Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 18, 00:25)
Bijau tokiu parduotuviu, kur apie pirkeja sprendzia pagal isvaizda ax.gif per prabangi parduotuve dzinsuotiem, paprastai apsirengusiems zmonems ir  neformalam, net jei ir kazka ten nori isigyti tas perdetas spoksojimas ir sekiojimas is paskos pribaigia rolleyes.gif mane suerzina jei tik ieini i parduotuve ir prisistato konsultantes, siulancios pagalba, jei atsisakai velkasi is paskos, kol jauti alsavima i nugara, o galiausiai paklausus nuomones apie produkta, atspalvius ir pan pasako - "jis labai perkamas"  doh.gif ir seip mano apsilankymas parduotuvej nereiskia, kad as kazka butinai turiu isigyti - paziuresiu, palyginsiu kainas ir galbut patikusi daikta pirksiu po poros savaiciu, kai isitikinsiu, kad man jo reikia laugh.gif

Aha, pritariu, kad tas prilipimas labai nervina, o ir tai, kad tau įėjus apžiūri nuo galvos iki kojų taip pat šiek tiek erzina, aišku, čia jų bėda. Prie manęs, jei prieina ir paklausia, ar man reik pagalbos, aš užtikrintai pasakau, kad jei reikės - būtinai kreipsiuos. Nusišypsau ir nueinu. smile.gif

QUOTE(spoily @ 2010 08 18, 08:31)
kokia jus kompleksuota blink.gif  man tai visiskai vienodai ar jos laksto is paskos ar dusauja is nugaros,manau cia ju darbas paklaust ar reik pagalbos ir but netoliese kai jos prireiks.Mane labiau nervuoja kai reik pagalbos,o konsultantes neprisisauksi doh.gif  As per tokius karscius einu i parduotuves su plezankem ir nesijauciu del to prasciau aptarnaujama. O jei jus jauciates,tai cia jau jusu vidiniai kompleksai del savo isvaizdos tongue.gif  4u.gif

Nemanau, kad tai susiję su kažkokiais kompleksais. Man irgi visai dzin kaip apsirengus ateinu, jei kažko reikės - aš pasiieškosiu, žiūrės ji į mane ar ne, tačiau psichologiškai - taip, išties veikia. Tarkim - aš žinau, kokie kvapai man patinka, drožiu tiesiai ten, kur jie yra, bet pakeliui būtinai turi pasipainioti kokia konsultantė ir kuo gi ji man gali padėt? Suprantu dėl kosmetikos - taip, gal ir gali, bet dėl kvapo.. Jei renkies naują kvapą, gali užtrukt tikrai ilgai, ateit, išeit, vėl sugrįžt.. Ir tas amžinas stebėjimas tikrai ima erzinti cool.gif Aišku, aš dar pagalvoju, kad joms taip liepia daryt, tas kažkiek guodžia smile.gif
Atsakyti
na,konsultantes tikrai nesipainioja po kojomis,jos tik stengiasi padeti,nes tos ale viska zinancios labai daznai nieko nezino,net nesupranta,jog kremus pabandyti turetu su mentele,o ne sukisti puse pirsto,kvapams bandyti yra bloteriai,ale vistiek GAUSIAI apipurskia save,savo drauge,savo vaikus ir iseina ziureti kaip tas aromatas laikosi,daznai stenduose buna parodomosios pakuotes,kurias irgi ale viska zinancios klientes sugeba nulupti,o jau nekalbu apie tai,jog produktu prasukineti negalima,cia liecia tusus,sampunus,kondicionierius,nes nuo to prasideda ju galiojomo laikas...
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 24, 07:48)
na,konsultantes tikrai nesipainioja po kojomis,jos tik stengiasi padeti,nes tos ale viska zinancios labai daznai nieko nezino,net nesupranta,jog kremus pabandyti turetu su mentele,o ne sukisti puse pirsto,kvapams bandyti yra bloteriai,ale vistiek GAUSIAI apipurskia save,savo drauge,savo vaikus ir iseina ziureti kaip tas aromatas laikosi,daznai stenduose buna parodomosios pakuotes,kurias irgi ale viska zinancios klientes sugeba nulupti,o jau nekalbu apie tai,jog produktu prasukineti negalima,cia liecia tusus,sampunus,kondicionierius,nes nuo to prasideda ju galiojomo laikas...

