Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(NORIKA @ 2010 04 15, 22:48)
1. Duok Die tiek sutaupius kvepintis ir įsivaizduot, kad originaliais kvepiat  lotuliukas.gif
Realiai gerų kvepalų (turinčių aukštas kainas bet kokioj parduotuvėj ir per bet kokias akcijas ar nukainavimus) itin pigiai nusipirkt beveik NEĮMANOMA....
Parodykit man LaPrairie kvepalus papigiai - medalį užkabinsiu  tongue.gif  Draugė pirko užsienyje už 80eurų ir rankom plojo, kad pusvelčiui gavo - nors realiai nieko pigaus mokėt tiek už kvepalus....
Ir jei turėčiau galimybę nuo jų sutaupyt 200Lt - tai geriau nusipirkčiau parduotuvėj originalų Adidas tuol vandenį, nei padielkiniais LaPrairie kvepinčiaus  doh.gif
Galvokit ką kalbat retsykiais.... doh.gif

2. Neturit pasitikėjimo, ir nepirkit.... Bet Ebėjum pasitikėt per daug irgi neverta....

3. Aš perku kosmetiką, Jūsų žiniai, iš JAV.... Ir kainas puikiai žinau, gerą vardą turinti firma tik testerius ir tegali pardavinėt dykai (ir tie ant pasenimo ribos), normalioj pakuotėj, iš patikimos parduotuvės už kapeikas nenusipirksi  4u.gif 
Mačiau aš ir Lancome tušus ir Chanel pudras po 30-40Lt pardavinėjant - turbūt Jūsų brolis tą pačią produkciją ir stumdo, jei Dior ar YSL tušas nesiekia nei dviženklės sumos.....  cool.gif
Čia buvo nusipezėjimas iki viršūnės.... doh.gif

1. Tai kad tuos pačius TBS produktus iš UK galima parsigabent po kelis svarus - kas turi smegenų galvoj - tas perka internetu, užsienyje būdamas ar prašo draugų parvežt, o ne LT perka.
Nereikia čia visažine dėtis - yra ir gudresnių  tongue.gif

2.Kas turi proto - iš visokių šamanų tikrai nepirks, ypač vardinių produktų, kurių jau pardavimo kaina nesiekia dviženklės sumos  lotuliukas.gif
Tie "patikimi" žmonės ne visada pardavinėja patikimą gaminį  4u.gif

3. Sėkmės ten perkant ir ramiai miegant  mirksiukas.gif
Pirkau ir aš DIOR šėšėlius - tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai neturėdama supratimo apie padielkinius gaminius pirkau pigų produktą  doh.gif
Geriau mokėsiu brangiau, bet iš patikomos pardos pirksiu....
Ir nereikia čia kliedėt, kad kosmetikos rinka miršta, yra žmonių turinčių pinigo.
Mano draugė turi dėkingą darbą ir atlygį, tai Kristijanoj lengva ranka gali už 1500Lt papirkt, ir nereikia jai jokių šamanų pardavinėjančiu kelis Lt kainuojančia vardinę kosmetiką, ar pirkimų internetu, kad sutaupytų...
Jeigu jai ko prireikė - nuėjo ir nusipirko.... Ir tokių lietuvoj yra šimtai, antraip Kristiana su savo muziejinėm parduotuvėm ir kosminiais antkainiais seniai užbankrutavus būtų  4u.gif  Yra sau leidžiančiu mokėt ir tokius pinigus už kosmetiką.... rolleyes.gif

bet kiek pykčio pas jus moterys, aišku visiem kad kristiana labai brangi parduotuvė, bet kartais ir aš ten einu nusipirkti jei vyras neparveža iš Prancūzijos. pagal Jūsų nuomone, atrodo kad visur padėlkos bet Kristianoj tai jau ne g.gif, aš tai labiau pasitikiu ta produkcija kuria parveža mano vyriškis tongue.gif nei Kristianos, ir dar pigiau gaunasi pvz. Kristianoj Canel coco mademoiselle kainuoja 400Lt o iš tenai parveža už 280LT ir ne nuo gatvės nuperka o iš parduotuvės tongue.gif tongue.gif .

Papildyta:
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 04 16, 07:44)
bet kiek pykčio pas jus moterys, aišku visiem kad kristiana labai brangi parduotuvė, bet kartais ir aš ten einu nusipirkti jei vyras neparveža iš Prancūzijos. pagal Jūsų nuomone, atrodo kad visur padėlkos bet Kristianoj tai jau ne  g.gif, aš tai labiau pasitikiu ta produkcija kuria parveža mano vyriškis  tongue.gif nei Kristianos, ir dar pigiau gaunasi pvz. Kristianoj Canel coco mademoiselle kainuoja 400Lt o iš tenai parveža už 280LT ir ne nuo gatvės nuperka o iš parduotuvės  tongue.gif  tongue.gif .

Ir nereikia sakyti, kad geros prekės visur beveik vienodos kainos
Atsakyti
Ne,moterys,jau buvo kalbeta,kad antkainiai dideli,bet padielku,na,negali buti,srautas,gal siai dienai ir sumazejes,bet moterys,kurios pirko ta kosmetika taip ir tebeperka,mazoji dalis atkrito,o perka tokios moterys,na,kurios tikrai skiria kur s...., kur tikras produktas
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2010 04 16, 07:46)
aišku visiem kad kristiana labai brangi parduotuvė, bet kartais ir aš ten einu nusipirkti jei vyras neparveža iš Prancūzijos. pagal Jūsų nuomone, atrodo kad visur padėlkos bet Kristianoj tai jau ne  g.gif, aš tai labiau pasitikiu ta produkcija kuria parveža mano vyriškis  tongue.gif nei Kristianos, ir dar pigiau gaunasi pvz. Kristianoj Canel coco mademoiselle kainuoja 400Lt o iš tenai parveža už 280LT ir ne nuo gatvės nuperka o iš parduotuvės  tongue.gif  tongue.gif .

Tai aš ir nesakau kad Kristėj tik originalas..... Kas ten žino kur gali būt ir fuflo įsimaišęs - aš pvz kai to nesuprantu ir nenumanau, vistik patikimiau iš parduotuvės pirkt, nei iš kažkokių namudinių pardavėjų, kur tikimybė nusipirkt fuflo išauga 50proc unsure.gif
O jei pirkt užsienyje - tai tikrai žymiai pigiau..... Bet ne iki tiek, kad YSL tušas nesiekia nei dviženklės sumos lotuliukas.gif Net užsienyje tokio pigumo nėra biggrin.gif
Atsakyti
o tai kiek tuomet kainuoja lorelio,lumene ir pan firmos uzsieny , kad tokius antkainius uzsideda ant brandu kaip chanel ir tt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 04 16, 20:03)
o tai kiek tuomet kainuoja lorelio,lumene ir pan firmos uzsieny , kad tokius antkainius uzsideda ant brandu kaip  chanel  ir tt g.gif

Na UK jų įsigyt galima po 3-5 ar brangesnius produktus po 8-10 svarų biggrin.gif

Pati pirkau ir dovanojau močiutei L'orealio Anti-Age krempudrą, gavau už 7 svarus, pas mus ji deja 54,90Lt kainuoja doh.gif Arba Garnier tie anticeliulitiniai serumai su masažuokliais parsiduoda po 3 svarus (buvo tokia akcija paleista), pas mus po 40Lt jei kartais ne dar brangiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 16 balandžio 2010 - 20:02
QUOTE(kumiko @ 2010 04 16, 20:03)
o tai kiek tuomet kainuoja lorelio,lumene ir pan firmos uzsieny , kad tokius antkainius uzsideda ant brandu kaip  chanel  ir tt g.gif

L'oreal, Maybelline, Revlon, Rimmel ir pan firmu net nepardavineja kosmetikos parduotuves JAV, juos turi vaistiniu tipo parduotuves (drugstore). Tai L'oreal turbut brangiausias brand'as ten, nes tusai iki $15 (cia berods tas naujas su serumu bei su bumbuliniu sepeteliu, dar Maybelline vibruojantis panasiai kainuoja), siaip dauguma apie $10. Kitos firmos iki $10, daznai +-$8-$9. O toms firmoms daznai buna akcijos, kad 1 produkta (bet koki) perki, kitas puse kainos arba 2 uz 1 kaina.

Dior, Lancome, YSL ir tt tusai $20-$30. Tokios firmos akciju nedaro, bet kartais buna parduotuvines akcijos (pvz Sephora korteles turetojams 15% nuolaida visam apsipirkimui).
Atsakyti
pas mus kazkaip tikrai Lorealis iskeltas labai prabangiai ir brangiai, europoj jis gana pigesnis..
O del Kristianos, smagu, kad ten yra kitoks pasirinkimas nei kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 04 16, 21:02)
Na UK jų įsigyt galima po 3-5 ar brangesnius produktus po 8-10 svarų  biggrin.gif

Pati pirkau ir dovanojau močiutei L'orealio Anti-Age krempudrą, gavau už 7 svarus, pas mus ji deja 54,90Lt kainuoja  doh.gif  Arba Garnier tie anticeliulitiniai serumai su masažuokliais parsiduoda po 3 svarus (buvo tokia akcija paleista), pas mus po 40Lt jei kartais ne dar brangiau  rolleyes.gif

oho koks kainos skirtumas blink.gif bet as nei lorealio nei maybelino neperku lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, as jau nebesivelsiu i sita diskusija, nes net akys pavargsta skaityt ir rasyta kontragumentus i iki kaulelio isnarstyta mano kalba lotuliukas.gif ir nei as atejau cia kazka itikineti, nei fuflo stumdyti ar pan, parasiau ka zinau ir tiek, o ar jus naudosit kosmetika is lenkijos, lietuvos ar turkijos man nei silta nei salta, nei galvai, nei kisenei.
Kita vertus, dar kai ka noreciau pasakyti: jeigu noreciau cia jums pardavineti kosmetika tai ir reklamuociausi, ideciau pora skelbimuku, kas ka parduoda ir uz kiek, pakonsultuociau...bet ne tas mano tikslas buvo.
baisiai persiprasau,kad drisau pasakyti bloga zodi apie lietuvoje pardavinejama kosmetika ir jos kokybe, lb atsiprasau doh.gif
ir man taip butu gera ant sirdies jeigu didziosios veikejos neiskraipytu zodziu,kad ale as rasiau,kad YSL tusas dvizenkles sumos nekainuoja. apskritai tai kalbeta buvo apie kosmetikos versla, kur kosmetika vezama konteineriais ir min dezem, tai del to kaina ir maza, o ne del to,kad fuflo ar pan. yra verslo registras, yra kokybe ir originaluma liudijantys dokumentai, sutartys, parasai, taip,kad buciau dekinga jeigu visazines poniutes baigtu smeiztus, juo labiau,kad visiskai graziai lygiai nieko tiksliai nezino, nes zinokit yra ribos ir kazkokia pagarba, kurios ribu as jusu pusei neperzengiau, bet jeigu jusu mandagumas siekia tik tiek tai galiu ir as jusu kalba kalbeti - jei tik nuo to jums diena ir nuotaika bus geresne.
Atsakyti
QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 20, 13:52)
Na, as jau nebesivelsiu i sita diskusija, nes net akys pavargsta skaityt ir rasyta kontragumentus i iki kaulelio isnarstyta mano kalba  lotuliukas.gif ir nei as atejau cia kazka itikineti, nei fuflo stumdyti ar pan, parasiau ka zinau ir tiek, o ar jus naudosit kosmetika is lenkijos, lietuvos ar turkijos man nei silta nei salta, nei galvai, nei kisenei.
  Kita vertus, dar kai ka noreciau pasakyti: jeigu noreciau cia jums pardavineti kosmetika tai ir reklamuociausi, ideciau pora skelbimuku, kas ka parduoda ir uz kiek, pakonsultuociau...bet ne tas mano tikslas buvo.
  baisiai persiprasau,kad drisau pasakyti bloga zodi apie lietuvoje pardavinejama kosmetika ir jos kokybe, lb atsiprasau  doh.gif 
  ir man taip butu gera ant sirdies jeigu didziosios veikejos neiskraipytu zodziu,kad ale as rasiau,kad YSL tusas dvizenkles sumos nekainuoja. apskritai tai kalbeta buvo apie kosmetikos versla, kur kosmetika vezama konteineriais ir min dezem, tai del to kaina ir maza, o ne del to,kad fuflo ar pan. yra verslo registras, yra kokybe ir originaluma liudijantys dokumentai, sutartys, parasai, taip,kad buciau dekinga jeigu visazines poniutes baigtu smeiztus, juo labiau,kad visiskai graziai lygiai nieko tiksliai nezino, nes zinokit yra ribos ir kazkokia pagarba, kurios ribu as jusu pusei neperzengiau, bet jeigu jusu mandagumas siekia tik tiek tai galiu ir as jusu kalba kalbeti - jei tik nuo to jums diena ir nuotaika bus geresne.

jo, as ir paskaiciau, tai kiekvienas zmogus savo nuomone issako. Kas kur nori, tas ir perka. Kitam Kristianoje brangu, kitam pigu ax.gif
pvz. as perkukosmetika ir LT ir USA. Mangerai, nesiskundziu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir man taip butu gera ant sirdies jeigu didziosios veikejos neiskraipytu zodziu,kad ale as rasiau,kad YSL tusas dvizenkles sumos nekainuoja.

O kas čia? Kas turima omeny rašant "pirmos rūšies produktas"? Lumene?
QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 14, 11:08)
Brolis verčiasi kosmetikos prekyba iš amerikos, tai žinotumėt jūs kiek vienas tušas kainuoja... dviženklės sumos nesiekia ir tai dar pirmos rūšies produktas.. o čia iš lenkijos, ech...   unsure.gif

Tik pastebėjimas, atrašinėt nebūtina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 20 balandžio 2010 - 14:49
<...>
  baisiai persiprasau,kad drisau pasakyti bloga zodi apie lietuvoje pardavinejama kosmetika ir jos kokybe, lb atsiprasau  doh.gif 
<...>

Ir iš kur tiek sarkazmo, niekam čia nereikia jūsų persiprašymų. Taip kainos skiriasi Lietuvoje ir užsienyje, bet ir ten nėra "pirmos rūšies produktų" (kaip jums patinka vadinti) už kelis litus.
Jei jau taip idomu, tai tų tušų, kurie Lietuvoje kainuoja apie 100Lt kaina yra 40Lt, taip formina atvežant. Po to parduotuvė užsideda antkainį, kaip matom jis nemažas. Bet.. parduotuvių išlaikymas, o KristiAnos tikrai nemažos, personalas, išvežiojimas, reklama, galu gale ir pelno norima... tad smile.gif jei randate užsienyje pigiau, niekas netrukdo ten ir pirkti. Bet plauti žmonėms smegenis, kad draugo draugo draugas žino, arba antros eilės pusbrolio žmona veža už kelis litus originalesnes ir kokybiškesne kosmetika yra mažų mažiausiai juokinga.
Atsakyti