Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Vitulka @ 2010 11 11, 17:43)
"KRISTIANA Iki 50% nuolaida daugeliui kosmetikos ir parfumerijos priemonių"

info iš čia

įdomu ar bus nuolaidos tokiems ženklams kaip Dior, Guerlain, Clarins... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 11, 18:59)
įdomu ar bus nuolaidos tokiems ženklams kaip Dior, Guerlain, Clarins...  ax.gif

man irgi labai idomu, bet kazkaip manau, kad ne unsure.gif
Atsakyti
Būtų labai šaunu, jei kuri nors šeštadienį parašytumėte grįžusios iš akropolio, kokios maždaug ir kam ten nuolaidos Kristianoje 4u.gif Reiks pasižiūrėti, ar išviso apsimokės kažin eiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 11 12, 13:04)
man irgi labai idomu, bet kazkaip manau, kad ne  unsure.gif

Vilniuje Douglase šiandien visoms prekems be išimties taikė 25 proc.
Atsakyti
na, niekas dar nebuvot Kristėj, nematėt kam nuolaidos? 4u.gif
Atsakyti
Zymioms dekoratyvinems jokiu nuolaidu, gal artdeco ir panasiai ir buvo bet vos vos, kvapams irgi tik trims nuolaidos biggrin.gif nekazka ta Kristiana siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 13, 14:05)
nekazka ta Kristiana siandien smile.gif

Asmeniškai aš - kažko ir nesitikėjau biggrin.gif Per daug nerealu būtų, jei tarkim Dior stendui taikytų 30% nuokainas biggrin.gif O kokiam Clinique - 50% biggrin.gif "Razmečtalis devuški" 4u.gif
Atsakyti
Perkant yra taikoma dviguba nuolaida Kristianos litais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 13, 13:05)
Zymioms dekoratyvinems jokiu nuolaidu, gal artdeco ir panasiai ir buvo bet vos vos, kvapams irgi tik trims nuolaidos biggrin.gif nekazka ta Kristiana siandien smile.gif

Gerai, kad ir nėjau 4u.gif
Atsakyti
Reikia, labai skubaus atsakymo! 4u.gif ar pas mus Kristutei yra Chanel vitalumiere Satin pudra tik ar yra ir ta naujoji Chanel Vitalumiere moisture rich pudra 4u.gif buteliukas tas pats ir t.t tik patobuliinta ji, daugiau drekinanti ir t.t smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 27, 10:29)
Reikia, labai skubaus atsakymo!  4u.gif

manau paprasciau butu paskambinti i kristiana ir paklausti, jeigu taip skubiai reikia atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 27, 11:05)
manau paprasciau butu paskambinti i kristiana ir paklausti, jeigu taip skubiai reikia atsakymo smile.gif

Geras atsakymas biggrin.gif 4u.gif turbut ne taip ir skubiai reikia, jei nepagalvojau apie tai.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti