Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 11, 16:30)
Kazkas Kristianu pardavejoms siais metais pasidare  blink.gif  Du kartus pirkau, tai meginuku idejo ne viena ne du ir ne tris  mirksiukas.gif  Vakar vos nebegti reikejo, nes primygtinai siulesi ideti ko nors pabandymui  lotuliukas.gif

oba bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif tikrai kažkas pasidarė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 11, 17:30)
Kazkas Kristianu pardavejoms siais metais pasidare  blink.gif  Du kartus pirkau, tai meginuku idejo ne viena ne du ir ne tris  mirksiukas.gif  Vakar vos nebegti reikejo, nes primygtinai siulesi ideti ko nors pabandymui  lotuliukas.gif

cia kur taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 01 11, 15:18)
cia kur taip  bigsmile.gif

Kauno Akropolyje ir Laisves al. victory.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 11, 18:28)
Kauno Akropolyje ir Laisves al.  victory.gif

geras, apsipirkinejau Akropolio pries naujus metus, tai gavau tik viena kvepalu meginuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 05, 20:52)
O Lorealis kada nors Kristianoj buvo? mastau.gif

Yra netgi "Didziojoj Kristianoj" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 01 11, 18:30)

Tikriausiai keicia savo aptarnavimo politika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 11, 19:38)
Tikriausiai keicia savo aptarnavimo politika  g.gif

matyt kad biggrin.gif Vilniuj didžiojoj fainas aptarnavimas, ypač tos, kuri dirba su chaneliu ir ten prie payot, decleor ir etc. Ir dar lukiškėse labai faina juodaplaukė ax.gif
Atsakyti
Idomi ta konsultanciu taktika- siandien negavau ne vieno meginelio Megos kristianoj g.gif
Atsakyti
As siandien gavau-kvepalu ir Lancome krempudros biggrin.gif
Atsakyti
Megoj? Is mano snukucio turbut antipatija jai matesi, tai ir nedave doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2008 01 16, 19:40)
Megoj? Is mano snukucio turbut antipatija jai matesi, tai ir nedave  doh.gif  smile.gif

Ne,ne,as Vilniuj smile.gif Buvau Kristianoj prie Floagmano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 16, 19:43)
Ne,ne,as Vilniuj smile.gif Buvau Kristianoj prie Floagmano mirksiukas.gif

cia tai visalaik duoda, kartais daugiau kartais maziau smile.gif
Atsakyti
Labai miela konsultantė buvo šiandien Kristianoj prie Flagmano, nereali, tik nemaloniai nustebino toks kainų šuolis doh.gif
Atsakyti