Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(pinkClarin @ 2010 07 05, 10:46)
nu jooo...  biggrin.gif  neseniai buvau ten ir paprašiau informacijos apie kelias prekes. šaunioji konsultantė man perskaitė viską, kas buvo parašyta ant pakuotės (lyg aš to pati nemokėčiau)  g.gif
o poto sakau tai gal aš pati apžiūrėsiu tas prekes, tai ji nulėkė prie kitos klientės ir vėl norėjo perskaityti viską, kas užrašyta ant pakuotės. tačiau nežinau kas ten nutiko, ar nebuvo lietuviškai išversta, ar kas , tačiau jai teko skaityti angliškai ir nežinojo papraščiausių žodžių vertimo tokių kaip wet, dry ... teko pabūti man vertėja ...
tad ar čia profesionalumas ? žodžiu nusivyliau ir jų paslaugom nebesinaudoju. jei ten užsuku, pasakau, kad išsirinksiu pati ir jokios man pagalbos nereikia.

o kodel jus nerasot konkreciai tokia ir tokia tokioj ir tokioj Kristianoj neprofesionaliai atliko savo darba,tada butu galima konkreciai perspeti,ispeti,atleisti konsultante,o dabar rasot abstrakciai,tai nera jokios naudos
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 07 05, 17:40)
o kodel jus nerasot konkreciai tokia ir tokia tokioj ir tokioj Kristianoj neprofesionaliai atliko savo darba,tada butu galima konkreciai perspeti,ispeti,atleisti konsultante,o dabar rasot abstrakciai,tai nera jokios naudos

o tai jus jas ispetumet ar kaip , nes vargu ar cia parasius varda ju vadovybe perskaitys ir ispes, tai isvada kad jus lyg tai ten dirbtumet, gal galit placiau...apie tuos ispejimus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 07 06, 19:19)
o tai jus jas ispetumet ar kaip , nes vargu ar cia parasius varda ju vadovybe perskaitys ir ispes, tai isvada kad jus lyg tai ten dirbtumet, gal galit placiau...apie tuos ispejimus cool.gif

Jus neissivaizduojat kaip greitai apeina gandas per visa tinkla,kai buna konkreciai apie kuria nors parasoma,nereikia ir vadovybes,jei nori dirbti pati pasitempia,pasistengia,kad nebutu neigiamu atsiliepimu
Atsakyti
Hmmm... g.gif o man aptarnavimas Vilnaius Kristianoje (prie Flagmano) visai patinka. Bet as niekada nelaukiu pagalbos, as ja visada kvieciu. Ieinu, issirenku kokia pasitikejima keliancia konsultante (sprendziu is jos pacios makiazo) ir sakau jai:"Laba diena, man reikia Jusu pagalbos!" Ir nebuvo dar a nei vieno karto, kad as tos pagalbos negauciau, visada parodo, paaiskina, palygina, duoda isbandyti, o jeigu ka nors nuperku prie kasos visada pasiulo ka nors naujo isbandyti namuose (t.y. megineliu duoda issirinkti).

Ir kas dar buna gerai, Kristianoje gali is anksto uzsirasyti konsultacijai. Pvz. kai man reikejo krem.pudros ir as tikrai nenorejau jos pirkti paskubomis, as uzsirasiau konsultacijai is anksto (tiesa, buvo chanel dienos tuo metu). Ir ka, atejau sutartu laiku, palydejo i atskira kambariuka, sokoladu pavaisino ir labai atidziai parinko man atspalvi thumbup.gif

