Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Ingrida N. @ 2010 10 19, 19:58)
ai, merginos, nebesibarkit  mirksiukas.gif
gyvenkim d mirksiukas.gif draugiskai, o ir sia tema bus mieliau skaityti  bigsmile.gif
p.s. siandie buvau Kristianoje, tai Clarins pudrai nuolaidu nera  g.gif

siandien pirkau clarins true comfort foundation lightreflecting (02) pudra uz puse kainos. ax.gif
jos taip atskirai padetos, ne ten pat kur stendas. Gal nepastebejote? arba, gal toje kristianoje ispirko visas.. pati pirkau akropoly 4u.gif
Papildyta:
Pamirsau pamineti, jog pardaveja buvo maloni ir draugiska. Idejo meginely kvepaliuku thumbup.gif
nezinau, as nei labai puosni, nei simtinemis apsiklijavusi, taciau mane ten visados sutinka maloniai ir perkant megineliu duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 10 20, 18:11)
siandien pirkau clarins true comfort foundation lightreflecting (02) pudra uz puse kainos.  ax.gif
jos taip atskirai padetos, ne ten pat kur stendas. Gal nepastebejote? arba, gal toje kristianoje ispirko visas.. pati pirkau akropoly  4u.gif
Papildyta:
Pamirsau pamineti, jog pardaveja buvo maloni ir draugiska. Idejo meginely kvepaliuku  thumbup.gif
nezinau, as nei labai puosni, nei simtinemis apsiklijavusi, taciau mane ten visados sutinka maloniai ir perkant megineliu duoda  biggrin.gif

man kai dave megiineli kvepalu ,parsinesus namo pamciau kad tuscias biggrin.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 20, 14:43)
Top-rated ne visada uztenka. Pirkau is ebay miniatiura 15ml CK (o kvapas nelabai populiarus, tai padielkos nesitikejau + geri atsiliepimai pas pardaveja) ir gavau padielka: akivaizdu buvo is buteliuko padarymo (kamstelis vos laikesi, purkstukas negraziai uzdetas, jo metaliukas kreivai nukirptas), kvapo ir dar jokio jokio uzraso kas, koks kiekis ir pan. Na ir susigrazinau pinigelius, nes viskas vietoj vyko, bet vistiek nebuvo lengva...  ax.gif

Nu o tokiu populiariu kvapu kaip Chanel net nerizikuociau. Pirkt galima nebent turint tikrai originala ir tada jau, kad butu galima sustatyt abu ir palygint, nes ebay ne padielku Chanel sakyciau vienetai tik, pirkt nerizikuociau (nebent koki testeri ar gerai panaudota ir is zmogaus kur tik savo daiktus parduoda, o ne simtais tuos kvepalus (bet vel nezinia is kur gauti jie gali but)). Chanel (+ kelios kitos firmos) turi savo kainas, kurios laikosi ir net ivairiose internetinese parduotuvese nera super duper dideliu nuolaidu siai firmai, todel tiketis originala uz labai pigiai gaut irgi neverta.

Vaje doh.gif na aš tikrai išsidūrus nebuvau, bet ir ką nemažą mokėjau - beveik 80 USD, o pana6iai tiek duty free parduotuvėse kainuoja doh.gif Tiesa kvepalus paskutinį kartą prieš porą metų pirkau, nes kažkaip oro uostuose pasirūpinu bigsmile.gif Bet dabar tai jau tikrai per ebay nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Del aptarnavimo, tai visur visokiu zmoniu pasitaiko, ne tik Kristianose... Mums buvo statybiniu medziagu parduotuvej LT parodytas 'superinis' aptarnavimas kai paklausem stovincio ir nieko kito neveikiancio vaikinuko darbuotojo kur tas ir anas randasi, tai ranka atmete atgal ir sako 'tee pusrusy' - tai teko eit ir toliau patiems ieskotis lotuliukas.gif Arba ieskantis tam tikros lempos to skyriaus konsultante atvede prie lempu ir nuejo, be jokiu patarimu, paaiskinimu ir pan biggrin.gif

JAV irgi buve, kad Sephoroj pirkausi ir norejau atskirai kelis dalykus pasidaryt, o ne vienu kartu, o jau buvo imusus i viena ceki pardaveja, tai va tada patempe lupa, kad turejo atskirai perdaryt. Nu bet nekreipiau demesio ir tiek. ax.gif

