Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(baggio @ 2010 10 16, 20:04)

O kas pasirupins kad klientai savo nuotaikas ir isankstinius negatyvius nusistatymus paliktu kazkur prie iejimo? Blogiausia, kad ateini i parduotuve gerai nusiteikusi, o turi pabegt, nes net is salies baisu klausyti kaip poniutes nekulturingai sokdina pardavejas  doh.gif  Paskui net paciai nuotaika dingsta betkokiam pirkiniui ir bendravimui, o jau tuo labiau nesinori eiti prie iskankintos pardavejos.
Nevisada pataikom i takta bendraudami su savais zmonemis, kairtais nezinai kaip prakalbint ir kaip susikalbet su savo artimiausiu zmogumi, o cia norim, kad svetimas t.y. pardaveja, is pirmo karto visu  100% patenkintu musu lukescius.  cool.gif
Pati kartais pasigendu kvalifikuoto aptarnavimo, bet ne tik Kristej, o ir visur kitur. Profanu yra visose srityse mirksiukas.gif

na jau atsiprasau ,as ateinu su kokia noriu nuotaika,as esu KLIENTAS ir perku is jusu preke ar bent noriu pirkti ir daznai nuo aptarnavimo priklauso ar pirksiu ir ar uzeisiu apskritai.Pardavejos darbas sutinku kad nera is lengvuju,bet TOKS JU DARBAS jos privalo buti mandagios ir malonios su klientais.Cia Lietuvoj tokia mada,man nera nuotaikos,kam cia su klientais sveikintis ir pan.uzsienyje jus tokiu dalyku nepamatytumet niekur,ten toks jausmas kad pardaveju be nuotaikos nebuna,visada malonios ,mandagios ir pan,nes dar karta kaertoju-TOKS JU DARBAS.Bet kazkode musu chamiskoj Lietuvoj to dar niekas nesupranta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 16, 23:35)
Bet kazkode musu chamiskoj Lietuvoj to dar niekas nesupranta smile.gif

Kaip grazu, net geda skaityti doh.gif Tai cia tipo as ateinu apsipirkti i parduotuve, viesoje erdveje vykdau psichologini terora pries pardaveja ir noriu, kad ji man sypsotusi? Kvepia kompleksais cool.gif
Chamiskoj Lietuvoj buti chamiskais turi teise tik klientai? g.gif Del uzsienio sutinku 100%, bet uzsienyje yra normalu visada su visais sveikintis ir sypsotis, buti mandagiems aptarnavimo srityje dirbanciam personalui, ji gerbti, bei palikti arbatpinigiu netgi kosmetikos pardej mirksiukas.gif Jei jus blogai aptarnauja, tai kelkit klausima pati sau, ka jus pati del to padaret? Nemanau, kad pardaveja dar turetu atidirbt ir psichologo etata.

Baigta kalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 17 spalio 2010 - 14:16
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 10 16, 14:36)
Nezinau,as asmeniskai einu,tik kai kazko reikia,o ne paziurineti.Tai man tos konsultantes fainos,kazkaip neuzkliuva,Klaipedos akropoli,tai ten visada meginiu dar prikrauna. 4u.gif

baisesnių turbūt nėra doh.gif
amžiais surauktais veidas, nepatenkintos, baisu net paklaust.

QUOTE(baggio @ 2010 10 16, 21:04)
O kas pasirupins kad klientai savo nuotaikas ir isankstinius negatyvius nusistatymus paliktu kazkur prie iejimo?

o kas rūpintis turi, kad pardavėja bent jau nestovėtų susiraukus ir tik įėjus savo žvilgnį "įmeta", toks įspūdis "ką tu čia veiki?" doh.gif
stovi po dvi, įėjus pradeda kuždėtis. Tai čia kultūra? sekioja iš paskos ir žiūri kaip į vagį doh.gif

Į Kristiana einu tik prispirta reikalo, pirma pažiūriu ar nėra Sarmoj ir tik tada einu į Kristianą.
kaip ten bebūtų, bet pardavėja pirma turi sveikintis smile.gif kiek teko būt užsienyje, pardavėja visada pirma sveikinas.
Papildyta:
QUOTE(baggio @ 2010 10 17, 15:04)
Jei jus blogai aptarnauja, tai kelkit klausima pati sau, ka jus pati del to padaret?

nieko daryt nereik, vos tik pro duris uodegytė prisikabina. Ir ką aš tokio padariau, kad nusipelniau tokio elgesio?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 17, 15:32)
nieko daryt nereik, vos tik pro duris uodegytė prisikabina. Ir ką aš tokio padariau, kad nusipelniau tokio elgesio?

