QUOTE(Meskala @ 2010 06 23, 11:18)
niu toks ispudis, Kristutėje - pačios blogiausios konsultantės, lyg apmokytos prastumti "nepopuliarias" tamsias spalvas bei brandus brangiausius

ir keista politika testuoti makiažą salone, jų neaišku kokio švarumo šepetėliais (o gal tuo pačiu šepetėliu pudravo kokia odos liga sergančią pacientę?)... Ir vis viena per tamsiomis spalvomis tiesiog nubronzinti klientę :/
geriau jau atsineščiau induką, įpiltų mikrokiekį... tai ne, taip netinka-negalima.
Kristiana man yra žlugus. Su Douglas aptarnavimu nė nepalyginsi.
Ne visos gal blogos, ir beje, manau, kad tamsesnės spalvos tikrai nėra nepopuliarios. Į mane, dar prieš nepilnus metus kaip į ufonautę žiūrėjo, kai pasakiau, kad nedomina manęs tamsesni atspalviai ir į soliariumą nevaikštau ir vasarą nesideginu. Nes gi rudas
veidukas atrodo gražesnis ir gyvensis.
Dėl indukų kai kur nupila, kai kur papurkštauja, bet viena yra įlašint skystos pudros, o kaip testuoti meteoritus? Po kelis žirnelius tikrai niekam nebarstys. atsineščiau savo šepetuką, jei tokį turėčiau, deja, nenaudoju- neturiu.
Puikiai suprantama, kad vienkartiniai šepetėliai būtų pernelyg didelė prabanga, bet esamus jau gerokai
nudrožtus reikėtų keisti į naujus (seni šepetėliai patrauklumo neprideda) ir turėti skirtingus, skirtingiems atspalviams t.y. šviesiai pudrai ir bronzantui testuot atskirus šepetėlius.
QUOTE(kumiko @ 2010 06 23, 11:28)
viena konsultante sake,kad is viso tie meginiai pasene..tai net baisu ir tept jais oda
Tai tada netepk
Manau, bent jau dėl pudros - judėjimas Kristanoje vis viena vyksta, testuojančių, manyčiau, netrūksta gal ir pasent nespėja. Dar gi atsukami pudros testeriai yra mažos talpos, didesnės talpos testeriai su higienišku dozatoriumi
Buvau tušą radusi ten tikrai sudžiūvusį, dėl kremų tai nežinau, bet aš vis viena prieš tepant pauostau apžiūriu, jei konsistencija normali, kvapas neatsiduoda niekuo pagedusiu, galima tepliot.