Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

O as galvojau cia man vienai kainos didesnes atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitė @ 2008 01 17, 22:00)
Labai miela konsultantė buvo šiandien Kristianoj prie Flagmano, nereali, tik nemaloniai nustebino toks kainų šuolis  doh.gif

O kas pabrango? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 01 17, 20:03)
O as galvojau cia man vienai kainos didesnes atrodo  doh.gif

na kainos kristianoj siek tiek sukeltos blink.gif
Atsakyti
O as einu visada apsipirkti i didziaja KRISTIANA VILNIUJE drinks_cheers.gif Aptarnavimas ir zinios tikrai labai neblogos...ypac tokios juodaplaukes ilgais plaukais ax.gif Tiktai ji vel kazkur dabar dingo blink.gif anksciau gedimino 26 parduotuveje dirbo rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 01 16, 19:03)
Idomi ta konsultanciu taktika- siandien negavau ne vieno meginelio Megos kristianoj  g.gif

Megos Kristianoj niekada neesu gavusi jokio mėginėlio, nesvarbu kokia suma kad apsipirkimo būdavo doh.gif O ir pačios konsultantės nelabai man patinka ten ax.gif Todėl šiaip vengiu tos Kristianos, tik labai skubaus reikalo prispirta ten ką nors nusiperku.

Laisvės al. Kristianoje mėginukų gaunu, jei didesnė apsipirkimo suma rolleyes.gif

Visumoje man labiausiai patinka Akropolio ir Maironio g. Kristianose dirbančios konsultantės mirksiukas.gif Mielai pataria, padeda, suranda thumbup.gif Tik, kad Maironio g. tas asortimentas mažesnis..

Papildyta:
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 17, 23:40)
O kas pabrango?  g.gif

Aš jau prieš šventes perkant pastebėjau kai kurių prekių pabrangimą- kvepalų, dezodoranto, rankų kremo.. ax.gif Gal ne visų firmų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdakamile @ 2008 01 20, 19:20)
O as einu visada apsipirkti i didziaja KRISTIANA VILNIUJE drinks_cheers.gif Aptarnavimas ir zinios tikrai labai neblogos...ypac tokios juodaplaukes ilgais plaukais ax.gif Tiktai ji vel kazkur dabar dingo  blink.gif anksciau gedimino 26 parduotuveje dirbo rolleyes.gif  wub.gif

Jeigu mes apie ta pacia tamsia ilgaplauke, tai ji dbr "Akropolio Kristianoj" dirba..
Atsakyti
as jos akropoly nemaciau
Papildyta:
QUOTE(gerdakamile @ 2008 01 21, 15:45)
as jos akropoly nemaciau

kad ji niekad nedirbo akropoly doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdakamile @ 2008 01 21, 17:46)
as jos akropoly nemaciau
Papildyta:

kad ji niekad nedirbo akropoly doh.gif

Nzn, gal mes ne apie ta pacia kalbam.. ax.gif Bet viena kompetentinga konsultante juodaplauke, kurios pasigedau "Didziojoj Kristianoj", dabar dirba "Akropolio Kristianoj" smile.gif
Atsakyti
ryt naujas uzvezimas kristianoj,tai aciu dievui,nes vakar jautesi mazokas pasirinkimas doh.gif
cia kalbu apie didziaja kristiana bet gal ir kitose tas pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė: 22 sausio 2008 - 09:48
QUOTE(pepė @ 2008 01 22, 11:47)
ryt naujas uzvezimas kristianoj,tai aciu dievui,nes vakar jautesi mazokas pasirinkimas doh.gif
cia kalbu apie didziaja kristiana bet gal ir kitose tas pats

as buvau pries savaite Akropolio - tai siaubas doh.gif beveik tuscia. Kalbejau su konsultante, tai sake, kad kaip tik ta diena gavo naujas prekes
Atsakyti
Esu labai patenkinta Vilniuje esančios Kristianos prie Flagman konsultančių darbu. Teko pastarosiom dienom kelis kartus apsilankyt ir apsipirkt, tai abu kartus labai daug naudingos informacijos ir patarimų gavau ir perkant įdėjo kvepalų, kremų, serumo mėginukų thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien, t.y., kovo 8dieną iš Akropolio Kristianos pirkau kvepalus už150Lt. Nesitikejau, bet kiek pridejo meginukų...Apie 10. Įvairių įvairiausių. Kvepalų mėginukų, kremų ir pan. Sakau baikit jus čia ir kitiems palikit...Nepatogu net pasidare. O ji tik atsake baikit tipo su kovo 8diena. Pirma karta toks Kristianoj aptarnavimas.Net keista. smile.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti