Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Marla @ 2010 04 20, 15:47)
O kas čia? Kas turima omeny rašant "pirmos rūšies produktas"? Lumene?
Tik pastebėjimas, atrašinėt nebūtina

Norėjau tą patį pacituot drinks_cheers.gif
ta veikėja pati sau prieštarauja, viena kalba, kitą galvoja, trečia čia išdėsto lotuliukas.gif
QUOTE(Argija @ 2010 04 20, 19:05)
Bet plauti žmonėms smegenis, kad draugo draugo draugas žino, arba antros eilės pusbrolio žmona veža už kelis litus originalesnes ir kokybiškesne kosmetika yra mažų mažiausiai juokinga.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pirmos rusies produktas, tai nera garsios firmos produktas. siaip turetumet zinoti,kad i pirmos rusies produktus ieina pacios auksciausios kokybes ingredientai ir tiek.
Papildyta:

ar cia tik man aisku kuo skiriasi pvz pirmos rusies desreles nuo trecios? biggrin.gif

ir neplaunu as jokiu smegenu per "draugo dragas darugo uosve per uosves pusbroli" ar pan, sakiau brolis. t.y. tiesioginis rysys.
ir as uz tai,kad zmones, kurie veza is lenkijos kosmetika ne itin geros kokybes ja uz tiek ir parduotu, o ne vos dvigubai brangiau negu ta, kuria gamina pagr gamintojai. ir jeigu dar man kazkas suteiktu informacijos apie tokius dalykus tai as tik apsidziaugciau, o ne rekciau visa gerkle,kad fuflo parduodu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma. R.: 20 balandžio 2010 - 21:46
gal ir yra tiesos tame, kad "vakaru rinkai" pagamintos prekes yra kokybiskesnes. mano sese praleido 4menesius Amerikej, plove plaukus Head&Shoulders ir kai gryzo jos plaukai buvo tokie kaip is tos reklamos. Nusipirko lietuvoj "to paties" Head&Shoulders - ir ka? snipstas! nusiuro ta jos uodega ir tiek, nulis blizgesio.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 04 20, 23:19)
gal ir yra tiesos tame, kad "vakaru rinkai" pagamintos prekes yra kokybiskesnes. mano sese praleido 4menesius Amerikej, plove plaukus Head&Shoulders ir kai gryzo jos plaukai buvo tokie kaip is tos reklamos. Nusipirko lietuvoj "to paties" Head&Shoulders - ir ka? snipstas! nusiuro ta jos uodega ir tiek, nulis blizgesio.

Prie visko prisideda dar ir vanduo JAV - jis minkstesnis. Siaip turbut nesusije su gaminio kokybe, o gal is dalies, bet pvz Fructis, Pantene sampunu LT negaliu naudot, nes iskart pleiskanu atsiranda, o JAV man jie puikiai tinkami, problemu neturiu (bet nenaudoju, jei ka).

O del sudeciu, tai tikrai zinau viena firma, kuri Lenkijos fabrikuose naudoja prastesnes kokybes zaliavas nei JAV fabrikuose, tai manau normalu, kad kazkiek kokybe skiriasi, bet nera taip, kad vienur geras, o kitur visai s... produktas.
Atsakyti

thumbup.gif pritariu ir aš šitai nuomone. manau kad tikrai nėra jau tokios kokybiškos prekės pas mus
Atsakyti

Mano draugė iš UK tą patį apie Panteną pasakojo, ten jos plaukai kaip reklaminiai, o čia lyg Fairy išplauti būtų. Sakė skiriasi kaip diena nuo nakties poveikis tos priemonės iš ten ir pirktos iš čia 4u.gif
Atsakyti
Bet tai kalba apie visišką šyr-potrebą kaipo Pantene, Fructis, HeadShoulders ir pan, o kaip kažin su liukso kosmetika ar kvepalais- Dior, Givenchy, chanel ir pan? Negi jie irgi keičia sudėties formules, kad būtų pigesnė gamyba, ingredientus keičia prastesniais ar pigesniais, nekontroliuoja kokybės? Labai abejočiau, tai ne masinis produktas, kurio gali rasti Rimi ir nusipirkti eidamas sviesto. Tai prabangos prekė su savo vartotojais, nesvarbu kurioje pasaulio daly būtų įrengta prabangi parduotuvė: Lietuvoje, Kinijoje ar ten Lenkijoje. Klientas vis viena pasiturintis žmogus, ieškantis kokybės.
Atsakyti
nereikia pamirsti, kad vakaruose pragyvenimo lygis yra aukstenis ir isigyti, kad ir ta pati Dior ar Channel nera kazkokia tai ypatinga prabanga lyginant su zmoniu perkamaja galia.
Papildyta:
plius jeigu jau tokiom kasdieninem priemonem naudojami geresnes kobybes ingredientai, tai ka jau bekalbeti apie prabangiu gaminiu kokybe.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 04 21, 12:44)
nereikia pamirsti, kad vakaruose pragyvenimo lygis yra aukstenis ir isigyti, kad ir ta pati Dior ar Channel nera kazkokia tai ypatinga prabanga lyginant su zmoniu perkamaja galia.
Papildyta:
plius jeigu jau tokiom kasdieninem priemonem naudojami geresnes kobybes ingredientai, tai ka jau bekalbeti apie prabangiu gaminiu kokybe.

tuo kuo prekiauja Kristiana yra traktuojama kaip prabangos prekes ir visai nesvarbu koks kur pragyvenimo lygis,juk Chanel kompanijos produktu nenusipirksi salia duonos,o ar keiciamos produktu formules atitinkamoms salims nesuzinosi net dirbdamas toj kompanijoj,tai nematau prasmes spelioti
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 21, 07:56)
Mano draugė iš UK tą patį apie Panteną pasakojo, ten jos plaukai kaip reklaminiai, o čia lyg Fairy išplauti būtų. Sakė skiriasi kaip diena nuo nakties poveikis tos priemonės iš ten ir pirktos iš čia  4u.gif

pritariu biggrin.gif bet ir su brangesniais produktais tas pats,pavyzdys Trevor sorbie produktai.Gyvendama UK ir dazydama plaukus paprastais Garnier dazais pati,per puse metu su Trevor sorbie juos susitvarkiau,nesisakojo,neluzinejo,blizgejo ir tt.O cia grizau dazau su Keune pas kirpeja,nusipirkau tas pacias Trevor sorbie priemones ir ner ka net lygint su priemonem pirktom uk 4u.gif
Atsakyti
http://www.kristiana...ienu-katalogas/
Atsakyti
Vetruze, Jūs pas mus viską žinot ir matot, gal būtų galima sužinot, kokia kaina Givenchy šėšėlių, kurie yra katalogo 10-11 psl ax.gif
Mūsų mieste nėra net Givenchy stendo doh.gif Kaimas kryžkelėj..... cool.gif
Atsakyti