Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Argija @ 2010 10 18, 15:39)
kazka naudingo suzinojau, tik velniava, kad is akropolio grizusi  doh.gif nezinot ar dar nenusluota viskas? ir iki kada si akcija?  bigsmile.gif

Tikrai nieko nežinau, tik SM'e sklinda kalbos ir forumietės dalijasi jau pirkinių įspūdžiais.... 4u.gif
Nežinau ar visoms pudroms, bet va apie šitą kalbėta buvo daugiausiai user posted image
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 18, 16:08)
1.na zinot,ka dar galiu pasakyti po jusu tokio posto,kad jus manau atspindit musu tauta,tik tiek smile.gif
2.o del lengvesnio gyvenimo uzsieny-manau ne kart negyvenot ten jeigu taip snekat smile.gif
3.as pati esu patriote,man gera Lietuvoj,bet ne apie tai kalba net buvo,kalba,apie musu zmoniu KULTURA smile.gif kurios kaip atspindi jusu postas nera smile.gif

1. Nelabai supratau, kurioj vietoj čia pasimatė nekultūra??? Ar aš keikiausi, ar aš kažką įžeidžiau keiksmais, išplūdau ką??? g.gif Jei taikot viską tiesiogiai sau, tai labai gaila, nes kalbėjau labiau bendrai, o ką jūs suprantat, ko ne - čia jau kiekvieno reikalas...
2. Tikiuos ir neteks, man labiau patinka turėt svečio, o ne emigranto statusą tongue.gif
3. Iš to didelio patriotizmo viskas čia LT blogai, nei aptarnavimo nėr normalaus, nei kultūros pas VISUS (tik pas jus vieną ji aukšto lygio) ir šiaip čia reikia iš užsienio grįžus 2mėn verkt (matyt patriotiški jausmai virkdė lotuliukas.gif )....

Vienžo, nebepilstom iš tuščio į kiaurą, ne apie tai tema, o tai gausim nuo Vitulkos bart biggrin.gif Kas norėjo suprato, o kas nesuprato - jo reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 15:16)
Ti]

1. Nelabai supratau, kurioj vietoj čia pasimatė nekultūra??? Ar aš keikiausi, ar aš kažką įžeidžiau keiksmais, išplūdau ką??? g.gif  Jei taikot viską tiesiogiai sau, tai labai gaila, nes kalbėjau labiau bendrai, o ką jūs suprantat, ko ne - čia jau kiekvieno reikalas...
2. Tikiuos ir neteks, man labiau patinka turėt svečio, o ne emigranto statusą  tongue.gif
3. Iš to didelio patriotizmo viskas čia LT blogai, nei aptarnavimo nėr normalaus, nei kultūros pas VISUS (tik pas jus vieną ji aukšto lygio) ir šiaip čia reikia iš užsienio grįžus 2mėn verkt (matyt patriotiški jausmai virkdė  lotuliukas.gif )....
Vienžo, nebepilstom iš tuščio į kiaurą, ne apie tai tema, o tai gausim nuo Vitulkos bart  biggrin.gif  Kas norėjo suprato, o kas nesuprato - jo reikalas  4u.gif

Paskaičius šiuos tris punktus, aš turbūt priskirčiau save prie tų nesupratusių.. O gal prie tų nenorėjusių suprast... blink.gif

Gal galėtų kas parašyti dėl tų Clarins krempudrų - ar KLP akrio kKristianoje yra spalvų pasirinkimas ar ne? 4u.gif (ta prasme ne blyškiausioms ir tamsiausioms) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 16:16)
1. Nelabai supratau, kurioj vietoj čia pasimatė nekultūra???

O jus visus nepazystamus zmones sutraukom vadinat? man cia nelabai kulturingas zodis pasirode g.gif vsio, baigiu OT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 spalio 2010 - 17:19
Ne, nevisus, jei nesupratot, paaiškinsiu - tik tas, kurios tokios ir yra 4u.gif
Atsakyti
tiek to,geriau patylesiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 18 spalio 2010 - 17:55
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 18:41)
Ne, nevisus, jei nesupratot, paaiškinsiu - tik tas, kurios tokios ir yra  4u.gif

