Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(NORIKA @ 2010 06 23, 21:18)
Kristianoj perki ar neperki, mėginukais nelepina, o Douglase duoda net ir neperkant nei už kapeiką  rolleyes.gif  O jei neturi mėginuko, tai pasisiūlo į savo induką įpilt pabandymui. Aš ir jaukiau jaučiuosi Douglase, Kristianoj jei nebūni išsipusčiusi, neatrodai "rimta" klientė, tai ir žiūri į tave kaip į vabzdį - pasiklydyusį miške  unsure.gif  Bent jau mūsų Akropo Kristėj taip yra..... unsure.gif

Pamenu, norėjau YSL pudros, įpylė į mano induką, bet namie pabandžius netiko spalva, konsistencija, nutariau kitą išsirinkt.... Užsukau kitąkart - atsiminė mane, paklausė kaip pudra, ar pirksiu. Kai pasakiau,kad nepatiko ir spalva netiko, tai lyg supykus atrodė, kažką sumurmėjo, apsisuko ir nubraukė savais keliais... Nei kažko kito siūlė, nei aplamai prie manęs bepriėjo, nors matė, kad kilnoju buteliukus, renkuosi, galvoju. Bet nepriėjo net.... unsure.gif
O praeitą savaitę reikėjo priemonės plaukams, tai su mama ėjom abi rinktis.... Bet vėlgi, dorai nieko nepatarė, tik kišo priemones už ~100-120Lt  g.gif  Nu man geros reikėjo, bet ir apie tą negalėjo nieko papasakot, tik sako paskaityk ant dėžutės ką rašo ir bus aišku koks poveikis priemonės  g.gif 
Ai mečiau viską į šalį, visų bonkų užrašų nepriskaitysiu, nubraukiau į medines šukas, ten bent jau info normaliai gavau ir nusipirkau  4u.gif

Nieko blogo apie Kristianą nenoriu sakyt, patinka man aplinka - daili, prabangi, asortimento daug, bet kas liečia aptarnavimą, tai akivaizdu - visoj Lietuvoj bardakėlis... g.gif Kristėj verta lankytis, jei žinai ko konkrečiai reikia - atleki, sveri, perki ir lauk, o jei reikia info, tai per daug jos nesivargina liežuviu malt.... unsure.gif  Matyt jei pamato, kad perki porą daiktelių, tai nesivargina dėl tokių klienčių, nes mačiau, kaip tokia teta rinkosi ir į krepšą dėjosi keletą priemonių, tai paskui tokią roplos lakstė, net bjauru žiūrėt buvo  doh.gif  Et... tokia jau ta mūsų Kristiana.... biggrin.gif

nu,Norika ir pavaret smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
O! Geru nuotykiu priraset... as kadangi dazna "paciente" ten, tai galeciau pripasakot ir labai geru, ir labai blogu nutikimu.... Tai kaip visada teigiu - nuo zmogaus priklauso: jei ne savo vietoj sedi, tai niekas ir neidomu, ir klientai vargina ir dar dirbt reikia - siauuuuubas biggrin.gif

Bendrai pastebejau, kad Kaune man niekad nedave meginuku, kad ir uz kokias sumas bepirkciau. bet bazes i mano indeli ikrove be gincu... Vilniuj visada gaunu koki meginuka, parodo, pasako, kas per geris ten... Gaila, pudru meginuku turbut tikrai nera, bet tas blogai, nes tai butinas testuoti produktas... Ir jokios naudos, jei ideda 3 atspalviais netinkama - man visada taip, oda matyt per sviesi biggrin.gif

Dar pastebejau, kad Vilniuj pardavinet pradejo merginos - anksciau konsultuodavo, o dabar jau stengiasi pasiulyti, ir ne pacius pigiausius produktus - zodziu tobuleja...

Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 06 24, 08:46)
nu,Norika ir pavaret smile.gif  smile.gif  smile.gif

Nepavariau, tik pasipasakojau biggrin.gif
Tegul dirba kas kaip nori, mano problema išsirinkt - kur man labiausiai patinka pirkt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 24, 13:02)
Nepavariau, tik pasipasakojau  biggrin.gif
Tegul dirba kas kaip nori, mano problema išsirinkt - kur man labiausiai patinka pirkt  tongue.gif

Norika, speju, rase apie Kristiana Siauliuose smile.gif
Kaip studente, Kristianoj lankaus labai retai, bet Kristianoj, kuri yra netoli Flagman ir Zaros (Vilniuj, Gedo prospekte), pries kokius metus mane labai maloniai apsokinejo smile.gif Pasakiau, kad noriu kvepalu, papasakojau kokius megstu, ir dar pridejau, kad siandien nepirksiu biggrin.gif Ir ka: mane kantriai vedziojo ir klausinejo kokias desimt min. biggrin.gif Visi kiti pabuvimai KristiAnoj man nemaloniu prisiminimu nekelia biggrin.gif Aisku, cia kaip kas uztaiko smile.gif Manau, skirtingos ir skirtingu charakteriu konsultantes dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaute_ @ 2010 06 24, 16:37)
Norika, speju, rase apie Kristiana Siauliuose smile.gif
Kaip studente, Kristianoj lankaus labai retai, bet Kristianoj, kuri yra netoli Flagman ir Zaros (Vilniuj, Gedo prospekte), pries kokius metus mane labai maloniai apsokinejo smile.gif Pasakiau, kad noriu kvepalu, papasakojau kokius megstu, ir dar pridejau, kad siandien nepirksiu biggrin.gif Ir ka: mane kantriai vedziojo ir klausinejo kokias desimt min. biggrin.gif Visi kiti pabuvimai KristiAnoj man nemaloniu prisiminimu nekelia biggrin.gif Aisku, cia kaip kas uztaiko smile.gif Manau, skirtingos ir skirtingu charakteriu konsultantes dirba smile.gif

Vilniuje neblogos tos Kristutės konsultantės, gal tik vieną kartą ant nenorinčios dirbti užtaikiau, nėra tokios "pasišiaušusios".

Tik man pati KristiAnos politika - neturėti mėginukų, ypač neleisti įsipilti, nedalinti mėginukų neprašant, neturėti šviesiausių kreminių pudrų spalvų - nepatinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 06 24, 17:12)

Tik man pati KristiAnos politika - neturėti mėginukų, ypač neleisti įsipilti, nedalinti mėginukų neprašant, neturėti šviesiausių kreminių pudrų spalvų - nepatinka smile.gif

Pudros KristiAnoj niekad nepirkau smile.gif Jeigu rimtai nera sviesiausiu spalvu, Lietuvos salygom tai yra paprasciausia nesamone smile.gif Nors man su panasiu dalyku yra teke susidurti ir uzsieny (Siaures, ne Pietu Europoj, pabreziu smile.gif ) vienoj kosmetikos pardavimo vietoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 23, 21:47)
su kedukais, po soliariumo, tad ir be makiažo atpėdinu aš ten kartais. Pardavėjos prieina, paklausia, stengiasi padėti. Deja to padaryti nesugeba, apart etikečių skaitymo. Bet, kad žiūrėtų kitaip, kai esi su suknele ir aukštakulniais, ar kai esi paprastai apsirėdžiusi nepastebėjau  schmoll.gif nebent mano sportiniai bateliai labai prabangūs ir "rimtai" atrodantys  lotuliukas.gif
Personalas tikrai nekoks (na bent jau dauguma), bet jūs pabandykite surasti tokią pardavėją/ konsulatantę nusimanančią apie kosmetiką, komunikabilią, visą dieną nepavargstančią, kuri norėtų ten dibti  doh.gif
p.s. visada įdeda mėginukų. Tik jau kiek jų įdės priklauso nuo pardavėjos  ax.gif

