Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(vetruze @ 2010 04 14, 21:42)
ale,ziuriu kokia zinove parase,turbut,ten stovit ir visa tai darot?

tai ne gi ne, ypac tokiom priekabiom
Atsakyti
Vetruze, Tutti, suvalgykit mane gyva, nes pasakiau kas buvo parduotuviu uzkulisiuose lotuliukas.gif tiesa yra ziauri, bet tokia ta tiesa, ilgai nepasakosiu, bet gal pasidomekit kas ir is kur yra vezama, tada vadinkit cia kazka chalturscikais ar dar padelku pardavejais.

QUOTE(vetruze @ 2010 04 14, 12:24)
na,nelyginkit testerio,kuri per diena pakelia ir paurskia maziausiai 30kartu su produktu,kvapas,Kristianoj susimaises su kitais kvapais gali atrodyti visai kitaip,dar gali buti testeris pasenes,o jusu brolis,turbut ir verciasi padelku prekyba,jei jau vienas tusas tik kapeikas kainuoja

didzioji logika: jeigu pigiau, tai reiskia blogiau... o jums atrodo,kad jeigu kremas tbs kainuoja 70lt tai jis tiek ir vertas??? biggrin.gif nejuokinkit... cia tokia pat tiesa kaip ir tai,kad tbs yra draugiski gamtai, bei lb jau padeda nuskurdusioms salims ir neatlieka bandymu su gyvunais, bet ne esme,kad naudoja ingredientus, kurie jau isbandyti, o nuklydau... tai va, to kremo savikaina max 20lt, o parduotve uzsideda 300proc antkaini. o jus pirkit, pagal psichologija kaina uztikrina kokybe, dar kai kam.
Jei Kristianoj testeris pasenes - tai uz ka as moku joje? uz tai,kad senus, surugusius kvepalus uostyciau? ir manot jei paprasyciau,kad ispakuota nauja preke, nes noriu tikraji kvapa uzuost galvojat ispakuotu? - dar juokingiau.
ar dar ten kvapai susimaise, kas gerai parduotuvei visiskai nepriimtina, nes uz tokias kainas, kokiomis parduoda kosmetika galetu tikrai gera kondicionavima pasidaryt.

QUOTE(Tutti @ 2010 04 14, 14:28)
jo jo, parduotuvėse tik fuflo pardavinėja, kosmetiką reikia pirkt tik iš patikimų chalturščikų, kurie slaptais nežinomais būdais sugeba gauti originalios kosmetikos ir kaip senobiniai knygnešiai ją gabena per jūras marias iki Lietuvos. Kitaip originalios kosmetikos nenusipirksi aniekaip  schmoll.gif nu dar per ebay tik originalus pardavinėja  unsure.gif

Lietuva yra treciojo pasaulio salis, turinti treciaruse rinka, kuriai vezami treciarusiai produktai. as man regis nerasiau,kad visiskai visur lietuvoje yra neoriginalai, o jei rasiau - parodykit (lb nemegstu kai yra iskraipomi zodziai). yra originalu uz tragiskas kainas, kurie nera verti tos kainos taip pat kaip ir neoriginalai, parduodami kaip originalai. zinot, jeigu nebutu knygnesiu - "chaltursciku" tai galbut jus dabar nezinotumet kas ta lietuva taip,kad atsargiau su palyginimais. tai va, ka noriu pasakyti, lietuvos rinka jau pradeda uzimti tie zmones, kurie gabena kosmetika is kitu tasku nei lietuviskos parduotuves ir parduoda zemesnemis kainomis, nes jie nera sudare jokiu sutarciu su tos kosmetikos vieno ar kito zenklo atstovais, kurie savo sutartyse nustato pardavimu kainas, o to pasekoje kaina ir krenta.
o ties slapti budai nera slapti, tiesiog juos zino nevisi, nes ne visi tuo domisi, kaip ir ne kiekvienas domisi tuo, uz ka moka ir kas is kur.

QUOTE(vetruze @ 2010 04 14, 14:35)
as ebay toookius originalius Chanel tusus maciau,kad gyvenime niekur tokiu neteko matyti...,bet labai nebrangiai

ebey gali surasti visko ir prisipirkti bet ko. tai ka palinkeciau, maziau ziureti, o daugiau skaityti, nes aprasymuose visad buna parasyta kas yra parduodama. jeigu ir taisykles dar ebey paskaitytumet, tai zinotumet,kad jeigu pirkejas yra apgaunamas (pvz buvo parasyta,kad originalas, o atsiunte ne originala) tai nuostoliai vien tik pardavejui. tad dar ir gavus reik moket atskirt ar tai originalas.

ir nereik cia uzsipuldinet zmoniu, nes imsiu galvot,kad dirbat kristianoj biggrin.gif
P.S. o kvapas tikrai buvo nekoks ir ne mano jau cia beda kas jam atsitiko ir kas ka ipyle, esme, kad tikrai buvo neskanesnis nei turejau. gal as cia ir naujoke, bet anaiptol ne visur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma. R.: 14 balandžio 2010 - 20:03
o jus nenoretumet uzeit i kita kristiana ir dar karta palygint kvapu? gal kas pasikeis
Atsakyti
na, tas ivykis jau senokai buvo ir kvepalus as jau kitus turiu, bet gal kada dar ir uzsuksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Toma R. nepykite, bet jusu pasisakymai susipyne su logika ir visiskai neturi jokio pagristumo. Ir taip aisku, kad pas mus kremai/kvepalai netgi rubai yra brangesni nei kitose salyse, bet ne tik Lietuvoje yra uzsidedami didziuliai antkainiai, kurie virsija savikaina - net ir jusu svajoniu amerikej taip pat cool.gif ir greiciausiai tikrai nesuvokiate, kas yra treciojo pasaulio salis. Taip Lietuva dauguma rodikliu atsilieka nuo turtinguju valstybiu ir sv. amerikes, bet jau vien kaip ES narei yra privalomi tam tikri reikalavimai ir normos. O uz tokius pasisakymus (pagristus tik subjektyvia niekuom nepagrista jusu nuomone) galite susilaukti tikrai liudnu pasekmiu uz smeizta is tos pacios Kristianos..
Atsakyti
[quote=Girl_not4_you,2010 04 14, 22:26]

na, as tikrai nepykstu, bet jau imu pavargti...
as parasiau, kokia beda mane istiko kristianoje, bet nieko neraginau ten daugaiu neiti ir nepirkti, nerasiau kokia baisybe kristianoje, kokie ten tragiska situacija su ju produkcija ir pan. o placiau buvo pradeta sneketi, kai kazkas pradejo metytis tuo paciu smeiztu, tai gal as irgi tureciau susirupinti,kad ir jiems blogai turetu baigtis, bet del to as nesikabineju. kiekvienas cia uz savo zinias ir nuomone gali tureti liudnu pasekmiu, tad gal tada,kad mes visos neikliutume reiketu uzdaryti sita foruma ir niekam niekada nesakyti nei nuomones, nei to,ka zinome. taip kaip ten, visiems placiai zinoma, kad ir kokios maximos darbuotoju paslaptys ir idomybes, bet skirtumas tas,kad as nepasirasiusi jokiu sutarciu su niekuo,kad tureciau tyleti ar panasiai. gal dar isvystikim pokalbio tema taip,kad as tureciau atsiprasyti uz tai,kad man nepatiko tie kvepalai, nes jie neatitiko mano turima kvapa? bet vistiek man iskyla kalusimas kurioje vietoje as smeiziau kristiana...
beje, amerika emiau tik kaip pavyzdi,o i sventenybes tikrai nekeliu, as ja emiau kaip palyginima, nors, jeigu kazkam kliuva galiu lygint ir su anglija ar kita valstybe - vistiek tas pats. visa esme buvo apie kokybe ir kaina, kaip jos tarpusavyje dera.
reikalavimai ir normos... ziurint apie kokia sriti kalbam.
cia niekur nera vien tik mano nuomone, cia faktai, kuriuos as isdesciau savais zodziais, o pagal jus, mano nuomone nepagrista, nes siuo metu as tikrai neieskosiu ir neknisiu iv staripsniu,kurie tai irodo. man pakankamai cia laiko uztrunka parasyti tokius rasinelius ale atsiginti, tai, ka as "issigalvoju" ar pan. jeigu kam kyla kazkokiu klausimu siuliau pasidometi tokiais dalykais, kas tuo nesidomi.
Atsakyti
QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 14, 11:08)
1. galvoju pirksiu dar, bet jau eisiu i normalią parduotuvę,kad nebūtų jokių nesusipratimų. Vaikštinėjom su draugėm, kaip tik Kristiana buvo šalia, užbėgom, rodau aš joms tuos savo kvepalus, pasakoju kaip baisiai man jie patinka, pauostau - o ten kvaaapas...  blink.gif  išvis, kažkoks toks jau kitoks, net nosis užsirietė pauosčius  schmoll.gif  draugės sako " ir šitie tau skanūs???"

2.siaubas, ten net bonkutė buvo iš paprasčiausios plastmasės ir paveiksliukas apsilupes, nutrupėjes.., kai maniškė iš šlifuoto stiklo. jei jau pardavinėja padėlkas, tai bent jau tada tegul už padėlkos kainą.

3. Pirkau draugui dovaną kvepalų internetu per ebay, tai sutaupiau 200lt beveik - puikūs originalūs kvepalai buvo, pačios naujausios kolekcijos.

4.nebeturiu pasitikėjimo aš lietuviškomis parduotuvėmis visiškai. dar kai viena mamytė rašė jog kosmetiką mums prastesnę gamina, tai ištikrųjų taip ir yra, o parduota ale kaip origanalių gamintojų kainomis  doh.gif

5. Brolis verčiasi kosmetikos prekyba iš amerikos, tai žinotumėt jūs kiek vienas tušas kainuoja... dviženklės sumos nesiekia ir tai dar pirmos rūšies produktas.. o čia iš lenkijos, ech...  unsure.gif

1. Na testeriai ten danzai stovi ant sviesos, o ir siaip kvapas kinta priklausomai nuo laikymo salygu. Netikiu, kad tiek Kristianoj, tiek pas jus vienodai laikomi buvo. Be to, kvapas priklauso nuo metu laiko, temperaturu, odos bukles, parduotuvej daznai kvapas maisosi su kitais kvapais. Tai esat tikra, kad uostet tuos pacius tomis paciomis salygomis? Kitas dalykas, dar yra EDT, EDP ir pan, kurie tarpusavyje kvapu irgi skiriasi.

2. Esat tikra, kad jums tikrai originala padovanojo? O jei buteliukas skiriasi, tai gal tikrai sumaiset EDT ir EDP.

3. Jei ebay pirkot is tokiu saltiniu, kur n milijonu kvepalu pardavineja, tai beveik esu tikrai jusu pirktu kvepalu 'originalumu' - ten originalu gerai paieskot reikia.

4. Prie ko prastesne kokybe ir originaliu gamintoju kainos? blink.gif Daznai Lenkijoj ar pan salyse gamina is pigesniu zaliavu, buna, kad tam tikroms salims pagal ju ypatumus pritaiko (pvz lupdaziai karsto klimato slaims, kurie netirpta taip lengvai ant saules), bet su originalumu tas nesusije. Viskas gamina tos pacios firmos fabrikuose.

5. Jau beveik girdziu pasiulyma isigyti originaliu gaminiu pigiau su jusu pagalba lotuliukas.gif Ne viska i LT is Lenkijos veza ir ne viskas is ten taip blogai. Cia toks pat dalykas, kaip 'made in China' - isgirsta ir jau bijo tokiu daiktu, nors visi ten fabrikus turi. As gyvenu JAV - tikrai cia galima originaliu kvepalu rast nusipirkt pradedant $15 (kurie kitur $40 ir daugiau), buna taip pat kosmetika, kuno prieziuros priemones (dazniausiai viskas bent puse kainos). Bet nereikia lygint visokiu nukainavimu su paprastom kainom. O kad LT parduotuves uzsideda %, tai cia visai ne originalumo klausimas.

QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 14, 21:02)
1. tiesa yra ziauri, bet tokia ta tiesa, ilgai nepasakosiu, bet gal pasidomekit kas ir is kur yra vezama, tada vadinkit cia kazka chalturscikais ar dar padelku pardavejais.

2. didzioji logika: jeigu pigiau, tai reiskia blogiau... o jums atrodo,kad jeigu kremas  tbs kainuoja 70lt tai jis tiek ir vertas???  biggrin.gif 

3. Jei Kristianoj testeris pasenes - tai uz ka as moku joje? uz tai,kad senus, surugusius kvepalus uostyciau? ir manot jei paprasyciau,kad ispakuota nauja preke, nes noriu tikraji kvapa uzuost galvojat ispakuotu? - dar juokingiau.

4. ebey gali surasti visko ir prisipirkti bet ko. tai ka palinkeciau, maziau ziureti, o daugiau skaityti, nes aprasymuose visad buna parasyta kas yra parduodama. jeigu ir taisykles dar ebey paskaitytumet, tai zinotumet,kad jeigu pirkejas yra apgaunamas (pvz buvo parasyta,kad originalas, o atsiunte ne originala) tai nuostoliai vien tik pardavejui. tad dar ir gavus reik moket atskirt ar tai originalas.

1. Jus irgi pasidomekit kas ka ir is kur JUMS veza. wink.gif Neaisku is kur tuos kvepalus jums parveze, o ir brolis neaisku kur ka perka (bet pagal jusu zinutes panasu, kad ebay uzsiperka originaliu turtu).

2. Jusu ziniai, ne tik svnetasis ebay originalais prekiauja - pilna tiek paprastu, tiek internetiniu parduotuviu pigiau originalais prekiaujanciu ir dauguma forumieciu ten apsipirkineja ir vargo nemato. O manot, kad Bond No7 kvepalai kainuoja $250 ir jie tike verti? O jei juos uz $100 rasit nusipirkt, bus tu pinigu verti? Viena yra pagaminimo kaina, kita yra parduotuvine kaina. Eina nupirkt didemninemis kainomis, bet jei norit originaliu ir zemiau pagaminimo kainu, tai isivaizduoju ka per birzgaliuka perkat.

3. Zinot, JAV man taip ne karta buvo, kad nera testerio, tai pardaveja paima naujus kvepalus skirtus prekybai, atplesia ir padeda i testerio vieta. Bet nejuokinkit ir jus - jei LT ta darytu, tai i bankrota parduotuves eitu, ne tas mzoniu suvokimas, kas antras prasytu nauju kvepalu.

4. Nejuokinkit svieto lotuliukas.gif Galima visko prisipirkt, bet ir geru padielkiu galima nusipirkt ir neturedama salia to kvapo palyginimui labai galit apsimulkint.... O su tais apgavimais, tai nuostoliai ir pirkejui, nes turesit preke grazint uz savus pinigus registurotu pastu ir tik tada atgausit ta, ka sumokejot pradzioje.

Atsakyti
Shopingai,jusu pastebejimai labai teisingi
Atsakyti
Toma, nebesivelsiu as i sias kvailas diskusijas, Shopingas labai puikiai isdeste tai ka ir as galvoju mirksiukas.gif tiesiog kita karta, jei turejote laiko pasakyti, kad Kristianoje "stumdomi" fuflo , turekite laiko ir tai pagristai argumentuoti. Neesu ir as su Kristiana niekaip susijusi (net mano jokia drauge ar kaimyne ten nedirba ir gandu neparnesa biggrin.gif ), todel gal ne viska ir pati zinau - uztat ir prasiau savo nuomone pagristi cool.gif
Atsakyti
MERGINOS,norėjau paklaust o testeriu kvapas nuna identiskas užpakuotu kvepalu buteliukams, nes lyg girdejau kad testeriai buna labiau pigmentuoti, del to jie kvepia intensyviau
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 04 15, 14:23)
MERGINOS,norėjau paklaust o testeriu kvapas nuna identiskas užpakuotu kvepalu buteliukams, nes lyg girdejau kad testeriai buna labiau pigmentuoti, del to jie kvepia intensyviau

na,cia velgi,daug veiksniu lemia kodel kartais kvapas siek tiek skiriasi,bet Shopingas,manau,labai aiskiai aprase,laikymo salygos,kada buteliukas pradetas naudoti,EDP ar EDT(cia labai daznai zmones maisosi),ar nebuvo paveikta neigiamu isoriniu dirgikliu
Atsakyti
QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 14, 11:08)
1. Pirkau draugui dovaną kvepalų internetu per ebay, tai sutaupiau 200lt beveik - puikūs originalūs kvepalai buvo, pačios naujausios kolekcijos.
2. nebeturiu pasitikėjimo aš lietuviškomis parduotuvėmis visiškai.
3. Brolis verčiasi kosmetikos prekyba iš amerikos, tai žinotumėt jūs kiek vienas tušas kainuoja... dviženklės sumos nesiekia ir tai dar pirmos rūšies produktas.. o čia iš lenkijos, ech...  unsure.gif

1. Duok Die tiek sutaupius kvepintis ir įsivaizduot, kad originaliais kvepiat lotuliukas.gif
Realiai gerų kvepalų (turinčių aukštas kainas bet kokioj parduotuvėj ir per bet kokias akcijas ar nukainavimus) itin pigiai nusipirkt beveik NEĮMANOMA....
Parodykit man LaPrairie kvepalus papigiai - medalį užkabinsiu tongue.gif Draugė pirko užsienyje už 80eurų ir rankom plojo, kad pusvelčiui gavo - nors realiai nieko pigaus mokėt tiek už kvepalus....
Ir jei turėčiau galimybę nuo jų sutaupyt 200Lt - tai geriau nusipirkčiau parduotuvėj originalų Adidas tuol vandenį, nei padielkiniais LaPrairie kvepinčiaus doh.gif
Galvokit ką kalbat retsykiais.... doh.gif

2. Neturit pasitikėjimo, ir nepirkit.... Bet Ebėjum pasitikėt per daug irgi neverta....

3. Aš perku kosmetiką, Jūsų žiniai, iš JAV.... Ir kainas puikiai žinau, gerą vardą turinti firma tik testerius ir tegali pardavinėt dykai (ir tie ant pasenimo ribos), normalioj pakuotėj, iš patikimos parduotuvės už kapeikas nenusipirksi 4u.gif
Mačiau aš ir Lancome tušus ir Chanel pudras po 30-40Lt pardavinėjant - turbūt Jūsų brolis tą pačią produkciją ir stumdo, jei Dior ar YSL tušas nesiekia nei dviženklės sumos..... cool.gif
Čia buvo nusipezėjimas iki viršūnės.... doh.gif
QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 14, 21:02)
1.o jums atrodo,kad jeigu kremas  tbs kainuoja 70lt tai jis tiek ir vertas???  biggrin.gif  nejuokinkit... to kremo savikaina max 20lt, o parduotve uzsideda 300proc antkaini.
2.lietuvos rinka jau pradeda uzimti tie zmones, kurie gabena kosmetika is kitu tasku nei lietuviskos parduotuves ir parduoda zemesnemis kainomis
3.ebey gali surasti visko ir prisipirkti bet ko.

1. Tai kad tuos pačius TBS produktus iš UK galima parsigabent po kelis svarus - kas turi smegenų galvoj - tas perka internetu, užsienyje būdamas ar prašo draugų parvežt, o ne LT perka.
Nereikia čia visažine dėtis - yra ir gudresnių tongue.gif

2.Kas turi proto - iš visokių šamanų tikrai nepirks, ypač vardinių produktų, kurių jau pardavimo kaina nesiekia dviženklės sumos lotuliukas.gif
Tie "patikimi" žmonės ne visada pardavinėja patikimą gaminį 4u.gif

3. Sėkmės ten perkant ir ramiai miegant mirksiukas.gif
Pirkau ir aš DIOR šėšėlius - tai buvo pirmas ir paskutinis kartas, kai neturėdama supratimo apie padielkinius gaminius pirkau pigų produktą doh.gif
Geriau mokėsiu brangiau, bet iš patikomos pardos pirksiu....

Ir nereikia čia kliedėt, kad kosmetikos rinka miršta, yra žmonių turinčių pinigo.
Mano draugė turi dėkingą darbą ir atlygį, tai Kristijanoj lengva ranka gali už 1500Lt papirkt, ir nereikia jai jokių šamanų pardavinėjančiu kelis Lt kainuojančia vardinę kosmetiką, ar pirkimų internetu, kad sutaupytų...
Jeigu jai ko prireikė - nuėjo ir nusipirko.... Ir tokių lietuvoj yra šimtai, antraip Kristiana su savo muziejinėm parduotuvėm ir kosminiais antkainiais seniai užbankrutavus būtų 4u.gif Yra sau leidžiančiu mokėt ir tokius pinigus už kosmetiką.... rolleyes.gif
Atsakyti