Taigi ju toks darbas, kad kai prireiks pagalbos jums nereiketu eit i kita parduotuves gala jos ieskot. Na bent as taip suprantu g.gif Jeigu man nereik pagalbos, tai pasakau tiesiog, kad noresiu pasizvalgyt pati mirksiukas.gif
O del sveikinimosi, tai as skaitau, kad jeigu as ateinu i svecius- parduotuve, tai as pirma ir sveikinuosi, ir sypsausi. Dar karta kartojuosi, bet pirmas sveikinasi tas, kuris mandagesnis 4u.gif
Atsakyti
Biški kvailas diskusijas užvedėt.... biggrin.gif
Dauguma ateina tik mėginukų prisiubagaut (neslėpkim - taip dažniausiai ir yra) ir norit kad pardavėjos jums iki žemės lankstytūs.... g.gif
Man iš tikro tai jau giliai dzin kaip jos elgiasi, kaip į mane žiūri ir t.t.
Taip, man ir nėra labai mielas tas sekiojimas paskui, keisti žvilgsniai nuo galvos iki kojų ir t.t., nenoriu, kad man neprašant lystų į akis konsultuot, mėginių prikrautų "už gražias akis" (iš ebėjaus pati nusiperku travel size priemonių), o juo labiau šypsotūs nuo ausies iki ausies lyg per prievartą.... biggrin.gif

Pripažinsiu - Kristianoj perku retai, bet užsuku dažnokai, nes noriu apžiūrėt, apuostyt, išsirinkt, tada užsakau internetu to, ko reikia.... ax.gif Bet man visai vienodai, ką jos galvoja, kai kilnoju, uostau, skaitau daugelį pakuočių ir galiausiai nieko neperku.... biggrin.gif Pati ateinu visad su gera nuotaika, jei siūlo pagalbą - mandagiai atsisakau arba jei noriu, draugiškai pasikonsultuojam, padiskutuojam....

Anksčiau pati kompleksuodavau dėl skvarbių žvilgsnių, bėgiojimo paskui ir t.t. bet dabar spjoviau į visus kompleksus, juk neprivalau vos užsukus į parduotuvę būtinai kažką pirkt....
Jei pati esi nusiteikus "taikiai", su nuotaika, tai ir pardavėjos man atrodo kitaip, o jei pačios ateinat "karingai" ir piktai nusiteikusios, tai ir rodos, kad visos konsultantės stoja prieš jus, yra piktos, nepatenkintos. Būkit pačios draugiškesnės, tada ir piktą ar susinervinusią pardavėją savo gera nuotaika ar suskeltu jumoru pralinksminsit, juk gėris nekainuoja, pačios būkit mandagesnėm, linksmesnėm ir pasaulis kitaip atrodys ir nebūtinai dėl keisto jos žvilgsnio į jus imt ieškot "ambų"...
O tai paskaičius toks jausmas, kad pačios bėgat ten tartum iškraut blogų emocijų, išsiliet ir pan. ..... cool.gif labai daug kas priklauso nuo pačios emocinės būsenos, nusiteikimo...

Pati dirbu aptarnavimo srity, tai ir klientų pasitaiko oi kokių (atsineša tooookios nuotaikos, kad oi... doh.gif ), tada stengiuosi pajuokaut, kokį bajeriuką suskelt, šypsotis ir pats klientas nepajunta, kaip ima šypsotis, pakyla nuotaika ir išeina apsipatenkinęs.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2010 10 17, 14:04)
Kaip grazu, net geda skaityti doh.gif Tai cia tipo as ateinu apsipirkti i parduotuve, viesoje erdveje vykdau psichologini terora pries pardaveja ir noriu, kad ji man sypsotusi? Kvepia kompleksais cool.gif
Chamiskoj Lietuvoj buti chamiskais turi teise tik klientai? g.gif Del uzsienio sutinku 100%, bet uzsienyje yra normalu visada su visais sveikintis ir sypsotis, buti mandagiems aptarnavimo srityje dirbanciam personalui, ji gerbti, bei palikti arbatpinigiu netgi kosmetikos pardej mirksiukas.gif Jei jus blogai aptarnauja, tai kelkit klausima pati sau, ka jus pati del to padaret? Nemanau, kad pardaveja dar turetu atidirbt ir psichologo etata.

