QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 18, 00:25)
Bijau tokiu parduotuviu, kur apie pirkeja sprendzia pagal isvaizda
per prabangi parduotuve dzinsuotiem, paprastai apsirengusiems zmonems ir neformalam, net jei ir kazka ten nori isigyti tas perdetas spoksojimas ir sekiojimas is paskos pribaigia
mane suerzina jei tik ieini i parduotuve ir prisistato konsultantes, siulancios pagalba, jei atsisakai velkasi is paskos, kol jauti alsavima i nugara, o galiausiai paklausus nuomones apie produkta, atspalvius ir pan pasako - "jis labai perkamas"
ir seip mano apsilankymas parduotuvej nereiskia, kad as kazka butinai turiu isigyti - paziuresiu, palyginsiu kainas ir galbut patikusi daikta pirksiu po poros savaiciu, kai isitikinsiu, kad man jo reikia 

Aha, pritariu, kad tas prilipimas labai nervina, o ir tai, kad tau įėjus apžiūri nuo galvos iki kojų taip pat šiek tiek erzina, aišku, čia jų bėda. Prie manęs, jei prieina ir paklausia, ar man reik pagalbos, aš užtikrintai pasakau, kad jei reikės - būtinai kreipsiuos. Nusišypsau ir nueinu.

QUOTE(spoily @ 2010 08 18, 08:31)
kokia jus kompleksuota
man tai visiskai vienodai ar jos laksto is paskos ar dusauja is nugaros,manau cia ju darbas paklaust ar reik pagalbos ir but netoliese kai jos prireiks.Mane labiau nervuoja kai reik pagalbos,o konsultantes neprisisauksi
As per tokius karscius einu i parduotuves su plezankem ir nesijauciu del to prasciau aptarnaujama. O jei jus jauciates,tai cia jau jusu vidiniai kompleksai del savo isvaizdos

Nemanau, kad tai susiję su kažkokiais kompleksais. Man irgi visai dzin kaip apsirengus ateinu, jei kažko reikės - aš pasiieškosiu, žiūrės ji į mane ar ne, tačiau psichologiškai - taip, išties veikia. Tarkim - aš žinau, kokie kvapai man patinka, drožiu tiesiai ten, kur jie yra, bet pakeliui būtinai turi pasipainioti kokia konsultantė ir kuo gi ji man gali padėt? Suprantu dėl kosmetikos - taip, gal ir gali, bet dėl kvapo.. Jei renkies naują kvapą, gali užtrukt tikrai ilgai, ateit, išeit, vėl sugrįžt.. Ir tas amžinas stebėjimas tikrai ima erzinti