P.S. is karto atsakau visoms, kas itartinai skaitys mano atsiliepima, kad tukstanciu Kristianoje nepalieku (paprasciausiai ju neturiu), rankines mano ne Fendi ir ne Hermes, o pirkti pudros ateinu visada be makiazo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liora: 07 liepos 2010 - 20:51
Vilniaus "Akropolio" Kristianoje turiu dvi "savas" konsultantes, kurios niekada nenuvylė, todėl konsultuojuosi būtent su jomis ax.gif Ir niekada nusivylusi pirkiniu nebuvau, o jei nė vienos tą dieną nėra- jei pirkinys "nedegantis", tiesiog ateinu kitą dieną, pasitaikius progai.
Atsakyti
Gal kuri jau buvote apsilankiusi naujoje Kristianoje Panoramoje?
Gal kokių nuolaidų yra ta proga?
ir šiaip koks įspūdis?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 26, 17:00)
Gal kuri jau buvote apsilankiusi naujoje Kristianoje Panoramoje?
Gal kokių nuolaidų yra ta proga?
ir šiaip koks įspūdis?

buvau pacia pirma diena. pusiau tusti stendai buvo, dar viska isdeliodavo, graudu ziuret buvo doh.gif jokiu nuolaidu nepastebejau (nezinau kaip dabar), jokiu naujienu ir t.t. i nugara vis alsavo apsaugininkas, beeee, buvo bjauru, nieko idomaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BabyGirl: 26 liepos 2010 - 18:59
QUOTE(BabyGirl @ 2010 07 26, 18:58)
buvau pacia pirma diena. pusiau tusti stendai buvo, dar viska isdeliodavo, graudu ziuret buvo  doh.gif  jokiu nuolaidu nepastebejau (nezinau kaip dabar), jokiu naujienu ir t.t. i nugara vis alsavo apsaugininkas, beeee, buvo bjauru, nieko idomaus.

Hm, Kristianos puslapyje parašyta, kad daug nuolaidų, staigmenos, dovanos perkantiems ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Nuolaidos buvo keliems kvepalams, tokios pat kaip ir kitose Kristianose. Buvau antra diena po atidarymo. Nejaukiai kazkaip jauciausi, konsultantes sekioja, apsauginis irgi, jokiu staigmenu ir naujienu, kitokiu nei kitose Kristianose ir as nemaciau schmoll.gif Kai kurie stendai tusti, kai kuriu priemoniu testeriu nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 07 26, 20:13)
Hm, Kristianos puslapyje parašyta, kad daug nuolaidų, staigmenos, dovanos perkantiems ir pan biggrin.gif

perkant produkta,daugiau tasku gaunate i kortele,nei iprastai,kuriuos kita diena galite panaudoti,nuolaidos irgi pries nosi isdeliotos,gal reikejo pasiteirauti g.gif ir megineliu ivairesniu gali pasiulyti
Papildyta:
QUOTE(-Jzh- @ 2010 07 26, 20:22)
Nuolaidos buvo keliems kvepalams, tokios pat kaip ir kitose Kristianose. Buvau antra diena po atidarymo. Nejaukiai kazkaip jauciausi, konsultantes sekioja, apsauginis irgi, jokiu staigmenu ir naujienu, kitokiu nei kitose Kristianose ir as nemaciau  schmoll.gif  Kai kurie stendai tusti, kai kuriu priemoniu testeriu nera  ax.gif

o Jus tikrai ten buvote?antra diena isvis apsauginio nebuvo....

beje,pati ten buvau ir stebejau situacija,tai mamos su vezimeliais tik ilekdavo,palei duris prasukdavo pro Chanel stenda ir isvaziuodavo,toks jausmas,kad tik cia kelis zodzius parasyti,kitaip sakant pasakyti ir as ten buvau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 26 liepos 2010 - 19:33
QUOTE(vetruze @ 2010 07 26, 19:30)
toks jausmas,kad tik cia kelis zodzius parasyti,kitaip sakant pasakyti ir as ten buvau

chi chi chi! Ot SM galia!!!
as tai baisiai dziaugiuos, kad bus panoramoj, bet dar nebuvau "prisiregistruoti". O smashbox yra ten?
Atsakyti
QUOTE(j'aime @ 2010 07 26, 20:54)
chi chi chi! Ot SM galia!!!
as tai baisiai dziaugiuos, kad bus panoramoj, bet dar nebuvau "prisiregistruoti". O smashbox yra ten?

smashbox ten yra
Atsakyti