Baigta kalba 4u.gif

atsakysiu tik tiek,kad manau jeigu ateinant klientui paradvejos butu malonios-kitokie gal ir klientai butu.Kiek teko skaityti ir paciai isitikinti,tai jeigu i Kristiana ateini ne su sabalo kailianiais ,paradvejos ima snairuoti,pasipucia ir pan biggrin.gif kazkodel niekada nesu blogai atsiliepusi apie Douglase dirbancias konsultantes-visose paradvejos malonios,su sypsena,ikyriai nelenda,nezvairuoja kazkaip,gera net pakalusti ko,va cia taisuprantu klientu aptarnavimas thumbup.gif
Be to,dirbant aptarnavimo srity,reiketu priprasti,kad ne visi klientai bus su nuotaika mirksiukas.gif o jusu toks darbas nekreipiant demesio i kliento nuotaika,maloniai aptarnauti mirksiukas.gif kaip Norika ir sake-tiesiog reikia nekreipti demesio,koki juokeli pasakyti ir pan.Ir sau nuotaikos negandi ir kitiem ateinantiem klientam.O dabar pagal jusu politika,tai jei viena pikta damute atejo ir negraziai bendravo,tai su visais klientais reikia bjauriai elgtis,nes matai jums nuotaika sugadino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 17 spalio 2010 - 15:33
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 17, 15:32)
baisesnių turbūt nėra  doh.gif
amžiais surauktais veidas, nepatenkintos, baisu net paklaust.

drinks_cheers.gif
Manęs sekiojimai visai nejaudina, galėtų nors ir į nugarą kvėpuot - vienodai rodo. Jeigu joms nuo to geriau, tegul vaikšto, vis tiek daugiau neturi ką veikt per dieną, išskyrus tept ant savęs mėginius biggrin.gif
Situacija pasidaro kur kas liūdnesnė, kai prireikia konsultacijos. Klaipėdos Akropolio Kristė per savo gyvavimo laiką turėjo tik vieną protingą konsultantę, kuri ne tik ramstė stendus, bet ir iš tiesų turėjo ką papasakot apie priemones, o ne skaitė nuo pakelių. Deja deja, jos jau seniai nebematau, matyt, nusimanančių merginų tokiose parduotuvėse nereikia, užtenka tik kad mokėtų vaikščiot iš paskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 17, 16:28)
O dabar pagal jusu politika,tai jei viena pikta damute atejo ir negraziai bendravo,tai su visais klientais reikia bjauriai elgtis,nes matai jums nuotaika sugadino biggrin.gif

Niekaip nesugebat isisavinti ka noriu jums pasakyti doh.gif Skaitykit ka rasau, o ne tarp eiluciu mirksiukas.gif Nepateisinu nei susiraukusiu pardaveju, nei susiraukusiu klientu. Manau kaltos abi puses, ir abi puses turi vienodai stengtis, graziai sutarti ir sypsotis. Beto, i mano provokuojancius pasvarstymus apie klientu kultura reaguojat labai vienpusiskai, pastovus kartojimas, kad cia toks pardaveju darbas ir jos turi buti pripratusios ir taip toliau... nesamone. Tai gal jus pacios nesate mandagios su aptarnaujanciu personalu ir ieskote sau pasiteisinimo g.gif Nesuprantu kodel galvojat, kad jau jus aukstesnes morales uz tas pardavejas. Kuo jus uz jas kulturingesnes, jei dar svarstot kas pirmas turi sveikintis?
Kazkoks vaikiskas zaidimas jei jau i mane blogai paziurejo, tai as jai parodysiu kas cia bosas? Ir kas is to laimi? Niekas.
Papildyta:
atsakysiu tik tiek,kad manau jeigu ateinant klientui paradvejos butu malonios-kitokie gal ir klientai butu.

Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 17, 16:25)
Jei pati esi nusiteikus "taikiai", su nuotaika, tai ir pardavėjos man atrodo kitaip, o jei pačios ateinat "karingai" ir piktai nusiteikusios, tai ir rodos, kad visos konsultantės stoja prieš jus, yra piktos, nepatenkintos. Būkit pačios draugiškesnės, tada ir piktą ar susinervinusią pardavėją savo gera nuotaika ar suskeltu jumoru pralinksminsit, juk gėris nekainuoja, pačios būkit mandagesnėm, linksmesnėm ir pasaulis kitaip atrodys ir nebūtinai dėl keisto jos žvilgsnio į jus imt ieškot "ambų"...
O tai paskaičius toks jausmas, kad pačios bėgat ten tartum iškraut blogų emocijų, išsiliet ir pan. ..... cool.gif labai daug kas priklauso nuo pačios emocinės būsenos, nusiteikimo...

Pati dirbu aptarnavimo srity, tai ir klientų pasitaiko oi kokių (atsineša tooookios nuotaikos, kad oi...  doh.gif ), tada stengiuosi pajuokaut, kokį bajeriuką suskelt, šypsotis ir pats klientas nepajunta, kaip ima šypsotis, pakyla nuotaika ir išeina apsipatenkinęs.... thumbup.gif

Sutinku visu 100% drinks_cheers.gif

Papildyta:
kaip Norika ir sake-tiesiog reikia nekreipti demesio,koki juokeli pasakyti ir pan.Ir sau nuotaikos negandi ir kitiem ateinantiem klientam.

Beje Norika dar stai ka sake sake:

Būkit pačios draugiškesnės, tada ir piktą ar susinervinusią pardavėją savo gera nuotaika ar suskeltu jumoru pralinksminsit, juk gėris nekainuoja, pačios būkit mandagesnėm, linksmesnėm ir pasaulis kitaip atrodys ir nebūtinai dėl keisto jos žvilgsnio į jus imt ieškot "ambų"...
Ir as ta pati vis bandau pasakyt, bet jums vis neiseina perskaityti.
Baigiam sita tema, nes Kriste nemoka man honoraro cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 17 spalio 2010 - 19:08
QUOTE(baggio @ 2010 10 17, 19:06)
Nesuprantu kodel galvojat, kad jau jus aukstesnes morales uz tas pardavejas. Kuo jus uz jas kulturingesnes, jei dar svarstot kas pirmas turi sveikintis?

va ka jums atsakysiu-ilga laika gyvenau uzsieny ir kai grizau i Lietuva,pradejau sypsotis,su visais sveikintis,dekoti ir pan-i mane kaip durna ziurejo ir tebeziuri,taip kad nemandagi tikrai nesu,bet madagiu paradveju,tame tarpe ir Kristianoj,retai labai teko sutikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 17, 20:55)
bet madagiu paradveju,tame tarpe ir Kristianoj,retai labai teko sutikti smile.gif

Ir man drinks_cheers.gif
Bet paciai juk del to nereikia nusileist iki nemandagaus ju lygio mirksiukas.gif
Atsakyti
va ka jums atsakysiu-ilga laika gyvenau uzsieny ir kai grizau i Lietuva,pradejau sypsotis,su visais sveikintis,dekoti ir pan-i mane kaip durna ziurejo ir tebeziuri,taip kad nemandagi tikrai nesu,bet madagiu paradveju,tame tarpe ir Kristianoj,retai labai teko sutikti smile.gif

drinks_cheers.gif Su visais ir visada pirma sveikinuos, tik ne visuomet suprasta lieku, ypač parduotuvėse. Akropolio Kristianą jau iš viso "mečiau" biggrin.gif Juokas pro ašaras, kai už nugaros visos konsultantės į vieną vietą susispietę užsidegę pasakojasi kaip viena iš WC išėjo ir kažkokį apsauginį susitiko ir paskui patiko/nepatiko, pamirksėt/nepamirksėt.. lotuliukas.gif
Kiek praeinu (net savaitgaliais) parduotuvė potuštė, pvz vakar vakare konsultančių buvo daugiau, negu pirkėjų, tad ir super intensyvaus darbo ten tikrai nėra, nėra ko ir pardavėjoms raukytis
Atsakyti
va ka jums atsakysiu-ilga laika gyvenau uzsieny ir kai grizau i Lietuva,pradejau sypsotis,su visais sveikintis,dekoti ir pan-i mane kaip durna ziurejo ir tebeziuri,

aš galvojau čia man vienai taip biggrin.gif
Atsakyti