Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

Bijau tokiu parduotuviu, kur apie pirkeja sprendzia pagal isvaizda ax.gif per prabangi parduotuve dzinsuotiem, paprastai apsirengusiems zmonems ir neformalam, net jei ir kazka ten nori isigyti tas perdetas spoksojimas ir sekiojimas is paskos pribaigia rolleyes.gif mane suerzina jei tik ieini i parduotuve ir prisistato konsultantes, siulancios pagalba, jei atsisakai velkasi is paskos, kol jauti alsavima i nugara, o galiausiai paklausus nuomones apie produkta, atspalvius ir pan pasako - "jis labai perkamas" doh.gif ir seip mano apsilankymas parduotuvej nereiskia, kad as kazka butinai turiu isigyti - paziuresiu, palyginsiu kainas ir galbut patikusi daikta pirksiu po poros savaiciu, kai isitikinsiu, kad man jo reikia laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 17 rugpjūčio 2010 - 23:30
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 18, 00:25)
Bijau tokiu parduotuviu, kur apie pirkeja sprendzia pagal isvaizda ax.gif per prabangi parduotuve dzinsuotiem, paprastai apsirengusiems zmonems ir  neformalam, net jei ir kazka ten nori isigyti tas perdetas spoksojimas ir sekiojimas is paskos pribaigia rolleyes.gif mane suerzina jei tik ieini i parduotuve ir prisistato konsultantes, siulancios pagalba, jei atsisakai velkasi is paskos, kol jauti alsavima i nugara, o galiausiai paklausus nuomones apie produkta, atspalvius ir pan pasako - "jis labai perkamas"  doh.gif ir seip mano apsilankymas parduotuvej nereiskia, kad as kazka butinai turiu isigyti - paziuresiu, palyginsiu kainas ir galbut patikusi daikta pirksiu po poros savaiciu, kai isitikinsiu, kad man jo reikia laugh.gif

kokia jus kompleksuota blink.gif man tai visiskai vienodai ar jos laksto is paskos ar dusauja is nugaros,manau cia ju darbas paklaust ar reik pagalbos ir but netoliese kai jos prireiks.Mane labiau nervuoja kai reik pagalbos,o konsultantes neprisisauksi doh.gif As per tokius karscius einu i parduotuves su plezankem ir nesijauciu del to prasciau aptarnaujama. O jei jus jauciates,tai cia jau jusu vidiniai kompleksai del savo isvaizdos tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 08 17, 13:41)
na,matot,su tais dalinimais atskira kalba,Jus pamatytumet kiek i diena ateina tu prasytoju,na,negali,juk visiems duoti,be to labiau stengiames palepinti savo pirkejus,kurie isigijo bent maziausia dalykeli

Hm, bent jau Panoramoje pasirodė išvis tuščia, tai kiek jau ten per dieną ateina mėginėlių prašytojų?
Ir man šiek tiek keista, kad daugumai labai svarbu gauti kuo daugiau mėginėlių, tada jau konsultantė būna "gera".
Man svarbiausia, kad normaliai aptarnautų:žinotų gerai savo parduotuvės asortimentą ir galėtų pasiūlyti tai, ko man reikia.
O kokių Cavalli ar Lopez kvepalų mėginėliai man jokio džiaugsmo nesuteikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 08 18, 09:24)
Hm, bent jau Panoramoje pasirodė išvis tuščia, tai kiek jau ten per dieną ateina mėginėlių prašytojų?
Ir man šiek tiek keista, kad daugumai labai svarbu gauti kuo daugiau mėginėlių, tada jau konsultantė būna "gera".
Man svarbiausia, kad normaliai aptarnautų:žinotų gerai savo parduotuvės asortimentą ir galėtų pasiūlyti tai, ko man reikia.
O kokių Cavalli ar Lopez kvepalų mėginėliai man jokio džiaugsmo nesuteikia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Keista ta megineliu ,,manija". Suprantu,kai neduoda meginuko,kurio tikrai reikia,pvz. pudros,kremo,kurio nepirksi pirma neibandziusi,bet kai piktinasi,kad negavo meginelio del meginelio,t.y. jokio poreikio jam kaip ir nera,tik va,kad siaip,pabandyti kazka norisi... Man net ne visada patinka,kai juos duoda,todel,kad bent jau veidui as betko netepciau, tai paskui tie meginiai dazniausiai sunaudojami kaklui,dekolte,kas kunui priklauso - kunui. Bet labai retai buna,kad siaip meginukas gautas padarytu ispudi ir po to noreciau tos prekes.
Atsakyti
Dėl mėginėlių paskirties ir aš panašiai kaip Maserati galvoju. Na, jei šiaip nori kažką pasibandyt mėgiunėliai dėl mėginėlių tai suprantu ir šitą, bet, tarkim, kai man įdeda beleką, aš to beleko nelabai turiu kur dėti. Mėginėlius norėčiau irgi gauti tokius, kurie mane domina, nes brangesnius kosmetinius pirkinius renkuosi ypač kruopščiai.
Konsultančių "gerumo" pagal mėginėlius irgi nevertinu, man svarbu, kad tinkamai patartų ar pristatytų produktus, arba papasakotų atsiliepimus ar pan. Na, kad būtų daugiau info nei galima paskaityti žurnale ar lankstinuke.
Betgi nelabai žavi pardavėjos, "pamirštančios" apie akcijas kokias biggrin.gif Senokai buvo, (bet gal ir dabar pasitaiko, nežinau smile.gif ), bet kadaise apsipirkau gerai ir negavau rankinės (ar kas ten bebūtų buvę), nebeprisimenu jau, bet produktą pirkau, o dovanos negavau, nors akcija vyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 18, 11:40)
Bet labai retai buna,kad siaip meginukas gautas padarytu ispudi ir po to noreciau tos prekes.

