Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Meskala @ 2010 06 23, 11:18)
niu toks ispudis, Kristutėje - pačios blogiausios konsultantės, lyg apmokytos prastumti "nepopuliarias" tamsias spalvas bei brandus brangiausius biggrin.gif
ir keista politika testuoti makiažą salone, jų neaišku kokio švarumo šepetėliais (o gal tuo pačiu šepetėliu pudravo kokia odos liga sergančią pacientę?)... Ir vis viena per tamsiomis spalvomis tiesiog nubronzinti klientę :/
geriau jau atsineščiau induką, įpiltų mikrokiekį... tai ne, taip netinka-negalima.
Kristiana man yra žlugus. Su Douglas aptarnavimu nė nepalyginsi.

ne,nu,nera taip blogai,kaip bandot parodyt,visur visokiu darbuotoju yra ir bus ir nieko cia nepadarysi,niekas ten tikrai neprastumineja baisiu spalvu,nes visi seka situacija ir tu nepopuliariu spalvu arba uzsako visai mazus kiekius arba visai dingsta is prekybos,o brandai kaip brandai,kiekvienas renkasi nepatinka La Prairie eikit ir pirkit pvz Nivea,jei sis brandas Jums atitinka kainos ir kokybes santyki,o kas liecia sepetelius,jie tikrai yra LABAI DAZNAI PLAUNAMI IR DEZINFEKUOJAMI
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2010 06 23, 11:28)
viena konsultante sake,kad is viso tie meginiai pasene..tai net baisu ir tept jais oda unsure.gif

meginiai yra nuolatos tikrinami ir jei jau kas negerai,uzsakomi nauji
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 22, 19:12)
"nuostabi" kauno akropolio kristianos konsultante parinko man 9nr clarins krempudros ,kai esu sviesiaode.. doh.gif kad rudesne buciau..gerai kad nepirkau...atejau tai visos prie kasos kalbejosi..nebuvo ne vieno zmogaus.. ax.gif kita karta eisiu i douglasa gal ten protingesnes dirba..sakykit kokie sviesiausi clarins krempudros nr,kad pati gaudyciausi nuejus...

turbut tokia juoduke, nu trecia kart as ant jos papuolu, isvis tupa vista, o jau maivosi ten pries apsaugini, ir nemaloni be galo ko paklausi to negausi, ...nezinau, neaisku, negaliu patart... ivis kam ji tada ten reikalinga
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 23, 13:32)
turbut tokia juoduke, nu trecia kart as ant jos papuolu, isvis tupa vista, o jau maivosi ten pries apsaugini, ir nemaloni be galo  ko paklausi to negausi, ...nezinau, neaisku, negaliu patart... ivis kam ji tada ten reikalinga

gal galima butu suzinoti varda,galima ir i az
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 23, 14:32)
turbut tokia juoduke, nu trecia kart as ant jos papuolu, isvis tupa vista, o jau maivosi ten pries apsaugini, ir nemaloni be galo  ko paklausi to negausi, ...nezinau, neaisku, negaliu patart... ivis kam ji tada ten reikalinga

auksta sviesiaplauke ax.gif isvis as ten nezinau ne vienos normalios,( kauno akropolio kristianoj)
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 23, 13:40)
auksta sviesiaplauke ax.gif isvis as ten nezinau ne vienos normalios,( kauno akropolio kristianoj)

viena yra normali smile.gif ten
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 06 23, 14:36)
gal galima butu suzinoti varda,galima ir i az

nezinau as jos vardo, bet papuolu butent ant jos, pries kaledas pirkom daug kvepalu uz 600 lt, paprasiau koki meginuka, issipute kaip varle , drebtelejo ..nera.. o uz musu turbut jos pazistama pirko pati maciau kaip i maisiuka su kvepalais meginuka imete.. jauna, auksta berods panasus kirpimas i kare stiliu, ir labai jau maivosi pries ta vaikina kur ten irgi is paskos demonstratyviai vaiksto

o jus ten irgi gal dirbate? nu tikiuosi ten ne juuuuus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 23 birželio 2010 - 18:40
QUOTE(vetruze @ 2010 06 23, 13:25)
ne,nu,nera taip blogai,kaip bandot parodyt,visur visokiu darbuotoju yra ir bus ir nieko cia nepadarysi,niekas ten tikrai neprastumineja baisiu spalvu,nes visi seka situacija ir tu nepopuliariu spalvu arba uzsako visai mazus kiekius arba visai dingsta is prekybos,o brandai kaip brandai,kiekvienas renkasi nepatinka La Prairie eikit ir pirkit pvz Nivea,jei sis brandas Jums atitinka kainos ir kokybes santyki,o kas liecia sepetelius,jie tikrai yra LABAI DAZNAI PLAUNAMI IR DEZINFEKUOJAMI
meginiai yra nuolatos tikrinami ir jei jau kas negerai,uzsakomi nauji