O siaip ir paciai tenka su zmonems dirbt, tai virsininkas vis pabrezia per susirinkimus, kad atejus i darba turim but malonus su klientais, savo nuotaikas ir bedas palikt uz duru. Na o jei jau kazkas tokio nutinka, suerzina ar pan, tai pasiimi pertraukele, apsiramini ir vel dirbi (blogiausiu atveju eini namo ta diena, kad negadintum visiems nuotaikos). 4u.gif

QUOTE(mamairute @ 2010 10 20, 18:42)
Vaje doh.gif na aš tikrai išsidūrus nebuvau, bet ir ką nemažą mokėjau - beveik 80 USD, o pana6iai tiek duty free parduotuvėse kainuoja doh.gif Tiesa kvepalus paskutinį kartą prieš porą metų pirkau, nes kažkaip oro uostuose pasirūpinu bigsmile.gif Bet dabar tai jau tikrai per ebay nepirksiu schmoll.gif

Tada pasiseke jums. wink.gif Siaip tikrai nesiulyciau zaist tokios ebay kvepalu loterijoj pasiseks-nepasiseks, nes yra patikimu internetiniu parduotuviu, kur pigiau kazkiek nei LT parduotuvese, o del originalumo bijot nereikia. As ebay gundziausiu naudotu Chanel testeriu, galvojau surizikuot, nes vistiek visi kodukai, isgraviravimai yra, turejau su kuo palygint, bet kai kaina uzkilo tiek, kad beveik nauji tiek kainuoja, tai ir nebestaciau - pagalvojau nera reikalo galvot tikri ar padirbti kai galiu parduotuvej nusipirkt be baimes. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 20 spalio 2010 - 18:34
QUOTE(Argija @ 2010 10 20, 17:11)
siandien pirkau clarins true comfort foundation lightreflecting (02) pudra uz puse kainos.  ax.gif
jos taip atskirai padetos, ne ten pat kur stendas. Gal nepastebejote? arba, gal toje kristianoje ispirko visas.. pati pirkau akropoly  4u.gif
Papildyta:
Pamirsau pamineti, jog pardaveja buvo maloni ir draugiska. Idejo meginely kvepaliuku  thumbup.gif
nezinau, as nei labai puosni, nei simtinemis apsiklijavusi, taciau mane ten visados sutinka maloniai ir perkant megineliu duoda  biggrin.gif

tai vot, kad net pacios pardavejos klausiau, ar turite sios pudros, sako ne, nera jokios akcijos, tik kuno pieneliui ar dar ten kam g.gif
p.s. kalbu apie klp akropolio "Kristiana" 4u.gif gal mazu kas big2 "Kristianoje" yra ? g.gif
Atsakyti
http://www.kristiana.lt/katalogas2011/
Atsakyti
Prisiskambinti pasiteirauti del produktu ar pan. i Kristianos parduotuves Vilniuje nerealu verysad.gif
Atsakyti
Nemėgstu kristianos, geriau douglas thumbup.gif Paskutinįkart ten buvau prieš gerus dvejus metus, tai jaučiausi kaip prožektoriais apšviesta - kelios pardavėjos iš paskos sekiojo. Be to, man ten niekada neduodavo mėginėlių (nesakau, kad nėginukai svarbiausia, bet juk taip malonu)....
Atsakyti
Gal kas zinote jau ax.gif kiek proc nuolaidos ir kokioms prekems bus sestadieni Akropolio Kristianoje ?
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2010 11 11, 16:19)
Gal kas zinote jau ax.gif kiek proc nuolaidos ir kokioms prekems bus sestadieni Akropolio Kristianoje ?

Aha, ir man labai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
"KRISTIANA Iki 50% nuolaida daugeliui kosmetikos ir parfumerijos priemonių"

info iš čia
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 11, 17:43)
"KRISTIANA Iki 50% nuolaida daugeliui kosmetikos ir parfumerijos priemonių"

info iš čia

Tiek ir aš žinau 4u.gif Bet labai smalsu būtų sužinoti kažką konkrečiau blush2.gif
Atsakyti