Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(Jazira @ 2010 02 27, 13:47)
kaip suprast naudota pudra? taigi turi testerius, jei norėtų naudot. kad prekes gadintu  g.gif  neįtikėtina

Neitiketina,bet realybe. As pamaciau tik grizus namo i kita miesta,kad naudota krempudra.Kazkaip nekilo minciu atidaryt pakuote ir atsukti pasiziuret dar parduotuvej,kai paeme is stalciuko man reikalinga numeri...
Papildyta:
vetruze,neveikia tavo linkas.
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 05, 20:38)
Nezinau zinokit mergaites,bet Klaipedoi akropolio Kristej daznai prekinuosi, tai  malonios tos konsultantes.Visada meginuku duoda,visada pataria.Kad ir siandien pirkau kvepalus,tai dave dar tokia kosmetikine,meginuku.Nezinau man tai visai fainai toi Kristej 4u.gif

na kaip cia pasakius blush2.gif , viena syki nueini i Kristiana, tai normaliai, pataria, pakonsultuoja. kt syki i tave ziuri - apziuri nuo galvos iki koju, tipo tu cia pirksi ar nepirksi doh.gif .Man mieliau Sarmoj, siltesnis bendravimas, Kristianoj toks "saltumas " jauciamas unsure.gif .
as apie Klaipedos Akropoli kalbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida N.: 01 kovo 2010 - 17:08
http://www.kristiana...ik_138_lt/20559

http://www.kristiana...kropolyje/20598
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 01 kovo 2010 - 17:11
As tai tikrai nebematau kristianoje piktu pardaveju zvilgsniu ar kokio nemalonaus bendravimo. Nelabai kreipiu demesi, man visiskai dzin ka jos galvoja apie mane. mirksiukas.gif Gedimino prospekte - aptarnavimas puikus , is paskos niekas neslankioja ir i akis nelenda. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 02 kovo 2010 - 08:59
Paskutiniu metu kiek einu,tai niekas neprieina ir nevaikšto iš paskos,užtat iškart maloniau ten lankytis smile.gif Čia Klaipėdos Akropoly
Atsakyti
Sveikos, super mamytės, galvoju, ir aš pasireikšiu šia tema.
Kartą man padovanojo kvepalus Kenzo, jie siusti buvo iš kažkur jau labai patikimų šaltinių ir taip be galo man patiko... galvoju pirksiu dar, bet jau eisiu i normalią parduotuvę,kad nebūtų jokių nesusipratimų. Vaikštinėjom su draugėm, kaip tik Kristiana buvo šalia, užbėgom, rodau aš joms tuos savo kvepalus, pasakoju kaip baisiai man jie patinka, pauostau - o ten kvaaapas... blink.gif išvis, kažkoks toks jau kitoks, net nosis užsirietė pauosčius schmoll.gif draugės sako " ir šitie tau skanūs???"
siaubas, ten net bonkutė buvo iš paprasčiausios plastmasės ir paveiksliukas apsilupes, nutrupėjes.., kai maniškė iš šlifuoto stiklo. niekad nebepirksiu nieko kristianoj, apsurdiška... jei jau pardavinėja padėlkas, tai bent jau tada tegul už padėlkos kainą. Taip žmones apgaudinėt... sąžinės turėtų...Tos kainos, ten užkeltos taip apsurdiškai.
Pirkau draugui dovaną kvepalų internetu per ebay, tai sutaupiau 200lt beveik - puikūs originalūs kvepalai buvo, pačios naujausios kolekcijos.
nebeturiu pasitikėjimo aš lietuviškomis parduotuvėmis visiškai. dar kai viena mamytė rašė jog kosmetiką mums prastesnę gamina, tai ištikrųjų taip ir yra, o parduota ale kaip origanalių gamintojų kainomis doh.gif
Brolis verčiasi kosmetikos prekyba iš amerikos, tai žinotumėt jūs kiek vienas tušas kainuoja... dviženklės sumos nesiekia ir tai dar pirmos rūšies produktas.. o čia iš lenkijos, ech... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 14, 11:08)
Sveikos, super mamytės, galvoju, ir aš pasireikšiu šia tema.
Kartą man padovanojo kvepalus Kenzo, jie siusti buvo iš kažkur jau labai patikimų šaltinių ir taip be galo man patiko... galvoju pirksiu dar, bet jau eisiu i normalią parduotuvę,kad nebūtų jokių nesusipratimų. Vaikštinėjom su draugėm, kaip tik Kristiana buvo šalia, užbėgom, rodau aš joms tuos savo kvepalus, pasakoju kaip baisiai man jie patinka, pauostau - o ten kvaaapas...  blink.gif  išvis, kažkoks toks jau kitoks, net nosis užsirietė pauosčius  schmoll.gif  draugės sako " ir šitie tau skanūs???"
siaubas, ten net bonkutė buvo iš paprasčiausios plastmasės ir paveiksliukas apsilupes, nutrupėjes.., kai maniškė iš šlifuoto stiklo. niekad nebepirksiu nieko kristianoj, apsurdiška... jei jau pardavinėja padėlkas, tai bent jau tada tegul už padėlkos kainą. Taip žmones apgaudinėt... sąžinės turėtų...Tos kainos, ten užkeltos taip apsurdiškai.
Pirkau draugui dovaną kvepalų internetu per ebay, tai sutaupiau 200lt beveik - puikūs originalūs kvepalai buvo, pačios naujausios kolekcijos.
nebeturiu pasitikėjimo aš lietuviškomis parduotuvėmis visiškai. dar kai viena mamytė rašė jog kosmetiką mums prastesnę gamina, tai ištikrųjų taip ir yra, o parduota ale kaip origanalių gamintojų kainomis  doh.gif
Brolis verčiasi kosmetikos prekyba iš amerikos, tai žinotumėt jūs kiek vienas tušas kainuoja... dviženklės sumos nesiekia ir tai dar pirmos rūšies produktas.. o čia iš lenkijos, ech...  unsure.gif

