Nesiriekit, geriau nebus. Bent jau man Kriste(kad ir kaip baisu ten bebutu) Kaune geriausia vieta kosmetikai pirkt. Sarmoj ir douglase nera stendu. Aisku vaizdas graudus lyginant su uzsieniu, konsultanciu nesupratimas irgi stebina(net jei jau ir sutinki padoria konsultante jos zinios apie kosmetika stebina, blogaja prasme), bet kol geriai nera vistiek
einu ten. Manau jie ant to ir losia.
O man labiau patinka tarkim Kristiana, nei Douglas ar Sarma. Vilniuje priimtiniausia yra esanti Gedimino pr. Jei ko reikia, tai einu pirkti tik tenai. Užteko kartą paeksperimentuoti su Akropolio Kristiana

O kitos konsultantės, kaip užtaikysi

QUOTE(Marla @ 2010 08 18, 11:52)
Betgi nelabai žavi pardavėjos, "pamirštančios" apie akcijas kokias
Senokai buvo, (bet gal ir dabar pasitaiko, nežinau
), bet kadaise apsipirkau gerai ir negavau rankinės (ar kas ten bebūtų buvę), nebeprisimenu jau, bet produktą pirkau, o dovanos negavau, nors akcija vyko 

Bet va apie akcijas, tai kartais tikrai reikia primint ir net pirštu pabaksnot

Kaip tik reikėjo man Clarins aliejukų ir vyko akcija, kad ten už kažkiek perki ir gauni veido priemonių rinkinį. Aš paskaičiau jų puslapyje ir nusprendžiau, kad tinkamas laikas pirkt Clarins

Aišku atidavė man tą rinkinį, bet baisiai jau nesmagu man pačiai "išsimušinėt" kas priklauso

QUOTE(uogelle @ 2010 08 24, 23:54)
Vilniuje priimtiniausia yra esanti Gedimino pr. Jei ko reikia, tai einu pirkti tik tenai. Užteko kartą paeksperimentuoti su Akropolio Kristiana

man vilniaus akropolio konsultantes - gyvas nesusipratimas, ypac viena tokia yra, jau vyresnio amziaus

o del akciju: tai ten irgi ivairiai buna, nes daznai parasyta, akd prekiu kiekis ribotas - tai gali buti, kad ir nepamirsta, o tiesiog tu prekiu jau nebera (nes pvz isdalinta draugem

Tai kai prekės ribotos ir išdalintos, tai visai etiška būtų akciją pabaigti?
QUOTE(vetruze @ 2010 08 24, 07:48)
kvapams bandyti yra bloteriai,ale vistiek GAUSIAI apipurskia save,savo drauge,savo vaikus ir iseina ziureti kaip tas aromatas laikosi
Kas tame blogo?Dėl tokių dalykų piktintis keistoka...
Jei patinka keli kvapai ir bandau išsirinkti kažkurį iš jų, tai tikrai bandysiu ant odos, o ne ant bloterio.Ir jei reikės, bandysiu daug kartų, nematau tame nieko blogo

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 25, 09:19)
man vilniaus akropolio konsultantes - gyvas nesusipratimas, ypac viena tokia yra, jau vyresnio amziaus
gedo pr. merginos (ir vienoj, ir kitoj) man patinka, tikrai nieko pries neturiu
o del akciju: tai ten irgi ivairiai buna, nes daznai parasyta, akd prekiu kiekis ribotas - tai gali buti, kad ir nepamirsta, o tiesiog tu prekiu jau nebera (nes pvz isdalinta draugem

Visos dovaneles akcijines yra skanuojamos,taigi nepasiimsi nei sau nei draugem. As manau pries skiedziant tokias nesamones,nueik padirbk,poto papasakosi ar daug visko namo parsinesei

QUOTE(spoily @ 2010 08 25, 11:19)
Visos dovaneles akcijines yra skanuojamos,taigi nepasiimsi nei sau nei draugem. As manau pries skiedziant tokias nesamones,nueik padirbk,poto papasakosi ar daug visko namo parsinesei 

Nu čia dėl įdomumo šiaip, nieko nesakau, kad taip yra ar panašiai, bet klausimas, ar galima"prasukinėt" tokį dalyką- klientė perka kažką su akcija pirk 1 gauk antrą dovanų. Ar nepranešus klientei apieakciją ar jai nereikalavus dovanos, ji lieka parduotuvėje ar negali konsultantė tyliai nusiskanavusi pasilikti ją sau?
QUOTE(Marla @ 2010 08 25, 11:31)
Nu čia dėl įdomumo šiaip, nieko nesakau, kad taip yra ar panašiai, bet klausimas, ar galima"prasukinėt" tokį dalyką- klientė perka kažką su akcija pirk 1 gauk antrą dovanų. Ar nepranešus klientei apieakciją ar jai nereikalavus dovanos, ji lieka parduotuvėje ar negali konsultantė tyliai nusiskanavusi pasilikti ją sau?
Teoriskai gal ir galetu,bet praktiskai ne

QUOTE(spoily @ 2010 08 25, 11:19)

man uztenka tureti pazistama apsaugini ir pora konsultaciu, kad zinociau, kad tokie dalykai daromi

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 25, 13:50)
man uztenka tureti pazistama apsaugini ir pora konsultaciu, kad zinociau, kad tokie dalykai daromi
o toki darba dirbki pati 

Na matai nevisi tokie vagys kaip tavo pazistami

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 25, 13:50)
o toki darba dirbki pati 

matyt,blogai informuoja,kad beleka cia turgaus lygyje bandai irodineti
QUOTE(spoily @ 2010 08 25, 13:56)
labai tikiuosi

Papildyta:
QUOTE(vetruze @ 2010 08 25, 13:56)
matyt,blogai informuoja,kad beleka cia turgaus lygyje bandai irodineti
nereikia susireiksminti