Sveikos, super mamytės, galvoju, ir aš pasireikšiu šia tema.
Kartą man padovanojo kvepalus Kenzo, jie siusti buvo iš kažkur jau labai patikimų šaltinių ir taip be galo man patiko... galvoju pirksiu dar, bet jau eisiu i normalią parduotuvę,kad nebūtų jokių nesusipratimų. Vaikštinėjom su draugėm, kaip tik Kristiana buvo šalia, užbėgom, rodau aš joms tuos savo kvepalus, pasakoju kaip baisiai man jie patinka, pauostau - o ten kvaaapas...

išvis, kažkoks toks jau kitoks, net nosis užsirietė pauosčius

draugės sako " ir šitie tau skanūs???"
siaubas, ten net bonkutė buvo iš paprasčiausios plastmasės ir paveiksliukas apsilupes, nutrupėjes.., kai maniškė iš šlifuoto stiklo. niekad nebepirksiu nieko kristianoj, apsurdiška... jei jau pardavinėja padėlkas, tai bent jau tada tegul už padėlkos kainą. Taip žmones apgaudinėt... sąžinės turėtų...Tos kainos, ten užkeltos taip apsurdiškai.
Pirkau draugui dovaną kvepalų internetu per ebay, tai sutaupiau 200lt beveik - puikūs originalūs kvepalai buvo, pačios naujausios kolekcijos.
nebeturiu pasitikėjimo aš lietuviškomis parduotuvėmis visiškai. dar kai viena mamytė rašė jog kosmetiką mums prastesnę gamina, tai ištikrųjų taip ir yra, o parduota ale kaip origanalių gamintojų kainomis
Brolis verčiasi kosmetikos prekyba iš amerikos, tai žinotumėt jūs kiek vienas tušas kainuoja... dviženklės sumos nesiekia ir tai dar pirmos rūšies produktas.. o čia iš lenkijos, ech...