QUOTE(NORIKA @ 2010 06 23, 21:18)
Kristianoj perki ar neperki, mėginukais nelepina, o Douglase duoda net ir neperkant nei už kapeiką
O jei neturi mėginuko, tai pasisiūlo į savo induką įpilt pabandymui. Aš ir jaukiau jaučiuosi Douglase, Kristianoj jei nebūni išsipusčiusi, neatrodai "rimta" klientė, tai ir žiūri į tave kaip į vabzdį - pasiklydyusį miške
Bent jau mūsų Akropo Kristėj taip yra.....
Pamenu, norėjau YSL pudros, įpylė į mano induką, bet namie pabandžius netiko spalva, konsistencija, nutariau kitą išsirinkt.... Užsukau kitąkart - atsiminė mane, paklausė kaip pudra, ar pirksiu. Kai pasakiau,kad nepatiko ir spalva netiko, tai lyg supykus atrodė, kažką sumurmėjo, apsisuko ir nubraukė savais keliais... Nei kažko kito siūlė, nei aplamai prie manęs bepriėjo, nors matė, kad kilnoju buteliukus, renkuosi, galvoju. Bet nepriėjo net....
O praeitą savaitę reikėjo priemonės plaukams, tai su mama ėjom abi rinktis.... Bet vėlgi, dorai nieko nepatarė, tik kišo priemones už ~100-120Lt
Nu man geros reikėjo, bet ir apie tą negalėjo nieko papasakot, tik sako paskaityk ant dėžutės ką rašo ir bus aišku koks poveikis priemonės
Ai mečiau viską į šalį, visų bonkų užrašų nepriskaitysiu, nubraukiau į medines šukas, ten bent jau info normaliai gavau ir nusipirkau
Nieko blogo apie Kristianą nenoriu sakyt, patinka man aplinka - daili, prabangi, asortimento daug, bet kas liečia aptarnavimą, tai akivaizdu - visoj Lietuvoj bardakėlis...
Kristėj verta lankytis, jei žinai ko konkrečiai reikia - atleki, sveri, perki ir lauk, o jei reikia info, tai per daug jos nesivargina liežuviu malt....
Matyt jei pamato, kad perki porą daiktelių, tai nesivargina dėl tokių klienčių, nes mačiau, kaip tokia teta rinkosi ir į krepšą dėjosi keletą priemonių, tai paskui tokią roplos lakstė, net bjauru žiūrėt buvo
Et... tokia jau ta mūsų Kristiana.... 

Pamenu, norėjau YSL pudros, įpylė į mano induką, bet namie pabandžius netiko spalva, konsistencija, nutariau kitą išsirinkt.... Užsukau kitąkart - atsiminė mane, paklausė kaip pudra, ar pirksiu. Kai pasakiau,kad nepatiko ir spalva netiko, tai lyg supykus atrodė, kažką sumurmėjo, apsisuko ir nubraukė savais keliais... Nei kažko kito siūlė, nei aplamai prie manęs bepriėjo, nors matė, kad kilnoju buteliukus, renkuosi, galvoju. Bet nepriėjo net....

O praeitą savaitę reikėjo priemonės plaukams, tai su mama ėjom abi rinktis.... Bet vėlgi, dorai nieko nepatarė, tik kišo priemones už ~100-120Lt

Ai mečiau viską į šalį, visų bonkų užrašų nepriskaitysiu, nubraukiau į medines šukas, ten bent jau info normaliai gavau ir nusipirkau

Nieko blogo apie Kristianą nenoriu sakyt, patinka man aplinka - daili, prabangi, asortimento daug, bet kas liečia aptarnavimą, tai akivaizdu - visoj Lietuvoj bardakėlis...

nu,Norika ir pavaret