Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Nome @ 2007 11 28, 14:51)
Didėja didėja, bet ten reik surinkt pirkinių už galingą sumikę, kad už tūkstantį tai tikrai, bet ar tik ne daugiau-tingiu daba ieškoti

Uz daugiau ir dar iki tam tikros datos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 28, 12:53)
Uz daugiau ir dar iki tam tikros datos unsure.gif

Bet paziureti, kiek turi sukaupusi, neimanoma? g.gif Nes ant cekio (kaip vaikiskose parduotuvese) tai tikrai nesimato g.gif

Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2007 11 28, 15:39)
Bet paziureti, kiek turi sukaupusi, neimanoma?  g.gif  Nes ant cekio (kaip vaikiskose parduotuvese) tai tikrai nesimato  g.gif

Gal pardėj reikia pasiklausti? Gal pas jas kur nors kompe tokia info figūruoja?
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 28, 14:51)
Didėja didėja, bet ten reik surinkt pirkinių už galingą sumikę, kad už tūkstantį tai tikrai, bet ar tik ne daugiau-tingiu daba ieškoti

Jei niekas nepasikeite tai uz 7000 Lt, kad gautum 10 %
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 11 29, 15:00)
Jei niekas nepasikeite tai uz 7000 Lt, kad gautum 10 %

doh.gif kiek cia reiku uzdirbti idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 11 29, 15:16)
doh.gif kiek cia reiku uzdirbti idomu biggrin.gif

nugi manau ne per menesi cia surinkt reikia mastau.gif
Atsakyti
man tai pasirode jog kristianoje aptarnavimas zymiai geresnis nei sarmoj smile.gif
pardavejos labai malonios thumbup.gif
aciu dievui dar neuztaikiau ant kokios ziezulos raganos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 12 01, 21:35)
man tai pasirode jog kristianoje aptarnavimas zymiai geresnis nei sarmoj smile.gif
pardavejos labai malonios thumbup.gif
aciu dievui dar neuztaikiau ant kokios ziezulos raganos biggrin.gif

man irgi toks ispudis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 12 01, 20:39)
man irgi toks ispudis  drinks_cheers.gif

Gedo pr. prie Zaros Kristianoje pardavejos super
Atsakyti
aptarnavimas man siaubas doh.gif cia apie KLP mirksiukas.gif nezinau ar ant tokios uztaikiau, bet jausmas jog tuoj nugara pragres schmoll.gif nebejau ten, Sarmoj man aptarnavimas ir patarimai thumbup.gif cia apie KLP ir Plunge....nors palyginus UK visai kitas poziuris i klienta, nes ten ir nesvarbu ar tu siaip zvalgais, ar lygini kainas mirksiukas.gif nes as viena karta taip su sarasiuku lauktuviu i LT atejau ir lyginau blush2.gif niekam neuzkliuvo, niekas kreivai neziurejo ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2007 12 02, 13:54)
Gedo pr. prie Zaros Kristianoje pardavejos super

As ten "issirinkau" savo konsultante ir perku kai jinai dirba, nes uzknisa kaskart naujam zmogui pasakot savo odos problemas ax.gif esu labai patenkinta, nes puikiai pataria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 03, 15:09)
As ten "issirinkau" savo konsultante ir perku kai jinai dirba, nes uzknisa kaskart naujam zmogui pasakot savo odos problemas ax.gif esu labai patenkinta, nes puikiai pataria thumbup.gif

Išduok jos vardą, ką? blush2.gif
Atsakyti