Niu kiek pirkau Kristutėje, tiek kartų man įsiūlė pernelyg tamsią smile.gif Vis pasitikėdavau jomis: "Dengiant spalva išsisklaidys, neatrodys tamsi".

Vienintelė tiesa: tik ant žandikaulio tepant, visą veidą ar bent pusę jo ir dienos šviesoje - būtent tada aiškiausias sprendimas galimas ...smile.gif

Daugiau nebeperku katės maiše, jei neturi mėginėlių, tai neturi.
Kaip bebūtų liūdna, Visąlaik kreminių pudrų mėginėlių neturi (Vilniaus Akropolio KristiAna) ... sad.gif Paskui ir nustojau domėtis ta parduotuve smile.gif

O įsipilt kažkodėl neleidžia.

O dėl teptukų... tikriausiai dezinfekuojami ir plaunami klientei matant? smile.gif
vis viena man nelabai patinka taip, galbūt neščiausi savus.
Galų gale, daug patogiau įsipilti mažulytį kiekį, ir namie išbandai. Tiek su savo teptukais, ir dienos šviesoje pamatai. Dar plius, nuosava tepimo technika gali pakaitaliot, pamėgint.
Douglas/Sarmos politika šiuo klausimu lankstesnė ir geresnė.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 23, 19:38)
nezinau as jos vardo, bet papuolu butent ant jos, pries kaledas pirkom daug kvepalu uz 600 lt, paprasiau koki meginuka, issipute kaip varle , drebtelejo ..nera.. o uz musu  turbut jos pazistama pirko pati maciau kaip i maisiuka su kvepalais meginuka imete..  jauna, auksta berods panasus kirpimas i kare stiliu, ir labai jau maivosi pries ta vaikina kur ten irgi is paskos demonstratyviai vaiksto

o jus ten irgi gal dirbate? nu tikiuosi ten ne juuuuus

ne,ten tikrai ne as,as siuo metu auginu maza lelyte smile.gif,o apie ka kalbat,zinau
Papildyta:
QUOTE(Meskala @ 2010 06 23, 20:10)
Niu kiek pirkau Kristutėje, tiek kartų man įsiūlė pernelyg tamsią smile.gif Vis pasitikėdavau jomis: "Dengiant spalva išsisklaidys, neatrodys tamsi".

Vienintelė tiesa: tik ant žandikaulio tepant, visą veidą ar bent pusę jo ir dienos šviesoje - būtent tada aiškiausias sprendimas galimas ...smile.gif

Daugiau nebeperku katės maiše, jei neturi mėginėlių, tai neturi.
Kaip bebūtų liūdna, Visąlaik kreminių pudrų mėginėlių neturi (Vilniaus Akropolio KristiAna) ... sad.gif Paskui ir nustojau domėtis ta parduotuve smile.gif

O įsipilt kažkodėl neleidžia.

O dėl teptukų... tikriausiai dezinfekuojami ir plaunami klientei matant? smile.gif
vis viena man nelabai patinka taip, galbūt neščiausi savus.
Galų gale, daug patogiau įsipilti mažulytį kiekį, ir namie išbandai. Tiek su savo teptukais, ir dienos šviesoje pamatai. Dar plius, nuosava tepimo technika gali pakaitaliot, pamėgint.
Douglas/Sarmos politika šiuo klausimu lankstesnė ir geresnė.

kazkaip keista,kad Vilniaus Akropolyje nera meginiu
Atsakyti
Kristianoj perki ar neperki, mėginukais nelepina, o Douglase duoda net ir neperkant nei už kapeiką rolleyes.gif O jei neturi mėginuko, tai pasisiūlo į savo induką įpilt pabandymui. Aš ir jaukiau jaučiuosi Douglase, Kristianoj jei nebūni išsipusčiusi, neatrodai "rimta" klientė, tai ir žiūri į tave kaip į vabzdį - pasiklydyusį miške unsure.gif Bent jau mūsų Akropo Kristėj taip yra..... unsure.gif

