Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

Bet Tu man paaiškink, kodėl chebra siunčiasi, jeigu Kristianoje pigiau? Veikt neturi ką, po paštus mėgsta trankytis?
[/quote]
siunciasi is ivairiu internetiniu isparduotuviu, siaip nuolaidas gaudo
Atsakyti
Lancome Photogenic Lumessence 128 lt
Lancome Teint Idole Silky Mat 111 lt
Clarins Truly Matte Foundation 107 lt
Clarins Lotus Face aliejukas 130 lt

kainos, kuriomis siunčiau iš el.parduotuvių, bet yra ir Kristianoj.
Parašykit, kiek Kristianoj

taip, kai kas Kristianoj pigiau, Chanel krempudros pvz., nei siunčiantis, bet tikrai ne viskas smile.gif
limituoti leidimai Kristianoj pigiau arba tiek pat kainuoja (bent jau dekoratyvinės), kiek ir int. parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 19, 19:24)
taip, kai kas Kristianoj pigiau, Chanel krempudros pvz., nei siunčiantis, bet tikrai ne viskas  smile.gif

Priklauso, iš kur siuntiesi smile.gif
Atsakyti
ai, merginos, nebesibarkit mirksiukas.gif
gyvenkim d mirksiukas.gif draugiskai, o ir sia tema bus mieliau skaityti bigsmile.gif
p.s. siandie buvau Kristianoje, tai Clarins pudrai nuolaidu nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 10 19, 18:58)
Priklauso, iš kur siuntiesi smile.gif

jei tu apie Chanel, niekur neradau pigiau nei Kristianos kaina, bet tada kursas buvo pakilęs ax.gif
šiandienos kursu pvz. iš braškių Vitalumiere būtų pigiau siųstis nei pirkt Kristianoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 19, 18:24)
taip, kai kas Kristianoj pigiau, Chanel krempudros pvz., nei siunčiantis, bet tikrai ne viskas  smile.gif
limituoti leidimai Kristianoj pigiau arba tiek pat kainuoja (bent jau dekoratyvinės), kiek ir int. parduotuvėse  smile.gif

chanel mat lumiere pirkau už 105lt, tik tiek, kad testerinis butelis buvo ir be gražiosios dėžutės... O pats buteliukas viens prie vieno ir kiekiu ir išvaizda, tik and dugno ar ant šono nepamenu buvo smulkus užrašiukas - tester (not for sale) biggrin.gif
Pas mus kiek pamenu 159 ar 169Lt kainuoja, tai skaitau sutaupant pusšimtį jau šis tas.... bet labai greit išpirko einamiausias spalvas, liko tik negrikėm atspalviai lotuliukas.gif
Tiesiog galima užtaikyt, bet jau sunku, nes chanel ir internete kainas "prilaiko" unsure.gif
O va Gurelain skystų meteoritų bazė net brangiau gaunasi siųsti, nei čia pirkt doh.gif
Ir šiaip Guerlain beveik tas pats, o kai kas net brangiau nei KRistianoj gaunasi.... unsure.gif

QUOTE(Ingrida N. @ 2010 10 19, 19:58)

Tai gal jau pasibaigė g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 10 19, 14:51)
Gerai, kad neparašėte "TU man pasiaiškink"...  lotuliukas.gif
Paaiškinu - Kristianoje nėra pigiau, tik kai kurios prekės (skaičiuojant siuntimo išlaidas) ne ką pigiau gaunasi negu pirkti Kristianoje  4u.gif

Na tai kad pavaryta lyg mane asmeniškai pažinotų - ,,nesisiunti, matosi", galima pagalvoti, kad tema pasvajokime pirkimo internetu tema bigsmile.gif
O kad pigiau gaunasi, tai faktas, ypač jeigu kalbėsim apie brangesnius daiktus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 19, 22:39)
jei tu apie Chanel, niekur neradau pigiau nei Kristianos kaina, bet tada kursas buvo pakilęs  ax.gif
šiandienos kursu pvz. iš braškių Vitalumiere būtų pigiau siųstis nei pirkt Kristianoj  ax.gif