na,nelyginkit testerio,kuri per diena pakelia ir paurskia maziausiai 30kartu su produktu,kvapas,Kristianoj susimaises su kitais kvapais gali atrodyti visai kitaip,dar gali buti testeris pasenes,o jusu brolis,turbut ir verciasi padelku prekyba,jei jau vienas tusas tik kapeikas kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 14, 11:08)

Brolis verčiasi kosmetikos prekyba iš amerikos, tai žinotumėt jūs kiek vienas tušas kainuoja... dviženklės sumos nesiekia ir tai dar pirmos rūšies produktas.. o čia iš lenkijos, ech...  unsure.gif

jo jo, parduotuvėse tik fuflo pardavinėja, kosmetiką reikia pirkt tik iš patikimų chalturščikų, kurie slaptais nežinomais būdais sugeba gauti originalios kosmetikos ir kaip senobiniai knygnešiai ją gabena per jūras marias iki Lietuvos. Kitaip originalios kosmetikos nenusipirksi aniekaip schmoll.gif nu dar per ebay tik originalus pardavinėja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2010 04 14, 14:28)
jo jo, parduotuvėse tik fuflo pardavinėja, kosmetiką reikia pirkt tik iš patikimų chalturščikų, kurie slaptais nežinomais būdais sugeba gauti originalios kosmetikos ir kaip senobiniai knygnešiai ją gabena per jūras marias iki Lietuvos. Kitaip originalios kosmetikos nenusipirksi aniekaip  schmoll.gif nu dar per ebay tik originalus pardavinėja  unsure.gif

as ebay toookius originalius Chanel tusus maciau,kad gyvenime niekur tokiu neteko matyti...,bet labai nebrangiai
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 04 14, 14:35)
as ebay toookius originalius Chanel tusus maciau,kad gyvenime niekur tokiu neteko matyti...,bet labai nebrangiai

nu tai tikriausiai tik kristianoj ir apsipirkinėji, kad nemačius originalių tušų cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal ten parugusiu rytiniu analizu ipyle, kad jau nosi taip uzriete, o ten testeriai nesensta nes zino kur juos det kol nepaseno
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 04 14, 20:33)
gal ten parugusiu rytiniu analizu ipyle, kad jau nosi taip uzriete, o ten testeriai nesensta nes zino kur juos det kol nepaseno

ale,ziuriu kokia zinove parase,turbut,ten stovit ir visa tai darot?
Atsakyti