Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Vitulka @ 2010 10 17, 21:13)
aš galvojau čia man vienai taip  biggrin.gif

ne tikrai biggrin.gif gyvenau uzsieny 3metus,i Lietuva nebuvau grizus atostogoms,tai kai tik grizau bliovau gal 2menesius kol apsipratau ,kad paradvejos pas mus kai pasisveikini vos ant triju raidziu nepasiuncia biggrin.gif aisku ne visur taip,bet beveik visur biggrin.gif o kai jau pradei kabinetis(mano teta labai megsta kuri uzsieny dirba aptarnavimo srity biggrin.gif ) ir klausineti ar cia pas jus neiprasta sveikintis su klientais ir pan tai iskart malonios pasidaro biggrin.gif na sorry cia uz offtopic biggrin.gif
dabar pamasciau,cia ne tik paradvejos,panasu buna ir kokioj neprivacioj ligoninej,bet kur is tikruju..cia gal pas mus tauta tokia biggrin.gif nesisypsom,nebunam malonus,kaimynam i darza akmenu primetom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 17 spalio 2010 - 21:28
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 17, 22:26)
ne tikrai biggrin.gif gyvenau uzsieny 3metus,i Lietuva nebuvau grizus atostogoms,tai kai tik grizau bliovau gal 2menesius kol apsipratau

Nieko keista.. cia visiem taip manau.. as gryzus dar puse metu visu atsiprasinejau, kai MAN uzlipdavo ant kojos lotuliukas.gif aciu-prasau po siai dienai negaliu atsikratyt.. draugai skersi ziuri, nekalbu apie nepazystamus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 17, 22:26)
1.gyvenau uzsieny 3metus,i Lietuva nebuvau grizus atostogoms,tai kai tik grizau bliovau gal 2menesius kol apsipratau ,kad paradvejos pas mus kai pasisveikini vos ant triju raidziu nepasiuncia biggrin.gif
2.aisku ne visur taip,bet beveik visur biggrin.gif

1. Tai gero kelio ten atgal, visi tik loja, kaip čia LT siaubinga, kaip blogai, nyku, niūru, bet vistiek grįžta ir dar sugalvoja kokių pašalpų, pensijų prašyt. Jei užsieny taip gera, ko grįžtat ir dar dergiat visą tautą, bei savo tautiečius gun_bandana.gif
Kiekvienai reik nuo savęs pradėt, o tik po to iš kitų reikalaut, vaikštot išsiviepusios kaip sūtraukos ir norit kad kiti jums šypseną nuo ausies iki ausies rodytų.... Biški pačiom reik kultūros turėt, gerai nusiteikusiom būt, tada ir kiti su jumis mandagiau elgsis (nu blin nebenuturėjau doh.gif )...
2.Ir nenušnekėkit, kad LT pardavėjos visur vos ne ant trijų raidžių siunčia, čia jau pezalai ir persūdymas.... doh.gif Nežinau kaip kituose miestuose, bet pas mus tai retai kur rasi nepatenkintų pardavėjų, arba aš jų nepastebių (nes ne pardavėjų analizuot einu į pardas)... Visada sveikinasi pirmos, mandagiai, paslaugiai aptarnauja.... O kad stovėtų susisukusios iš nepasitenkinimo vos ne kas antroj pardoj - grynas nusišnekėjimas.... cool.gif
Buvau ir aš užsienyje, ne vienoj ir ne dviejuose skirtingose šalyse, niekuo ten ypatingiau neaptarnauja nei pas mus, tas pats š.... rolleyes.gif Na nebent itin prabangiose ir brangiose pardose gal kitaip, bet kai ten nevaikštau, tai ir nežinau... tongue.gif

Ir dar, brangioji, užsienyje gyvenimas lengvesnis... Bepigu jiems dantis išbalintus ir rodyt cool.gif
Pabandytų jie pagyvent iš 2000Lt ir išlaikyt 2vaikus, sumokėt žiemą už šildymą 550LT+kiti patarn (+gal dar lizingų yra), susirgus vaistų nusipirkt, bent 1auto išlaikyt, apsirengt ir dar sugebėt išsimaitint - pasibaigtų ir jiems tie natūralūs ir dirbtini išsišiepimai, kai problemos pečius gultų, nebeliktų noro nei sveikatos gerą nuotaiką demonstruot... cool.gif
Ir ko čia reik stebėtis, kad užsienyje žmonės linksmesni - vaikiškas mąstymas... Užtenka pažiūrėt pragyvenimo lygį eilinių žmonių ten, ir čia - ir viskas kaip ant delno, nėra čia jokios sensacijos.... Gerai pagalvokit, koką paistot..... unsure.gif

Ir aš biški OT pavariau biggrin.gif
Tema apie Kristianą, bet kad Clarins pudroms -50% - nieks čia ir neparašo biggrin.gif Tik apie aptarnavią diskusijos belikusios.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 09:43)

Nu sakes.. blink.gif visada jus laikiau kulturinga moterim.. bet parodet tikra veida savo doh.gif grazu smile.gif melisa nuo nervu labai padeda jei taip jau prastai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 spalio 2010 - 11:15
OhO kokios aršios diskusijos biggrin.gif Norika gal kiek ir per grubiai išsireiškė, bet šiaip aš iš dalies sutinku su jos nuomone - žiauriai nepernešu tautiečių, kurie laiko užsienį kažkokia vos ne šventove: Šv. Užsienyje viskas labai gerai, o pas mus labai blogai doh.gif na nėra gyvenime tik juoda ir balta, ir tikrai negalima teigti, kad pas mus pardavėjos/konsultantės tik surauktais veideliais vaikšto. Na taip, Kristianoj nelabai jos malonios, bet kažkaip kuo toliau, tuo labiau man visiškai dzin, ką jos galvoja, kaip sekioja ir pan., nes čia jų moralės bėdos - ne mano. Ir aplamai, tai kalčiausia čia yra Kristianos valdžia, kad nėra jokių sudrausminimų, neskatinama konsultančių motyvacija ir pan.
Atsakyti
Norika, visą tiesą parašei. Sutinku 100 proc. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 12:13)
Nu sakes..  blink.gif visada jus laikiau kulturinga moterim.. bet parodet tikra veida savo doh.gif grazu smile.gif melisa nuo nervu labai padeda jei taip jau prastai..

Aš tik su mandagiom maloni ir mandagi, bet kai ima liest moralinius dalykus, ypač LT tema, tai mandagumo iš manęs nebelauk cool.gif
Čia melisos arbatų pavartot reiktų tai, kuri čia putojasi ant visų LT parduotuvių ir pardavėjų, lyg užsienyje ten būtų kažkas toooookio, ko lietuva dar nemačius, o lietuviškose pardose būtų retas svečias.... dažniau tepavaikšto po pardas ir pamatys, kad grynus nušnekėjimus rašo....
TBS pardose visad aptarnavimas super, L'occitane irgi malonios iki kaulų skausmo, net saldu, va jei kliūna Kristianos aptarnavimo kokybė, nereikėtų nurašyt visų kitų, o juo labiau tėkšt purvo bendrai ant LT ir jos piliečių garbinant užsienį (ten š... deja dar daugiau, tik lietuviai tą linkę nutylėt, o pasakoja kažkokias fantastikas iš rojaus gyvenimo) doh.gif
O jei pasakiau ką galvoju iš širdies - tai dar nereiškia kad nervingai, tiesiog gal skaitant kitaip atrod, nei girdint realiai....

QUOTE(Dominyyka @ 2010 10 18, 12:55)
Norika, visą tiesą parašei. Sutinku 100 proc.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 08:43)
1. Tai gero kelio ten atgal, visi tik loja, kaip čia LT siaubinga, kaip blogai, nyku, niūru, bet vistiek grįžta ir dar sugalvoja kokių pašalpų, pensijų prašyt. Jei užsieny  taip gera, ko grįžtat ir dar dergiat visą tautą, bei savo tautiečius  gun_bandana.gif 
Kiekvienai reik nuo savęs pradėt, o tik po to iš kitų reikalaut, vaikštot išsiviepusios kaip sūtraukos ir norit kad kiti jums šypseną nuo ausies iki ausies rodytų.... Biški pačiom reik kultūros turėt, gerai nusiteikusiom būt, tada ir kiti su jumis mandagiau elgsis (nu blin nebenuturėjau  doh.gif )...
2.Ir nenušnekėkit, kad LT pardavėjos visur vos ne ant trijų raidžių siunčia, čia jau pezalai ir persūdymas.... doh.gif  Nežinau kaip kituose miestuose, bet pas mus tai retai kur rasi nepatenkintų pardavėjų, arba aš jų nepastebių (nes ne pardavėjų analizuot einu į pardas)... Visada sveikinasi pirmos, mandagiai, paslaugiai aptarnauja.... O kad stovėtų susisukusios iš nepasitenkinimo vos ne kas antroj pardoj - grynas nusišnekėjimas.... cool.gif
Buvau ir aš užsienyje, ne vienoj ir ne dviejuose skirtingose šalyse, niekuo ten ypatingiau neaptarnauja nei pas mus, tas pats š.... rolleyes.gif  Na nebent itin prabangiose ir brangiose pardose gal kitaip, bet kai ten nevaikštau, tai ir nežinau... tongue.gif
Ir dar, brangioji, užsienyje gyvenimas lengvesnis... Bepigu jiems dantis išbalintus ir rodyt  cool.gif 
Pabandytų jie pagyvent iš 2000Lt ir išlaikyt 2vaikus, sumokėt žiemą už šildymą 550LT+kiti patarn (+gal dar lizingų yra), susirgus vaistų nusipirkt, bent 1auto išlaikyt, apsirengt ir dar sugebėt išsimaitint - pasibaigtų ir jiems tie natūralūs ir dirbtini išsišiepimai, kai problemos pečius gultų, nebeliktų noro nei sveikatos gerą nuotaiką demonstruot... cool.gif
Ir ko čia reik stebėtis, kad užsienyje žmonės linksmesni - vaikiškas mąstymas... Užtenka pažiūrėt pragyvenimo lygį eilinių žmonių ten, ir čia - ir viskas kaip ant delno, nėra čia jokios sensacijos.... Gerai pagalvokit, koką paistot..... unsure.gif