va va,man panasiai karta buvo,ejau su zemais paprastais batukais pirkt kadaise meteoritu - stoviu stoviu prie to stendo,laukiu kol bent viena paziures,paziurejo viena juodaplauke prie kasos stovejusi - parodziau akimis ,kad laukiu jos,o ji akivaizdziai nusisuko.. dievazi galvoju,nu pasisauksiu pakalbint,prieinu,sakau "atsiprasau,noreciau pasiklaust del meteoritu,kaip manot kokia spalva mano odai tiks labiausia?,nes kiek zinau ju yra bene 3 - 4 spalvu".. ir ka,toji grazuole stovi kaip muse kandus ir nezino ka pasakyt,tuomet as"tai gal paimciau mythic,nes oda sviesi,kaip manot ar tiks?" ta tik sulemeno "mh.."..
sakau - ok ,duokit.Istrauke persiviepusi ,nukulniavo prie kasos,imuse,o as isejau visai nedziaugsmingai nusiteikus,kad toks tragiskas aptarnavimas ir ziniu stoka,tokioj prabangioj parduotuveje...
kita karta atejau tik apsizvalgyt,taciau buvau su aukstakulniais,sijoneliu,tai tuoj man apziurinejant smashbox stenda prisoko "gal kuo padet ".. mintis tokia sove -
o gal Tau kuo padet?" smile.gif nes panasu,kad as pati jas apie ju prekes geriau pakonsultuociau.
Tokie potyriai,apie Kristiana,kuria paskutiniu metu vis stengiuos praeit.. nebent zinau,kad vieno ar kito daikto kitur nenusipirksiu.Tada ateinu ir iskart sakau kokios prekes noriu,nes zvalgytis ten noras senai dingo,jei ir ne prieina,tai vepso bureliu bureliu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 24, 23:06)
nebent zinau,kad vieno ar kito daikto kitur nenusipirksiu.Tada ateinu ir iskart sakau kokios prekes noriu

Panasiai ir as turbut..Einu kai reikia ko labai Kristianisko, ko is Givenchy ar Guerlain.Nes tik ten gali apziuret. Pagalvojus jei siuos du brandus kada nors atsivestu Douglas isvis kojos mano Kristutej nubutu.
Nebijau as ju darbuotoju, tiesiog norisi daugiau profesionalumo ir informacijos, kurios deja dazniausiai nedaunu ten. O kai gaunu tai buna isimtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 06 24, 22:55)
Panasiai ir as turbut..Einu kai reikia ko labai Kristianisko, ko is Givenchy ar Guerlain.Nes tik ten gali apziuret. Pagalvojus jei siuos du brandus kada nors atsivestu Douglas isvis kojos mano Kristutej nubutu.
Nebijau as ju darbuotoju, tiesiog norisi daugiau profesionalumo ir informacijos, kurios deja dazniausiai nedaunu ten. O kai gaunu tai buna isimtis smile.gif

na bijot ir as nebijau,tiesiog siaip nejaukumo jausmas uzplusta jei kas pedina is paskos ir vepso,o jei paklausia ar gali padet,o as sakau,kad gali ,o kai paklausiu niekad negaunu atsakymo tai kam ir klaust tada,jei pati daugiau joms papasakot galiu biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 24, 20:04)
na bijot ir as nebijau,tiesiog siaip nejaukumo jausmas uzplusta jei kas pedina is paskos ir vepso,o jei paklausia ar gali padet,o as sakau,kad gali ,o kai paklausiu niekad negaunu atsakymo tai kam ir klaust tada,jei pati daugiau joms papasakot galiu biggrin.gif:D

Tikra tiesa, as ir stengiuosi pirka issiskaitineti isnternete apie man ieskomus gaminius, o tik tada keliauju i parduotuves doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaute_ @ 2010 06 24, 18:15)
Pudros KristiAnoj niekad nepirkau smile.gif Jeigu rimtai nera sviesiausiu spalvu, Lietuvos salygom tai yra paprasciausia nesamone smile.gif Nors man su panasiu dalyku yra teke susidurti ir uzsieny (Siaures, ne Pietu Europoj, pabreziu smile.gif ) vienoj kosmetikos pardavimo vietoj smile.gif

spalvos uzsakinejamos pagal paklausa
Atsakyti
nu jooo... biggrin.gif neseniai buvau ten ir paprašiau informacijos apie kelias prekes. šaunioji konsultantė man perskaitė viską, kas buvo parašyta ant pakuotės (lyg aš to pati nemokėčiau) g.gif
o poto sakau tai gal aš pati apžiūrėsiu tas prekes, tai ji nulėkė prie kitos klientės ir vėl norėjo perskaityti viską, kas užrašyta ant pakuotės. tačiau nežinau kas ten nutiko, ar nebuvo lietuviškai išversta, ar kas , tačiau jai teko skaityti angliškai ir nežinojo papraščiausių žodžių vertimo tokių kaip wet, dry ... teko pabūti man vertėja ...
tad ar čia profesionalumas ? žodžiu nusivyliau ir jų paslaugom nebesinaudoju. jei ten užsuku, pasakau, kad išsirinksiu pati ir jokios man pagalbos nereikia.
Atsakyti