QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 17, 22:26)
1.gyvenau uzsieny 3metus,i Lietuva nebuvau grizus atostogoms,tai kai tik grizau bliovau gal 2menesius kol apsipratau ,kad paradvejos pas mus kai pasisveikini vos ant triju raidziu nepasiuncia
2.aisku ne visur taip,bet beveik visur
1. Tai gero kelio ten atgal, visi tik loja, kaip čia LT siaubinga, kaip blogai, nyku, niūru, bet vistiek grįžta ir dar sugalvoja kokių pašalpų, pensijų prašyt. Jei užsieny taip gera, ko grįžtat ir dar dergiat visą tautą, bei savo tautiečius
Kiekvienai reik nuo savęs pradėt, o tik po to iš kitų reikalaut, vaikštot išsiviepusios kaip sūtraukos ir norit kad kiti jums šypseną nuo ausies iki ausies rodytų.... Biški pačiom reik kultūros turėt, gerai nusiteikusiom būt, tada ir kiti su jumis mandagiau elgsis
(nu blin nebenuturėjau
)...
2.Ir nenušnekėkit, kad LT pardavėjos visur vos ne ant trijų raidžių siunčia, čia jau pezalai ir persūdymas....

Nežinau kaip kituose miestuose, bet pas mus tai retai kur rasi nepatenkintų pardavėjų, arba aš jų nepastebių (nes ne pardavėjų analizuot einu į pardas)... Visada sveikinasi pirmos, mandagiai, paslaugiai aptarnauja.... O kad stovėtų susisukusios iš nepasitenkinimo vos ne kas antroj pardoj - grynas nusišnekėjimas....
Buvau ir aš užsienyje, ne vienoj ir ne dviejuose skirtingose šalyse, niekuo ten ypatingiau neaptarnauja nei pas mus, tas pats š....

Na nebent itin prabangiose ir brangiose pardose gal kitaip, bet kai ten nevaikštau, tai ir nežinau...
Ir dar, brangioji, užsienyje gyvenimas lengvesnis... Bepigu jiems dantis išbalintus ir rodyt
Pabandytų jie pagyvent iš 2000Lt ir išlaikyt 2vaikus, sumokėt žiemą už šildymą 550LT+kiti patarn (+gal dar lizingų yra), susirgus vaistų nusipirkt, bent 1auto išlaikyt, apsirengt ir dar sugebėt išsimaitint - pasibaigtų ir jiems tie natūralūs ir dirbtini išsišiepimai, kai problemos pečius gultų, nebeliktų noro nei sveikatos gerą nuotaiką demonstruot...
Ir ko čia reik stebėtis, kad užsienyje žmonės linksmesni - vaikiškas mąstymas... Užtenka pažiūrėt pragyvenimo lygį eilinių žmonių ten, ir čia - ir viskas kaip ant delno, nėra čia jokios sensacijos.... Gerai pagalvokit, koką paistot.....
Ir aš biški OT pavariau
Tema apie Kristianą, bet kad Clarins pudroms -50% - nieks čia ir neparašo

Tik apie aptarnavią diskusijos belikusios....