją geriausia pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 03 08, 23:24)
Tai praeis Kovo 8 ir vėl mėginukų nebeduos  lotuliukas.gif

man atrodo, kad akropolio kristiana pasikeitė po kovo 8 lotuliukas.gif net mėginukų gavau, tokį fainą guerlain serumą ir konsultantė miela pasitaikė biggrin.gif

QUOTE(agneseee @ 2008 03 09, 13:06)
Man irgi keista pasirode.smile.gif  Na taip, teisybe, praeis ta diena ir vel po viena meginuka barstys. biggrin.gif O kaip Jums merginos su Akropolio Klaipedos Kristianos aptarnavimu?

bet man atrodo, kad čia labai aiški politika, nes manoma, kad akropoly daugiau yra gaunančių mažesnes pajamas, nei tarkim senamiesty ar toj pačioj europoj. kaip ir bet kokios pardes asortimentą paėmus centre ir akropoly, tai centre jis bus geresnis. tik keista, kad parduotuvė nesirūpina savo įvaizdžiu. bet užtat didžioji kristiana vln yra fain rolleyes.gif
Atsakyti
o tai gal kuri zinto kaip su ta kaupiamaja sistema. per kiek uz kiek reikia pirkti, kad didetu nuolaida. ir iki kiek procentu ji padideja. Iki 10? Labai idomu, kad niekur nera jokios info
Atsakyti
papasakosiu nutikima sekmadieni akropolio kristianoj, vaiksciojom su draugem, apziurinejom naujienas ir staiga pamatau Clarins stende sepetukus, kurie turetu buti klienciu dazymui bigsmile.gif ir jus nepatikesit kokie jie baisus tikraja ta zodzio prasme, apsilupe koteliai, susidare ispudis, kad tais sepeteliais buvo velniai zino kas daroma, plaukeliai, tiksliau, tai kas is ju like, nusmurge, nuo devejimo (jei teisingai issireiskiau) like vos ne po 3 plaukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif tokie kaip iskasti tongue.gif zinot, pradejom juoktis vos ne per visa kristiana, nes dar tokio bajerio nesam maciusios hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
visos prekes apdulkejusios, suprantu - buvo remontas, bet jis jau senaisiai pasibaiges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 08, 08:59)
papasakosiu nutikima sekmadieni akropolio kristianoj, vaiksciojom su draugem, apziurinejom naujienas ir staiga pamatau Clarins stende sepetukus, kurie turetu buti klienciu dazymui  bigsmile.gif ir jus nepatikesit kokie jie baisus tikraja ta zodzio prasme, apsilupe koteliai, susidare ispudis, kad tais sepeteliais buvo velniai zino kas daroma, plaukeliai, tiksliau, tai kas is ju like, nusmurge, nuo devejimo (jei teisingai issireiskiau) like vos ne po 3 plaukus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tokie kaip iskasti  tongue.gif zinot, pradejom juoktis vos ne per visa kristiana, nes dar tokio bajerio nesam maciusios  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
visos prekes apdulkejusios, suprantu - buvo remontas, bet jis jau senaisiai pasibaiges  lotuliukas.gif

Paziurek i sepetukus Sarmoj Gedimino pr. prie Too Faced stendo,ten tai sepetukai tikra tragedija! smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti