Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Merveilleux @ 2010 08 24, 11:31)
Ten bent jau kaip visada mėginukų įdeda perkant, kas Douglase tik pradžioj buvo. Paskutiniu metu kiek pirkau, nieko nebeįdėdavo, nors ir daugiau kaip už 100 Lt pirkausi.

ana savaite pirkau Douglase niekuti uz 22 lt, gavau 2 meginukus, nei prasiau, nei ka ax.gif
Atsakyti
Tai kad dažnai nebūna mėginių reikiamos priemonės šiaip iš esmės.

Beje, užėjau savaitgalį Kristianon, daug konsultantų stovi ir kažkodėl, jei koks kvapas domina, jie patys papurškia ant bloterio, kurį tada įteikia interesantui. Bet jei paprašai, kad nori ant odos tai užpurškia ant odos, be problemų (tik man labai keista, kai ant manęs purškia, pats jausmas, na kažkaip nepatogu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2010 08 24, 12:34)
kažkodėl, jei koks kvapas domina, jie patys papurškia ant bloterio, kurį tada įteikia interesantui.

tai jeigu tik domina kvapas - ta prasme, kad pauostytum, kas per kvapas, tai normalu, kad purskia ant bloterio, o ne ant zmogaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 11:12)
Šiaip tušai ir visa kosmetika Kristianoje sudėta į stalčius, po kuriuos niekas net negali landžioti, nes tam yra tyesteriai. O šampūnai kondicionieriai šiaip ar taip nėra sandariai uždaryti taip kad.. O testerių kaip žinia tokiem dalykam jie neturi.
Papildyta:

Man paskutinį kartą pasakė: nieko neturim, tuo pat metu kokiam tai rusiu dėdama į krepšį 3 kvepalų  mėginukus biggrin.gif Ai, pagalvojau, turėkis.. todįl į Kristianą einu kau Kauno Douglase ko negaunu, mat jie neturi kai kurių stendų (Guerlain, Givenshy), bet ten aptarnavimas superinis good.gif Visada patars (bet normaliai, o ne - oj visi šitą perka, suprask, ir tu pirk) ie mėginukų neprašytos pridės. Aną sykį net lūpų blizgį padovanojo- nei akcija nei ką, tiesiog leido pasirinkt spalvą ir padovanojo good.gif

nu,ponia,siulyciau dazniau uzeiti i Kristiana ir tikrai pamatysit,kad daugelio kompaniju tusai ne stalciuje guli ir sampunu bei kondicionieriu testeriu buna ir yra parduotuvese,na,ne visu kompaniju,bet daugelio tikrai,tiesiog va,tam ir reikalinga konsultante,kad parodytu,kas kur ir prie ko,jeigu pasakoma,kad produktas perkamas dziaukites,vadinasi,tikrai jis geras,bet niekas jums nepersa jo pirkti,o lupu blizgi,ko gero pamirsote pamineti koki mini padovanojo,niekas tikrai nesimeto tais meginiais,nes jie irgi kainuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 24 rugpjūčio 2010 - 12:07
Vetruze, ne, ne mini. Normalaus dydžio.Dar pridursiu, kad ir nepasibaigusio galiojimo smile.gif Į Kristianą einu tiek kiek man reikia biggrin.gif
O beje, Spoily lyg rašė, kad perkant iki 100 lt nėr ko tikėtis mėginukų, o didėjant sumai, didėja jų kiekis, aš esu pirkusi ir už 500, ir negavau nei vieno. Žinoma, kad ne dėl mėginukų perkama, kitąsyk net neimu, jei jis manęs nedomina, juk atsiras žmogus, kuriam jo labiau reikės.wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 24 rugpjūčio 2010 - 12:18
QUOTE(vetruze @ 2010 08 24, 13:06)
o lupu blizgi,ko gero pamirsote pamineti koki mini padovanojo

o kuom kad ir mini blogai?
galima pagalvoti, kad kristiana tik full size dovanoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 24, 12:45)
tai jeigu tik domina kvapas -  ta prasme, kad pauostytum, kas per kvapas, tai normalu, kad purskia ant bloterio, o ne ant zmogaus biggrin.gif

Ty, kad net nepaklausė ant bloterio noriu ar ant odos. Labai greit pasakiua, kad "nenenen ,prašom ant rankos" Nieko čia katastrofiško šiaip, jei ką, nesiskundžiu. tik šiaip keista kažkiek. anksčiau prie lentynų nepaprašius nelydėdavo biggrin.gif
Kitas gi dalykas- man gal pačiai patinka vienai aiškintis ko noriu ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 12:13)
Vetruze, ne, ne mini. Normalaus dydžio.Dar pridursiu, kad ir nepasibaigusio galiojimo smile.gif  Į Kristianą einu tiek kiek man reikia biggrin.gif
O beje, Spoily lyg rašė, kad perkant iki 100 lt nėr ko tikėtis mėginukų, o didėjant sumai, didėja jų kiekis, aš esu pirkusi ir už 500, ir negavau nei vieno. Žinoma, kad ne dėl mėginukų perkama, kitąsyk net neimu,  jei jis manęs nedomina, juk atsiras žmogus, kuriam jo labiau reikės.wink.gif

Va va, esu pirkusi 2 kart Gedo pr. Kristianoje us 500 Lt ir uz 700 Lt., nei vieno meginuko nedave. Norejau paparasyti is principo, bet tingejau cackintis biggrin.gif Siaip aptarnavimas buvo labai malonus, pasitaike labai maloni konsultante. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 24, 13:36)
o kuom kad ir mini blogai?
galima pagalvoti, kad kristiana tik full size dovanoja biggrin.gif

Jus nepatikesit,bet kaip tik dabar Kristiana dalina full size blizgius,perkant Make up faktory dekoratyvios kosmetikos,blizgis dovanu,grazi sviesi spalvyte,prasom(Panorama Kristiana)
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 24, 15:01)
Jus nepatikesit,bet kaip tik dabar Kristiana dalina full size blizgius,perkant Make up faktory dekoratyvios kosmetikos,blizgis dovanu,grazi sviesi spalvyte,prasom(Panorama Kristiana)

kas cia per stebuklas, kad juo nereiketu tiketi? biggrin.gif tuo labiau, kai tai make up factory smile.gif dalintu dior, chanel, lancome - tai jau eile prie kristianos stovetu is lauko puses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 24, 15:06)
kas cia per stebuklas, kad juo nereiketu tiketi? biggrin.gif tuo labiau, kai tai make up factory smile.gif dalintu dior, chanel, lancome - tai jau eile prie kristianos stovetu is lauko puses biggrin.gif

bet toj eilej,matau,jusu tikrai nebutu,nes jums cia viskas labai juokinga
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 24, 18:53)
bet toj eilej,matau,jusu tikrai nebutu,nes jums cia viskas labai juokinga

ot tai ne, del kristianos verksiu didelem asarom, kad meginukus konsultantes issitempia i namus biggrin.gif jau nekalbant apie tai, kai atvaziuoji i akropolio kristiana, o ten net nezino, pvz kad isvis buna limituoti meteorai, jau nekalbant, kad gedo pr. jie jau savaite kaip buvo biggrin.gif ir vezami ne 1 metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 24 rugpjūčio 2010 - 19:38