per ebay pigiau, tarkim Chanel chance edp 100 ml kažkur apie 75 - 80 USD kainuoja, galima 50 USD siuntimą pridėt ir gaunasi apie 310 - 320 Lt, Kristianoje jie netoli 400 Lt kainuoja kiek pamenu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 20 spalio 2010 - 09:48
O per ebėjų tai pavojus pirkt.... Jei nežinai ir nesupranti iš ko ir ką perki, tai geriau nerizikuot, nes ten padirbtukų pilna..... doh.gif Ir už padirbtuką gali paklot tiek, kiek už tikrą produktą (yra tekę vienai mergaitei taip su coco madmoiselle kvepalais nusvilt).... smile.gif
Aš geriau jau daugiau keliais lt pamoku, bet iš patikimos pardos nusiperku.... ax.gif Kadangi nemoku anglų kalbos pilnai-laisvai, o tik pagrindus, tai kartais skaitydama aprašymą galiu ko ir nesuprast ar praleist, tai man ramiau pirkt iš normalių parduotuvių, nes savim nelabai pasitikiu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 20 spalio 2010 - 11:13
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 20, 11:10)
O per ebėjų tai pavojus pirkt.... Jei nežinai ir nesupranti iš ko ir ką perki, tai geriau nerizikuot, nes ten padirbtukų pilna..... doh.gif  Ir už padirbtuką gali paklot tiek, kiek už tikrą produktą (yra tekę vienai mergaitei taip su coco madmoiselle kvepalais nusvilt).... smile.gif Aš geriau jau daugiau keliais lt pamoku, bet iš patikimos pardos nusiperku.... ax.gif  Kadangi nemoku anglų kalbos pilnai-laisvai, o tik pagrindus, tai kartais skaitydama aprašymą galiu ko ir nesuprast ar praleist, tai man ramiau pirkt iš normalių parduotuvių, nes savim nelabai pasitikiu...  biggrin.gif

Ei Tu doh.gif O galvojau, kad čia tokia protinga esu doh.gif Negaliu pasakyti, kad esu pastovi pirkėja, bet kvepalus esu pirkus keturis kartus, o žaislus - tris, žaislus dar šią vasarą parsisiunčiau, ir niekada nepramazinau bigsmile.gif Savim pakankamai pasitikiu, todėl kažkaip vis bandau optimizuoti išlaidas bigsmile.gif
Tiesa, visada pažiūriu, kad būtų top-rated seller bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 20 spalio 2010 - 12:14
QUOTE(mamairute @ 2010 10 20, 13:07)
Ei Tu doh.gif O galvojau, kad čia tokia protinga esu doh.gif Negaliu pasakyti, kad esu pastovi pirkėja, bet kvepalus esu pirkus keturis kartus, o žaislus - tris, žaislus dar šią vasarą parsisiunčiau, ir niekada nepramazinau bigsmile.gif Savim pakankamai pasitikiu, todėl kažkaip vis bandau optimizuoti išlaidas bigsmile.gif
Tiesa, visada pažiūriu, kad būtų top-rated seller bigsmile.gif

Top-rated ne visada uztenka. Pirkau is ebay miniatiura 15ml CK (o kvapas nelabai populiarus, tai padielkos nesitikejau + geri atsiliepimai pas pardaveja) ir gavau padielka: akivaizdu buvo is buteliuko padarymo (kamstelis vos laikesi, purkstukas negraziai uzdetas, jo metaliukas kreivai nukirptas), kvapo ir dar jokio jokio uzraso kas, koks kiekis ir pan. Na ir susigrazinau pinigelius, nes viskas vietoj vyko, bet vistiek nebuvo lengva... ax.gif

Nu o tokiu populiariu kvapu kaip Chanel net nerizikuociau. Pirkt galima nebent turint tikrai originala ir tada jau, kad butu galima sustatyt abu ir palygint, nes ebay ne padielku Chanel sakyciau vienetai tik, pirkt nerizikuociau (nebent koki testeri ar gerai panaudota ir is zmogaus kur tik savo daiktus parduoda, o ne simtais tuos kvepalus (bet vel nezinia is kur gauti jie gali but)). Chanel (+ kelios kitos firmos) turi savo kainas, kurios laikosi ir net ivairiose internetinese parduotuvese nera super duper dideliu nuolaidu siai firmai, todel tiketis originala uz labai pigiai gaut irgi neverta.
Atsakyti
man atrodo, kad jau ko, ko, bet kvepalų galim ir be ebej'aus daug kur nusipirkt g.gif
Atsakyti
Šiaip, mano nuomone, šaunu būtų, kad Kristiana turėtų savo internetinę parduotuvę biggrin.gif
Atsakyti