O as galvojau cia man vienai kainos didesnes atrodo

QUOTE(Lietuvaitė @ 2008 01 17, 22:00)
Labai miela konsultantė buvo šiandien Kristianoj prie Flagmano, nereali, tik nemaloniai nustebino toks kainų šuolis 

O kas pabrango?

QUOTE(kazarniene @ 2008 01 17, 20:03)
na kainos kristianoj siek tiek sukeltos

O as einu visada apsipirkti i didziaja KRISTIANA VILNIUJE
Aptarnavimas ir zinios tikrai labai neblogos...ypac tokios juodaplaukes ilgais plaukais
Tiktai ji vel kazkur dabar dingo
anksciau gedimino 26 parduotuveje dirbo

QUOTE(kazarniene @ 2008 01 16, 19:03)
Idomi ta konsultanciu taktika- siandien negavau ne vieno meginelio Megos kristianoj 

Megos Kristianoj niekada neesu gavusi jokio mėginėlio, nesvarbu kokia suma kad apsipirkimo būdavo

Laisvės al. Kristianoje mėginukų gaunu, jei didesnė apsipirkimo suma

Visumoje man labiausiai patinka Akropolio ir Maironio g. Kristianose dirbančios konsultantės

Papildyta:
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 17, 23:40)
Aš jau prieš šventes perkant pastebėjau kai kurių prekių pabrangimą- kvepalų, dezodoranto, rankų kremo..

QUOTE(gerdakamile @ 2008 01 20, 19:20)
O as einu visada apsipirkti i didziaja KRISTIANA VILNIUJE
Aptarnavimas ir zinios tikrai labai neblogos...ypac tokios juodaplaukes ilgais plaukais
Tiktai ji vel kazkur dabar dingo
anksciau gedimino 26 parduotuveje dirbo

Jeigu mes apie ta pacia tamsia ilgaplauke, tai ji dbr "Akropolio Kristianoj" dirba..
as jos akropoly nemaciau
Papildyta:
kad ji niekad nedirbo akropoly
Papildyta:
QUOTE(gerdakamile @ 2008 01 21, 15:45)
as jos akropoly nemaciau
kad ji niekad nedirbo akropoly

QUOTE(gerdakamile @ 2008 01 21, 17:46)
Nzn, gal mes ne apie ta pacia kalbam..

QUOTE(pepė @ 2008 01 22, 11:47)
ryt naujas uzvezimas kristianoj,tai aciu dievui,nes vakar jautesi mazokas pasirinkimas 
cia kalbu apie didziaja kristiana bet gal ir kitose tas pats

cia kalbu apie didziaja kristiana bet gal ir kitose tas pats
as buvau pries savaite Akropolio - tai siaubas

Esu labai patenkinta Vilniuje esančios Kristianos prie Flagman konsultančių darbu. Teko pastarosiom dienom kelis kartus apsilankyt ir apsipirkt, tai abu kartus labai daug naudingos informacijos ir patarimų gavau ir perkant įdėjo kvepalų, kremų, serumo mėginukų

Šiandien, t.y., kovo 8dieną iš Akropolio Kristianos pirkau kvepalus už150Lt. Nesitikejau, bet kiek pridejo meginukų...Apie 10. Įvairių įvairiausių. Kvepalų mėginukų, kremų ir pan. Sakau baikit jus čia ir kitiems palikit...Nepatogu net pasidare. O ji tik atsake baikit tipo su kovo 8diena. Pirma karta toks Kristianoj aptarnavimas.Net keista.