Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

Nesiriekit, geriau nebus. Bent jau man Kriste(kad ir kaip baisu ten bebutu) Kaune geriausia vieta kosmetikai pirkt. Sarmoj ir douglase nera stendu. Aisku vaizdas graudus lyginant su uzsieniu, konsultanciu nesupratimas irgi stebina(net jei jau ir sutinki padoria konsultante jos zinios apie kosmetika stebina, blogaja prasme), bet kol geriai nera vistiek
einu ten. Manau jie ant to ir losia.
Atsakyti

O man labiau patinka tarkim Kristiana, nei Douglas ar Sarma. Vilniuje priimtiniausia yra esanti Gedimino pr. Jei ko reikia, tai einu pirkti tik tenai. Užteko kartą paeksperimentuoti su Akropolio Kristiana biggrin.gif Nieko aišku ten gal blogo, bet Gedimino pr. kur kas mielesnės konsultantės. Buvo tokia Esmira (jei nemaišau vardo) Gedimino pr., tai stengdavausi, kad ji aptarnautų, geriau palaukdavau kol atsilaisvins, nes tikrai labai profesionali ir maloni konsultantė. Patars, paaiškins, parodys kas naujo... aišku iš tų prekių serijos kurios mane domina. Tik pastaruoju metu jos nebematau, turbūt aukštesnes pareigas užima smile.gif
O kitos konsultantės, kaip užtaikysi bigsmile.gif Bet mėginukų visuomet įdeda ir ne bet kokių, o paklausia tarkim kokių kvapų noriu: vyriškų ar moteriškų. Taip pat jei perki kokį kremą, tai įdeda paakių kremuką iš tos pačios serijos ir pan. Nesvarbu už kiek perki g.gif Nes buvo pvz. kad perki ir už keliasdešimt litų, tai žinoma mažiau, bet vis tiek įdeda ką norėčiau pabandyt.

QUOTE(Marla @ 2010 08 18, 11:52)
Betgi nelabai žavi pardavėjos, "pamirštančios" apie akcijas kokias biggrin.gif Senokai buvo, (bet gal ir dabar pasitaiko, nežinau smile.gif ), bet kadaise apsipirkau gerai ir negavau rankinės (ar kas ten bebūtų buvę), nebeprisimenu jau, bet produktą pirkau, o dovanos negavau, nors akcija vyko biggrin.gif

Bet va apie akcijas, tai kartais tikrai reikia primint ir net pirštu pabaksnot cool.gif
Kaip tik reikėjo man Clarins aliejukų ir vyko akcija, kad ten už kažkiek perki ir gauni veido priemonių rinkinį. Aš paskaičiau jų puslapyje ir nusprendžiau, kad tinkamas laikas pirkt Clarins biggrin.gif Tai konsultantė pati nieko nepasiūlė, užklausiau apie tą akciją, tai paaiškino, esą reikia pirkt dekoratyvinę kosmetiką. Tada gausiu biggrin.gif Aš žinoma, paprašiau pasitikslint ir nuvedžiau ją atgal prie stendo, kur lentelėje aiškiai viskas parašyta.
Aišku atidavė man tą rinkinį, bet baisiai jau nesmagu man pačiai "išsimušinėt" kas priklauso rolleyes.gif Tai bene vienintelis toks nemalonus atvejis su Kristiana.
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2010 08 24, 23:54)
Vilniuje priimtiniausia yra esanti Gedimino pr. Jei ko reikia, tai einu pirkti tik tenai. Užteko kartą paeksperimentuoti su Akropolio Kristiana  biggrin.gif

man vilniaus akropolio konsultantes - gyvas nesusipratimas, ypac viena tokia yra, jau vyresnio amziaus rolleyes.gif gedo pr. merginos (ir vienoj, ir kitoj) man patinka, tikrai nieko pries neturiu biggrin.gif
o del akciju: tai ten irgi ivairiai buna, nes daznai parasyta, akd prekiu kiekis ribotas - tai gali buti, kad ir nepamirsta, o tiesiog tu prekiu jau nebera (nes pvz isdalinta draugem biggrin.gif
Atsakyti
Tai kai prekės ribotos ir išdalintos, tai visai etiška būtų akciją pabaigti?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 24, 07:48)
kvapams bandyti yra bloteriai,ale vistiek GAUSIAI apipurskia save,savo drauge,savo vaikus ir iseina ziureti kaip tas aromatas laikosi

Kas tame blogo?Dėl tokių dalykų piktintis keistoka...
Jei patinka keli kvapai ir bandau išsirinkti kažkurį iš jų, tai tikrai bandysiu ant odos, o ne ant bloterio.Ir jei reikės, bandysiu daug kartų, nematau tame nieko blogo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 25, 09:19)
man vilniaus akropolio konsultantes - gyvas nesusipratimas, ypac viena tokia yra, jau vyresnio amziaus rolleyes.gif  gedo pr. merginos (ir vienoj, ir kitoj) man patinka, tikrai nieko pries neturiu biggrin.gif
o del akciju: tai ten irgi ivairiai buna, nes daznai parasyta, akd prekiu kiekis ribotas - tai gali buti, kad ir nepamirsta, o tiesiog tu prekiu jau nebera (nes pvz isdalinta draugem biggrin.gif

Visos dovaneles akcijines yra skanuojamos,taigi nepasiimsi nei sau nei draugem. As manau pries skiedziant tokias nesamones,nueik padirbk,poto papasakosi ar daug visko namo parsinesei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 08 25, 11:19)
Visos dovaneles akcijines yra skanuojamos,taigi nepasiimsi nei sau nei draugem. As manau pries skiedziant tokias nesamones,nueik padirbk,poto papasakosi ar daug visko namo parsinesei biggrin.gif

Nu čia dėl įdomumo šiaip, nieko nesakau, kad taip yra ar panašiai, bet klausimas, ar galima"prasukinėt" tokį dalyką- klientė perka kažką su akcija pirk 1 gauk antrą dovanų. Ar nepranešus klientei apieakciją ar jai nereikalavus dovanos, ji lieka parduotuvėje ar negali konsultantė tyliai nusiskanavusi pasilikti ją sau?
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2010 08 25, 11:31)
Nu čia dėl įdomumo šiaip, nieko nesakau, kad taip yra ar panašiai, bet klausimas, ar galima"prasukinėt" tokį dalyką- klientė perka kažką su akcija pirk 1 gauk antrą dovanų. Ar nepranešus klientei apieakciją ar jai nereikalavus dovanos, ji lieka parduotuvėje ar negali konsultantė tyliai nusiskanavusi pasilikti ją sau?

Teoriskai gal ir galetu,bet praktiskai ne schmoll.gif saleje visada buna minimum 3 konsultantes plius apsauginis ir plius dar vaizdo kameros,taigi manau tokia afera padaryt nepastebetai be sansu biggrin.gif Vidinej tvarkoj nurodyta,kad konsultantes negali sau net maziausio meginelio paimt,nebent maldaut vedejos kad leistu pasibandyt,bet eit tokius kryziaus kelius del kazkokio meginelio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoily: 25 rugpjūčio 2010 - 10:59
QUOTE(spoily @ 2010 08 25, 11:19)

man uztenka tureti pazistama apsaugini ir pora konsultaciu, kad zinociau, kad tokie dalykai daromi biggrin.gif o toki darba dirbki pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 25, 13:50)
man uztenka tureti pazistama apsaugini ir pora konsultaciu, kad zinociau, kad tokie dalykai daromi biggrin.gif  o toki darba dirbki pati mirksiukas.gif

Na matai nevisi tokie vagys kaip tavo pazistami tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 25, 13:50)
man uztenka tureti pazistama apsaugini ir pora konsultaciu, kad zinociau, kad tokie dalykai daromi biggrin.gif  o toki darba dirbki pati mirksiukas.gif

matyt,blogai informuoja,kad beleka cia turgaus lygyje bandai irodineti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 25 rugpjūčio 2010 - 12:58
QUOTE(spoily @ 2010 08 25, 13:56)
Na matai nevisi tokie vagys kaip tavo pazistami tongue.gif

labai tikiuosi biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2010 08 25, 13:56)
matyt,blogai informuoja,kad beleka cia turgaus lygyje bandai irodineti

nereikia susireiksminti biggrin.gif as net nesiruosiu kazka irodineti smile.gif
Atsakyti