Pamenu, norėjau YSL pudros, įpylė į mano induką, bet namie pabandžius netiko spalva, konsistencija, nutariau kitą išsirinkt.... Užsukau kitąkart - atsiminė mane, paklausė kaip pudra, ar pirksiu. Kai pasakiau,kad nepatiko ir spalva netiko, tai lyg supykus atrodė, kažką sumurmėjo, apsisuko ir nubraukė savais keliais... Nei kažko kito siūlė, nei aplamai prie manęs bepriėjo, nors matė, kad kilnoju buteliukus, renkuosi, galvoju. Bet nepriėjo net.... unsure.gif
O praeitą savaitę reikėjo priemonės plaukams, tai su mama ėjom abi rinktis.... Bet vėlgi, dorai nieko nepatarė, tik kišo priemones už ~100-120Lt g.gif Nu man geros reikėjo, bet ir apie tą negalėjo nieko papasakot, tik sako paskaityk ant dėžutės ką rašo ir bus aišku koks poveikis priemonės g.gif
Ai mečiau viską į šalį, visų bonkų užrašų nepriskaitysiu, nubraukiau į medines šukas, ten bent jau info normaliai gavau ir nusipirkau 4u.gif

Nieko blogo apie Kristianą nenoriu sakyt, patinka man aplinka - daili, prabangi, asortimento daug, bet kas liečia aptarnavimą, tai akivaizdu - visoj Lietuvoj bardakėlis... g.gif Kristėj verta lankytis, jei žinai ko konkrečiai reikia - atleki, sveri, perki ir lauk, o jei reikia info, tai per daug jos nesivargina liežuviu malt.... unsure.gif Matyt jei pamato, kad perki porą daiktelių, tai nesivargina dėl tokių klienčių, nes mačiau, kaip tokia teta rinkosi ir į krepšą dėjosi keletą priemonių, tai paskui tokią roplos lakstė, net bjauru žiūrėt buvo doh.gif Et... tokia jau ta mūsų Kristiana.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 06 23, 21:18)
<...>
Kristianoj jei nebūni išsipusčiusi, neatrodai "rimta" klientė, tai ir žiūri į tave kaip į vabzdį - pasiklydyusį miške  unsure.gif  Bent jau mūsų Akropo Kristėj taip yra..... unsure.gif
<...>

su kedukais, po soliariumo, tad ir be makiažo atpėdinu aš ten kartais. Pardavėjos prieina, paklausia, stengiasi padėti. Deja to padaryti nesugeba, apart etikečių skaitymo. Bet, kad žiūrėtų kitaip, kai esi su suknele ir aukštakulniais, ar kai esi paprastai apsirėdžiusi nepastebėjau schmoll.gif nebent mano sportiniai bateliai labai prabangūs ir "rimtai" atrodantys lotuliukas.gif
Personalas tikrai nekoks (na bent jau dauguma), bet jūs pabandykite surasti tokią pardavėją/ konsulatantę nusimanančią apie kosmetiką, komunikabilią, visą dieną nepavargstančią, kuri norėtų ten dibti doh.gif
p.s. visada įdeda mėginukų. Tik jau kiek jų įdės priklauso nuo pardavėjos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 23 birželio 2010 - 21:48
QUOTE(Argija @ 2010 06 23, 22:47)
bet jūs pabandykite surasti tokią pardavėją/ konsulatantę nusimanančią apie kosmetiką, komunikabilią, visą dieną nepavargstančią, kuri norėtų ten dibti  doh.gif

Is zmogiskosios puses, tai turbut visi supranta, kad bendrauti su zmonemis yra varginantis darbas, BET ju toks yra darbas ir jos privalo but malonios. Cia bet kurioj tokio pobudzio sferoj negali savo problemu ir nuotaiku rodyt klientui. Nors LT daznai pastebejau to nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 06 23, 22:47)

na nežinau, aš visad jaučiuos labai blogai, jei užsuku ten po darbo.... na be gražių parėdkų, nublizgintų batų ar makiažų tobulų doh.gif
Man geriau Douglase, ten ir pakonsultuoja be etikečių skaitymo ir nenužiūrinėja, dirba mergaotės savo darbą ir jei pamato, kad pati konsultantės akimis ieškai - prišoka padėt, o pačios retai kada siūlosi, nelenda į akis, kas man laaaaabai patinka.... 4u.gif
Atsakyti