Man budavo, kad gauni kokiu kvepalu megineli, kuriu siaip net nebandytum uostyt, ir labai suzavi. thumbup.gif Bet kiek pirkus, tai tik kvepaliuku meginiu ir gavus esu (bet pirkus tik kvepalus ir esu Kristianose). Bet kai krauna bet koki krema ar pudra, tai tikrai neidomu, nes gal visai netinkama butent tavo odai ar produktas, kurio isvis nenaudoji. ax.gif

O vat bent Sephora man tuo ir patinka, kad nera meginiu. Jei kazkas sudomina, paprasai konsultantes/o ir ipila i indeli pabandymui - tai taip ir pasiimi kas domina ir isbandai normaliai. Kazkada prireike Dior shimmer'io ir jo nebebuvo prekyboj, o man laabai reikejo, tai konsultante net nutarkavo man jo i indeli. ax.gif Na o su ju kortele renkami taskai ir paskui buna uz 100 tasku visokie mini produktai (is 3 galima rinktis), o uz 500 tasku gauni kazka didensio (pvz seseliu palete, blizgiu rinkini, kremu rinkinuka ir tt). Man tai labai ta sistema patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 08 17, 23:45)
Pritariu 4u.gif Jeigu perku, tai tik Panoramos Kristianoje. Merginos ten ir normaliai paaiskina, ir rubu/makiazo nevertina kaip esminio dalyko nurodancio tavo pinigines stori. Bet jau Akropolyje tai  schmoll.gif

malonu girdeti 4u.gif ,nes merginos tikrai stengiasi
Atsakyti
Man vieną kartą, kai buvau 21 konsultantė Kristianoj pasiūlė išmėginti kažkokį kremą nuo raukšlių doh.gif Davė mėginėlį, papasakojo kaip naudoti, o aš stovėjau išsižiojus ir galvojau negi tikrai jau turiu raukšlių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 08 20, 13:05)
Man vieną kartą, kai buvau 21 konsultantė Kristianoj pasiūlė išmėginti kažkokį kremą nuo raukšlių doh.gif Davė mėginėlį, papasakojo kaip naudoti, o aš stovėjau išsižiojus ir galvojau negi tikrai jau turiu raukšlių lotuliukas.gif

nu,kazkaip..man cia nesitiki
Atsakyti
Na neturiu mados išsigalvot istorijas lotuliukas.gif Ir nieko prieš Kristianą neturiu, tiesiog manyčiau pasitaikė konsultantė, kuriai arba su anglų kalba ne kas (nes ant to mėginėlio buvo parašyta kas ir kaip) arba tiesiog neturėjo jokių kitų mėginėlių mirksiukas.gif Juokinga prisiminus ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2010 08 20, 14:40)
Na neturiu mados išsigalvot istorijas lotuliukas.gif Ir nieko prieš Kristianą neturiu, tiesiog manyčiau pasitaikė konsultantė, kuriai arba su anglų kalba ne kas (nes ant to mėginėlio buvo parašyta kas ir kaip) arba tiesiog neturėjo jokių kitų mėginėlių  mirksiukas.gif Juokinga prisiminus ir tiek smile.gif

ne,bet Jus minejot,jog aiskino kaip naudoti,vadinasi zino kam skirtas produktas
Atsakyti
na man patinka kai konsultante pasiklausia ka noreciau isbandyti, arba kokia mano oda, gal noreciau isbandyti ta ir ta. tada ir uz protingai parinktus meginukus dedu pliusa konsultantei. ir siaip patinka isbandyti naujus kvapus, todel as uz meginukus. Bet tik del ju tikrai nevertinu konsultanciu darba, kaip praeitame puslapi rasiau. svarbu , kad paaiskintu, patartu ir maloniai elgtusi (nes jos toks darbas) o sorry kai ateini ir tau pakeliamu tonu vos ne kazka aiskina, tai man nuo tokiu bloga ir nesinori ten kita karta net uzeit schmoll.gif
Atsakyti