Ir aš biški OT pavariau  biggrin.gif
Tema apie Kristianą, bet kad Clarins pudroms -50% - nieks čia ir neparašo  biggrin.gif  Tik apie aptarnavią diskusijos belikusios....  rolleyes.gif

Gal ne čia problema schmoll.gif Aplamai europiečiai labiau susiraukę nei kokie amerikonai bigsmile.gif Ir ne pragyvenime problema, pažiūrėk, kokie afrikiečiai galo su galu nesuduria, o vaikšto išsišiepę ir daineles dainuoja bigsmile.gif
Beje, man lietuviškas aptarnavimas visai nekliūna, sakyčiai ypač pagerėjo viešajame sektoriuje, o gal čia man taip sekasi bigsmile.gif O dėl Kristi Anos, tai Jūs pagalvokit, kokį kontingentą toms moterytėms reikia aptarnauti? Kas keliauja - užsienyje prisiperka visko, kiti internetu užsisako, nes Kristi Anoje kainos tai kosminės. Kristi Anos tipinis pirkėjas turėtų būti su pinigais, nesinaudojantis internetu ir neišvažiuojantis iš LT g.gif Nieko nenorėjau įžeisti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2010 10 18, 12:52)
OhO kokios aršios diskusijos biggrin.gif Norika gal kiek ir per grubiai išsireiškė, bet šiaip aš iš dalies sutinku su jos nuomone - žiauriai nepernešu tautiečių, kurie laiko užsienį kažkokia vos ne šventove:

Apie ka mes snekam 4u.gif mes tik sakom, kad uzsienyje yra elementarus mandagumas aptarnavimo srityje, kas pas mus labai retai atsitinka.. ir viskas.. o 100% gerai niekur nebus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 13:48)
TBS pardose visad aptarnavimas super, L'occitane irgi malonios iki kaulų skausmo, net saldu, va jei kliūna Kristianos aptarnavimo kokybė, nereikėtų nurašyt visų kitų, o juo labiau tėkšt purvo bendrai ant LT ir jos piliečių garbinant užsienį (ten š... deja dar daugiau, tik lietuviai tą linkę nutylėt, o pasakoja kažkokias fantastikas iš rojaus gyvenimo)  doh.gif 

biggrin.gif is dalies sutinku smile.gif visokiu visur yra.. tikrai ir as sutikus esu nerealiai maloniu pardaveju.. as pati stengiuos su visais maloniai bendraut, todel ir is kitu to noriu.. bet gal jau cia beda manyje smile.gif as asmeniskai uzsienio negarbinu.. ir ten nepyragai.. turejau omenyje tik bendravima smile.gif ojojoj kaip nukrypom nuo temos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 spalio 2010 - 13:12
QUOTE(mamairute @ 2010 10 18, 14:00)
Aplamai europiečiai labiau susiraukę nei kokie amerikonai bigsmile.gif Ir ne pragyvenime problema, pažiūrėk, kokie afrikiečiai galo su galu nesuduria, o vaikšto išsišiepę ir daineles dainuoja bigsmile.gif

Na amerika karų, sukilimų ir sukrėtimų tiek nepatyrė kaip europa, todėl tas laimės pojūtis lyg genuose užkoduotas... Europoj šimtmečius vykdavo karai, susirėmimai, nelengvas gyvenimas buvo ilgus šimtmečius ir t.t. - užtat nenuostabu, kad žmonės čia rimtesni, santūresni, gal net liūdnesni nuo senų senovės, kas persiduoda iš kartų į kartas..... g.gif
O afrikiečiams kai nieko nereikia, tai ir vaikšto išsiviepę, gauna pašalpas ir ura.... Jiems gyvenimo prasmė minimalizme (bent jau daugumai afrikiečių, meksikonų)... Kas gyvena užsienyje ir susiduria su juodaodžių rasės atstovais, tai dauguma (tikrai ne visi) yra tinginiai, lengvos duonos ieškotojai, netvarkingi, nepareigingi ir pochuistai biggrin.gif