Nu jezusmarija kaip jus sitaip.. moteris metuose doh.gif reikia jaunimui pvz kaip graziai bendraut rodyt, o jus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 spalio 2010 - 18:18
Kaip suprast metuose blink.gif Kas sakė kad man per 50m g.gif Man moteris metuose ta, kuri jau yra atšventus pusamžio jubiliejų, bet mano atveju iki jo dar toloka lotuliukas.gif jau ir profiliu pasidomėjot biggrin.gif
O postus kiekviena interpretuoja savaip, todėl nesiginčysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 18 spalio 2010 - 19:32
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 20:30)
Kaip suprast metuose  blink.gif  Kas sakė kad man per 50m  g.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ne piemenka turejau galvoj.. zodziu, i tema, tai as asmeniskai labai patenkinta prie Soboro Kristianoj dirba tokia juodaplauke.. labai faina mergaite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 18, 13:00)
Kas keliauja - užsienyje prisiperka visko, kiti internetu užsisako, nes Kristi Anoje kainos tai kosminės. Kristi Anos tipinis pirkėjas turėtų būti su pinigais, nesinaudojantis internetu ir neišvažiuojantis iš LT g.gif Nieko nenorėjau įžeisti bigsmile.gif

atsiprašau už poster_offtopic.gif
lotuliukas.gif aš irgi nieko nenoriu įžeisti, bet iš jūsų pasisakymo matau, kaip jūs dažnai internetu perkatės...
O jei interneto parduotuvėje nėra tokios spalvos lūpų blizgio? O jeigu ir yra tokių pačių prekių ir Kristianoje ir internetinėje parduotuvėje, bet įskaitant siuntimą pigiau mūsų Kristianoje nusipirkti, nei siųstis... O gal jūs neskaičiuojate litų ? lotuliukas.gif

Ir nuo kada Kristianos pavadinimas yra 2 žodžiai g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 19 spalio 2010 - 11:08
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 10 19, 11:05)
atsiprašau už poster_offtopic.gif
lotuliukas.gif  aš irgi nieko nenoriu įžeisti, bet iš jūsų pasisakymo matau, kaip jūs dažnai internetu perkatės...
O jei interneto parduotuvėje nėra tokios spalvos lūpų blizgio? O jeigu ir yra tokių pačių prekių ir Kristianoje ir internetinėje parduotuvėje, bet įskaitant siuntimą pigiau mūsų Kristianoje nusipirkti, nei siųstis... O gal jūs neskaičiuojate litų ?  lotuliukas.gif

Ir nuo kada Kristianos pavadinimas yra 2 žodžiai  g.gif  g.gif  g.gif

Burtininkė vienok drinks_cheers.gif Ne dažnai, bet retsykiais perku, kai kvepalus pirkau, tai muito pašte kokį dvidešimt litų uždėjo, nes talpa atseit didelė - 100 ml, paskutinį kartą vasarą vaikui žaislus pirkau, tikrai apsimoka, ir pirkdama ieškau, kad būtų free shiping, beje, neseniai iš paypal gavau žinutę, kad kažkas ten keičiasi - vienokios sąlygos siunčiantis iš ES, ir kitokios iš kitur, deja padetalizuot negaliu, nes dar nepasigilinau bigsmile.gif Kas link kosmetikos ir kvepalų, tai per duty free prasinešu ir kažkaip užtenka iki kito karto, kartsai net ir išmetu bigsmile.gif
Sorry, bet man visiškai pofig iš kelių žodžių kristianos pavadinimas, bent brandas iš dviejų:
http://www.kristiana.lt/

Bet Tu man paaiškink, kodėl chebra siunčiasi, jeigu Kristianoje pigiau? Veikt neturi ką, po paštus mėgsta trankytis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamairute: 19 spalio 2010 - 11:45
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 10 18, 12:52)
OhO kokios aršios diskusijos biggrin.gif Norika gal kiek ir per grubiai išsireiškė, bet šiaip aš iš dalies sutinku su jos nuomone - žiauriai nepernešu tautiečių, kurie laiko užsienį kažkokia vos ne šventove: Šv. Užsienyje viskas labai gerai, o pas mus labai blogai doh.gif na nėra gyvenime tik juoda ir balta, ir tikrai negalima teigti, kad pas mus pardavėjos/konsultantės tik surauktais veideliais vaikšto. Na taip, Kristianoj nelabai jos malonios, bet kažkaip kuo toliau, tuo labiau man visiškai dzin, ką jos galvoja, kaip sekioja ir pan., nes čia jų moralės bėdos - ne mano. Ir aplamai, tai kalčiausia čia yra Kristianos valdžia, kad nėra jokių sudrausminimų, neskatinama konsultančių motyvacija ir pan.

taip, as sutinku drinks_cheers.gif Kristianoje pardavejos nera labai jau malonios mirksiukas.gif (nekalbu apie VISAS )

tai mano pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 19, 11:37)

Bet Tu man paaiškink, kodėl chebra siunčiasi, jeigu Kristianoje pigiau? Veikt neturi ką, po paštus mėgsta trankytis?

Gerai, kad neparašėte "TU man pasiaiškink"... lotuliukas.gif
Paaiškinu - Kristianoje nėra pigiau, tik kai kurios prekės (skaičiuojant siuntimo išlaidas) ne ką pigiau gaunasi negu pirkti Kristianoje 4u.gif
Atsakyti