Šiaip tušai ir visa kosmetika Kristianoje sudėta į stalčius, po kuriuos niekas net negali landžioti, nes tam yra tyesteriai. O šampūnai kondicionieriai šiaip ar taip nėra sandariai uždaryti taip kad.. O testerių kaip žinia tokiem dalykam jie neturi.
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2010 08 17, 13:31)
keista kad ten ideda meginuku, man pas jas pasiteiravus sake kad meginukus gauni jei kazka perki, o seip jie nedalinami g.gif

Man paskutinį kartą pasakė: nieko neturim, tuo pat metu kokiam tai rusiu dėdama į krepšį 3 kvepalų mėginukus biggrin.gif Ai, pagalvojau, turėkis.. todįl į Kristianą einu kau Kauno Douglase ko negaunu, mat jie neturi kai kurių stendų (Guerlain, Givenshy), bet ten aptarnavimas superinis good.gif Visada patars (bet normaliai, o ne - oj visi šitą perka, suprask, ir tu pirk) ie mėginukų neprašytos pridės. Aną sykį net lūpų blizgį padovanojo- nei akcija nei ką, tiesiog leido pasirinkt spalvą ir padovanojo good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 11:08)
Šiaip tušai ir visa kosmetika Kristianoje sudėta į stalčius, po kuriuos niekas net negali landžioti, nes tam yra tyesteriai. O šampūnai kondicionieriai šiaip ar taip nėra sandariai uždaryti taip kad.. O testerių kaip žinia tokiem dalykam jie neturi.

Na pas jus ir mastymas blink.gif tai jeigu testerio nera galima atidarinet visus sampunus is eiles? doh.gif O kai i maxima nueinant tikriausiai desros atsikandat,nes juk testerio nera, o skoni suzinot norisi lotuliukas.gif
Papildyta:
Papildyta:

Man paskutinį kartą pasakė: nieko neturim, tuo pat metu kokiam tai rusiu dėdama į krepšį 3 kvepalų mėginukus biggrin.gif Ai, pagalvojau, turėkis.. todįl į Kristianą einu kau Kauno Douglase ko negaunu, mat jie neturi kai kurių stendų (Guerlain, Givenshy), bet ten aptarnavimas superinis good.gif Visada patars (bet normaliai, o ne - oj visi šitą perka, suprask, ir tu pirk) ie mėginukų neprašytos pridės. Aną sykį net lūpų blizgį padovanojo- nei akcija nei ką, tiesiog leido pasirinkt spalvą ir padovanojo good.gif
[/quote]
O jus nepagalvojot kad tas rusas perka ne uz viena tukstanti litu? Ir siaip meginukai dalinami perkant uz 100lt ir daugiau,kuo didesne suma tuo daugiau meginuku gausi. Juk logiska kad zmogui apsipirkusiam uz 2000lt Jlo kvepaliuku neduosi biggrin.gif O del dovanoto blizgio - netikiu schmoll.gif tikrai kazkokia akcija buvo,nejau is savo kisenes pardaveja padovanojo o paskui trukuma padenge g.gif Siaip pati esu dirbus ir puikiai zinau,jei klientui kuris nupirko koki niekala prikraunama meginuku,tai tikrai ne is dideles meiles:arba pats paprase,arba labai konfliktiskas ir kad nervu nesigadint prikrauna tu meginiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 24, 08:48)
kvapams bandyti yra bloteriai,ale vistiek GAUSIAI apipurskia save,

