Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 11:22)
Manau Diana biggrin.gif

man ji - geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 05, 09:34)
man ji - geriausia thumbup.gif

Ten dar viena yra labai faina garbanotais rudais plaukuciais iki peciu, uzkrito vardas dabar nors tu ka doh.gif pas ja visada ir einu tiesiu taikiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 05, 11:38)
Ten dar viena yra labai faina garbanotais rudais plaukuciais iki peciu, uzkrito vardas dabar nors tu ka doh.gif pas ja visada ir einu tiesiu taikiniu ax.gif

kai prisiminsi - parasyk:) man dar ARIJANA patiko. (truputi vyresne, trumpais, tamsiais plaukais)
Atsakyti
mergytes kazkaip nepastebejau lorealio kosmetikos g.gif jos ten nera, ar as nepamaciau
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 12 05, 18:49)
mergytes kazkaip nepastebejau lorealio kosmetikos g.gif  jos ten nera, ar as nepamaciau

O Lorealis kada nors Kristianoj buvo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 05, 19:52)
O Lorealis kada nors Kristianoj buvo? mastau.gif

tai vat as ir noriu suzinot
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 12 05, 20:55)
tai vat as ir noriu suzinot

yra, tikrai maciau Akropolio Kristianoje, tik nukistas giliau i kampa
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 05, 21:54)
yra, tikrai  maciau Akropolio Kristianoje, tik nukistas giliau i kampa

aciukas 4u.gif o cia kauno akropoly matei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 12 05, 22:55)
aciukas 4u.gif  o cia kauno akropoly matei ax.gif

nea, Vilniaus
Atsakyti
ale gi Lorealio pilna visur kitur- tiek Droge, tiek Sarmoj, tiek Kosmadoj, menkas praradimas jei nėr Kristianoj irnesakyk.gif netgi maximose buna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 05, 22:30)
ale gi Lorealio pilna visur kitur- tiek Droge, tiek Sarmoj, tiek Kosmadoj, menkas praradimas jei nėr Kristianoj irnesakyk.gif netgi maximose buna  bigsmile.gif

taias zinau kad lorealio visur pilna, bet supranti as galvoju nusipirkti ta kristianos kortele, tai va, o tusa perku tik lorealio.tai jei ten yra lorealio kosmetika tai tuomet, visas sarmas ir drogus iskeisciau i kristiana smile.gif
Atsakyti
Kazkas Kristianu pardavejoms siais metais pasidare blink.gif Du kartus pirkau, tai meginuku idejo ne viena ne du ir ne tris mirksiukas.gif Vakar vos nebegti reikejo, nes primygtinai siulesi ideti ko nors pabandymui lotuliukas.gif
Atsakyti