Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

Man visai patiko Panoramos Kristiana, prieš kokį mėnesį vis rinkausi makiažo bazę ir dėl vienos labai dvejojau, tai užejau kelissyk kol apsisprendžiau biggrin.gif Maloniai aptarnavo, gal vos per įkyriai, bet viską papasakojo, parodė kitas alternatyvas, davė mėginuką pamėginti tos, kurios norėjau. Kai jau nusprendžiau, kad pirksiu, įdėjo dovanėlę, kuri priklausė (davė pasirinkti labiausiai tinkamą spalvą iš esamų), o kai atsiskaitinėjau vietoj man duodamo mėginuko paklausiau, gal turi kitokį (kvapo, kurį senai norėjau išmėginti), tai apkeitė ir davė tą, kurio prašiau.. smile.gif
O apie Akropolio Kristę niekaip nerasčiau ką gero pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 08 26, 12:31)
Bet manau, kad su mėginukais tokių didelių problemų nekyla, jei konsultantei yra noras jų pasiimti?
Turiu pažįstamą, kuri vis nostalgiškai prisimena, kaip gera buvo dirbti konsultante, nes pvz kokių mini tušų imdavosi namo dešimtimis smile.gif
Nesakau, kad visos taip daro, bet kad kažkuri dalis taip daro, manau, ir taip aišku smile.gif

vo vo, turiu informacijos, kad taip yra, pasakojo zmones kurie ten dirba blush2.gif Kosmetikos sau nesiperka ir savo gimines dar aprupina rolleyes.gif
bet man labai idomiai pasidare su tais megineliais g.gif Viena karta perku, tai duoda koki nors meginuka, kita karta, nieko neduoda. Nuo ko cia priklauso, nuo pirkimo sumos g.gif
Klaipedos akropolyje, man kazko baisios ten konsultantes, subumba kazka, ziuri kaip i vagi koki doh.gif
Atsakyti
4u.gif gal kas zinos, dabar kristianoje ligtais yra akcija thiery mugler alien kvepaliukams,gal kas zino kiek jie su nuolaida kainuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 09 12, 10:27)
4u.gif  gal kas zinos, dabar kristianoje ligtais yra akcija thiery mugler alien kvepaliukams,gal kas zino kiek jie su nuolaida kainuoja? bigsmile.gif

yra bet tik tepamiems kvepaliukams,kaina 125lt,o kiekis apie 30ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 17 rugsėjo 2010 - 08:09
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 09 12, 09:11)
vo vo, turiu informacijos, kad taip yra, pasakojo zmones kurie ten dirba  blush2.gif Kosmetikos sau nesiperka ir savo gimines dar aprupina  rolleyes.gif
bet man labai idomiai pasidare su tais megineliais  g.gif  Viena karta perku, tai duoda koki nors meginuka, kita karta, nieko neduoda. Nuo ko cia priklauso, nuo pirkimo sumos  g.gif
Klaipedos akropolyje, man kazko baisios ten konsultantes,  subumba kazka, ziuri kaip i vagi koki  doh.gif

na, ne visos ten tokios Klaipėdos akropolio Kristianoje, yra ir malonių merginų. Man senamiesčio Kristianoje (nežinau ar bėra ten senamiestyje) tai jau tikrai nekokios. 4u.gif
Atsakyti
Kvieciu visas mamytes pasibandyti Smashbox produktu i Panoramos Kristiana,nuo siandien tris dienas konsultuos profesionali visaziste,beje,labiausiai besidomincioms-dovaneles,laukiame be makiazu 4u.gif
Atsakyti
nu jo , jau kaip kristianose laukia, tai net baisu, greiciau laukia kol iseisi
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 10 13, 18:07)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 10 13, 18:07)

tokiu kaip jus tikrai taip,gerbiamoji...
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 10 14, 08:26)

...klientas visada teisus.... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 10 14, 10:26)

ai cia gi kristianos pardaveju kultura
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 10 14, 14:58)
...klientas visada teisus.... biggrin.gif  4u.gif

... jei bent kažką perka... tongue.gif
Atsakyti