Bet čia jau į lankas diskutuot pradėjom, nuo aptarnavimo kokybės, iki rasinių skirtumų, privalumų bei trūkumų lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 09:43)
1. Tai gero kelio ten atgal, visi tik loja, kaip čia LT siaubinga, kaip blogai, nyku, niūru, bet vistiek grįžta ir dar sugalvoja kokių pašalpų, pensijų prašyt. Jei užsieny  taip gera, ko grįžtat ir dar dergiat visą tautą, bei savo tautiečius   gun_bandana.gif 
Kiekvienai reik nuo savęs pradėt, o tik po to iš kitų reikalaut, vaikštot išsiviepusios kaip sūtraukos ir norit kad kiti jums šypseną nuo ausies iki ausies rodytų.... Biški pačiom reik kultūros turėt, gerai nusiteikusiom būt, tada ir kiti su jumis mandagiau elgsis (nu blin nebenuturėjau  doh.gif )...
2.Ir nenušnekėkit, kad LT pardavėjos visur vos ne ant trijų raidžių siunčia, čia jau pezalai ir persūdymas.... doh.gif  Nežinau kaip kituose miestuose, bet pas mus tai retai kur rasi nepatenkintų pardavėjų, arba aš jų nepastebių (nes ne pardavėjų analizuot einu į pardas)... Visada sveikinasi pirmos, mandagiai, paslaugiai aptarnauja.... O kad stovėtų susisukusios iš nepasitenkinimo vos ne kas antroj pardoj - grynas nusišnekėjimas.... cool.gif
Buvau ir aš užsienyje, ne vienoj ir ne dviejuose skirtingose šalyse, niekuo ten ypatingiau neaptarnauja nei pas mus, tas pats š.... rolleyes.gif   Na nebent itin prabangiose ir brangiose pardose gal kitaip, bet kai ten nevaikštau, tai ir nežinau... tongue.gif
Ir dar, brangioji, užsienyje gyvenimas lengvesnis... Bepigu jiems dantis išbalintus ir rodyt  cool.gif 

Ir aš biški OT pavariau biggrin.gif
[COLOR=orange] Tema apie Kristianą, bet kad Clarins pudroms -50% - nieks čia ir neparašo  biggrin.gif  Tik apie aptarnavią diskusijos belikusios.... 
rolleyes.gif
</span>

kazka naudingo suzinojau, tik velniava, kad is akropolio grizusi doh.gif nezinot ar dar nenusluota viskas? ir iki kada si akcija? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 18 spalio 2010 - 14:41
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 18, 08:43)
1. Tai gero kelio ten atgal, visi tik loja, kaip čia LT siaubinga, kaip blogai, nyku, niūru, bet vistiek grįžta ir dar sugalvoja kokių pašalpų, pensijų prašyt. Jei užsieny  taip gera, ko grįžtat ir dar dergiat visą tautą, bei savo tautiečius   gun_bandana.gif 
Buvau ir aš užsienyje, ne vienoj ir ne dviejuose skirtingose šalyse, niekuo ten ypatingiau neaptarnauja nei pas mus, tas pats š.... rolleyes.gif   Na nebent itin prabangiose ir brangiose pardose gal kitaip, bet kai ten nevaikštau, tai ir nežinau... tongue.gif

Ir aš biški OT pavariau  biggrin.gif
Tema apie Kristianą, bet kad Clarins pudroms -50% - nieks čia ir neparašo  biggrin.gif  Tik apie aptarnavią diskusijos belikusios....  rolleyes.gif

na zinot,ka dar galiu pasakyti po jusu tokio posto,kad jus manau atspindit musu tauta,tik tiek smile.gif o del lengvesnio gyvenimo uzsieny-manau ne kart negyvenot ten jeigu taip snekat smile.gif as pati esu patriote,man gera Lietuvoj,bet ne apie tai kalba net buvo,kalba,apie musu zmoniu KULTURA smile.gif kurios kaip atspindi jusu postas nera smile.gif beja,auksciau rasau,kad visiems sypsausi,dekoju,sveikinuose,nes taip pripratau uzsieny gyvent ,o jus man rasot,kad cituoju"Kiekvienai reik nuo savęs pradėt, o tik po to iš kitų reikalaut, vaikštot išsiviepusios kaip sūtraukos ir norit kad kiti jums šypseną nuo ausies iki ausies rodytų.... Biški pačiom reik kultūros turėt, gerai nusiteikusiom būt, tada ir kiti su jumis mandagiau elgsis (nu blin nebenuturėjau doh.gif ).." biggrin.gif nzn,net pasigailejau jau kad isvis ka rasiau :)ir nas cia nepiktai viska rasiau,tai melisos man tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 18 spalio 2010 - 15:10