man tai nesamone isbandyti kvapa ant bloterio, jeigu rimtai svarstau, ar jis man tiks, ar neerzins po keliu val "nesiojimo". koks man skirtumas, kaip kvapas laikosi ant jo, jeigu ant kiekvieno odos kvapas vis kitaip atsiskleidzia rolleyes.gif
Atsakyti
O man Kristiana labiau pradėjo patikt nei Douglas ax.gif Ten bent jau kaip visada mėginukų įdeda perkant, kas Douglase tik pradžioj buvo. Paskutiniu metu kiek pirkau, nieko nebeįdėdavo, nors ir daugiau kaip už 100 Lt pirkausi.
O vat surizikavau grįžt į Kristianą ir maloniai nustebau gavusi Kanebo serumo 5 ml buteliuką. biggrin.gif
Atsakyti
Ir siaip paskaicius sita tema,supratau,kad lietuviai eina i kosmetikos parduotuves tik tam,kad gaut megineliu. Jei negauna,reiskias prasta parduotuve ir konsultantes visos ziurkes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 08 24, 10:28)

Nei aš dešrą kandu nei ką, nereikia perlenkti lazdos blink.gif (nors gal pagal save sprendžiate wink.gif Visų šampūnų atidarinėti taip pat nėra reikalo, užtenka dominančio kvapą pauostyti, tuo labioau, kad konsultantė pati pasiūlo, tai matomai, nėra siaubingas nusikaltimas. Beje, iš vis nesu linkusi savivaliauti, nors turbūt nepatikėsite lotuliukas.gif
O dėl to pirkėjo: neesmė už kiek perkant, klientui nereikėtų taip meluoti wink.gif ar ten kur Jūs dirbote tai buvo dalis pareigų? (o be to, jo pirkinio suma nuo maniškės skyrėsi vos 20 lt). Dėl blizgio- netikėkite, lotuliukas.gif man kas, tiesiog parašiau kas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 24 rugpjūčio 2010 - 10:40
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 11:39)
  O dėl to pirkėjo: neesmė už kiek perkant, klientui nereikėtų taip meluoti wink.gif ar ten kur Jūs dirbote tai buvo dalis pareigų? (o be to, jo pirkinio suma nuo maniškės skyrėsi vos 20 lt). Dėl blizgio- netikėkite,  lotuliukas.gif  man kas, tiesiog parašiau kas buvo.

Na ne,ka jus. Mano pareigos apsiribojo megineliu dalinimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 24, 11:29)
man tai nesamone isbandyti kvapa ant bloterio, jeigu rimtai svarstau, ar jis man tiks, ar neerzins po keliu val "nesiojimo". koks man skirtumas, kaip kvapas laikosi ant jo, jeigu ant kiekvieno odos kvapas vis kitaip atsiskleidzia rolleyes.gif

drinks_cheers.gif del bloteriu tikras absurdas. Kai nori siaip, idomumo delei pauostyti kvapus,tada sutinku,bet kai svarstai del pirkimo, yra tiesiog butina isbandyti kvepalus ant rankos, ne tik kaip jis atsiskleis,bet ir ar laikysis ilgai.
Atsakyti
QUOTE(spoily @ 2010 08 24, 11:28)
Ir siaip meginukai dalinami perkant uz 100lt ir daugiau,kuo didesne suma tuo daugiau meginuku gausi.

tai kodėl neduoda? mastau.gif

man asmeniškai mėginukas domintų tik tos priemonės, kurią aš norėčiau pirkt, išbandyt, kitų man nereik, nes nėra paskui kur dėt ax.gif
Sarmoj perkant man įdėjo 5 mėginukus L'oreal age kažkokius, nei man jų reikėjo nei ką irnesakyk.gif Veidui turiu atsirinkus savo kremus, todėl bandyt nebandžiau, rankom sutepiau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 24, 12:05)
tai kodėl neduoda? mastau.gif

man asmeniškai mėginukas domintų tik tos priemonės, kurią aš norėčiau pirkt, išbandyt, kitų man nereik, nes nėra paskui kur dėt ax.gif
Sarmoj perkant man įdėjo 5 mėginukus L'oreal age kažkokius, nei man jų reikėjo nei ką irnesakyk.gif Veidui turiu atsirinkus savo kremus, todėl bandyt nebandžiau, rankom sutepiau irnesakyk.gif

Tai jus tos konsultantes kuri neduoda paklauskit smile.gif ir siaip manau galima visada paprasyt,kad duotu pabandymui butent ta megineli kuris jus domina ar kazka panasaus
Atsakyti