Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(F_A @ 2007 12 03, 15:09)
As ten "issirinkau" savo konsultante ir perku kai jinai dirba, nes uzknisa kaskart naujam zmogui pasakot savo odos problemas ax.gif esu labai patenkinta, nes puikiai pataria thumbup.gif

ot sekas... Man tai ta pati mymra papuola, tai aš geriau paSMinu susirandu išsirenku ko man reikia ir be jos pagalbos (na, neturiu tiek laiko, kad valandą laukti konsultantes, ir kas kartą tas pats) ir ramiai be stresų nusiperku (Čia Kauno Akropoly)
Atsakyti
Na dar Kristianoj, tai dar puse velnio. Tikriausiai niekad nepamirsiu kaip sarmoj paprasiau konsultantes kad padetu issirinkt saldzius kvepalus, tai ji man TRUSSARDI iNSIDE sugebejo isiulyti, kaip grynai vanilinius, nors vaniles juose tikrai nerasta doh.gif
Atsakyti
Pora kartu pirkau Kristianoje, tai abu kartus konsultantes papuole NUOSTABIOS. Suzaveta abu kartus palikau po gera atsiliepima Kristianos knygoje. Vartydama maciau, kad ir kiti buvo pagyre tas man patikusias konsultantes. Pirma k. aptarnavo Arijana, o kita - Diana.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 03, 23:40)
Pora kartu pirkau Kristianoje, tai abu kartus konsultantes papuole NUOSTABIOS. Suzaveta abu kartus palikau po gera atsiliepima Kristianos knygoje. Vartydama maciau, kad ir kiti buvo pagyre tas man patikusias konsultantes. Pirma k. aptarnavo Arijana, o kita -  Diana.

kokiam mieste? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Egluzze @ 2007 12 03, 21:33)
Na dar Kristianoj, tai dar puse velnio. Tikriausiai niekad nepamirsiu kaip sarmoj paprasiau konsultantes kad padetu issirinkt saldzius kvepalus, tai ji man TRUSSARDI iNSIDE sugebejo isiulyti, kaip grynai vanilinius, nors vaniles juose tikrai nerasta doh.gif

Bet kad saldumojuose yra, tai tikrai.
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 03, 23:40)
Pora kartu pirkau Kristianoje, tai abu kartus konsultantes papuole NUOSTABIOS. Suzaveta abu kartus palikau po gera atsiliepima Kristianos knygoje. Vartydama maciau, kad ir kiti buvo pagyre tas man patikusias konsultantes. Pirma k. aptarnavo Arijana, o kita -  Diana.

Kurioj čia konkrečiai Kristianoj ir kokiam mieste?
Atsakyti
Vilniaus Akropolio. Na, nerealios konsultantes:)
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 03, 23:47)
Vilniaus Akropolio. Na, nerealios konsultantes:)
aaa, nu bet neverta kraustytis, kažkaip jei va ne SM tai gal.. o dabar:irnesakyk: susidorosim su ta bėda kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 12 04, 01:51)
aaa, nu bet neverta kraustytis, kažkaip jei va ne SM tai gal.. o dabar:irnesakyk: susidorosim su ta bėda kaip nors.

sorry, nieko nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 03, 15:09)
As ten "issirinkau" savo konsultante ir perku kai jinai dirba, nes uzknisa kaskart naujam zmogui pasakot savo odos problemas ax.gif esu labai patenkinta, nes puikiai pataria thumbup.gif

Man labai patinka tokia Juodais plaukuciais ir smulkiu veido bruozu konsultante thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 12 04, 12:45)
Man labai patinka tokia Juodais plaukuciais ir smulkiu veido bruozu konsultante thumbup.gif

tai ten turbut Diana, tokia maloniu balseliu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 04, 11:49)

Taip labai maloni, bet nezinau ar Diana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 12 04, 11:49)

Manau Diana biggrin.gif
Atsakyti