Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(edna @ 2010 02 15, 13:35)
Kristianu kainos kokybes neatitinka tikrai

kokybė nepriklauso nuo Kristianos kainų
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 02 15, 15:22)
o kokias konkreciai priemones odos ,plauku,kuno,dekoratyvine naudojate?

Ana Lotan,Lendan,Sebastian,Teotema,Make up for ever,tik pudros dar neatrandu kol kas naudoju Too faced magic wand,po to Chanell Vitalumiere.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 15 vasario 2010 - 18:26
Jau įsivaizduoju, kaip Kristianos darbuotojai skiedžia ir maišo kvepalus prieš tai juos kažkaip tai išpylę iš buteliukų biggrin.gif Tada dar dasiperka tuščios taros, dėžučių, pilsto, pakuoja ir celofanuoja. Čia tai topas su tuo kvepalų skiedimu. Norėčiau pamatyti tą įsivaizduojamą procesą lotuliukas.gif Aišku, niekada nežinai iš kokių tiekėjų perkamos prekės, bet su tuo skiedimu... doh.gif
O man Kristianoje patinka, jei leidžia finansinės galimybės. Aišku, jaučiasi konsultančių žvilgsniai. Bet juk jei klientas ateina, negali bėgti į kitą parduotuvės kampą kuo toliau nuo kliento, kad, neduok dieve, neužgautum jo žvilgsniu.
Panevėžyje Kristianoje kiek pirkau, tai niekada nebūdavo kažkokios prabangios priemonės, bet visada gaudavau mėginukų, visada pasiūlydavo pagalbą ir maloniai bendraudavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abecele3 @ 2010 02 26, 09:43)

O man Kristianoje patinka, jei leidžia finansinės galimybės. Aišku, jaučiasi konsultančių žvilgsniai. Bet juk jei klientas ateina, negali bėgti į kitą parduotuvės kampą kuo toliau nuo kliento, kad, neduok dieve, neužgautum jo žvilgsniu.
Panevėžyje Kristianoje kiek pirkau, tai niekada nebūdavo kažkokios prabangios priemonės, bet visada gaudavau mėginukų, visada pasiūlydavo pagalbą ir maloniai bendraudavo bigsmile.gif

Man irgi nepasakyčiau kad nepatinka Kristianoje, gal jos ne visada žino, ko aš noriu biggrin.gif Bet stengiasi labai, ir tikrai be galo malonios bigsmile.gif
Atsakyti
As Kristiana nusivylusi verysad.gif Is paskutiniu pirkiniu tusas buvo pasenes,o krempudra naudota ir ne viena kart. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AJ. @ 2010 02 27, 00:50)
As Kristiana nusivylusi verysad.gif Is paskutiniu pirkiniu tusas buvo pasenes,o krempudra naudota ir ne viena kart.  verysad.gif

kaip suprast naudota pudra? taigi turi testerius, jei norėtų naudot. kad prekes gadintu g.gif neįtikėtina
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 14, 00:03)
dar vienas niuansas,kad ten vis tik yra daug prekyciu kurios nera originalios...

QUOTE(Victorious @ 2010 02 14, 12:34)
Konkrečiai?

QUOTE(vetruze @ 2010 02 14, 16:56)
na,tokie neargumentuoti jusu pasisakymai nieko verti,nieko neginu,Kristiana man nepriklauso,bet taip pasisakineti labai megsta Sarmos atstoves...

Tai kad per tv sakė, jog buvo atliktas patikrinimas ar auditas, ar kaip tą biesą vadina - Kristianoj, Sarmoj ir rado NEORIGINALIŲ (padirbtų) prekių už 2mln litų (kvepalų buvo daugiausiai) unsure.gif
Nežinau tikėt ar ne, kartais mūsų žurnaliūgos mėgsta daryt reklamą ar antireklamą kur nereikia g.gif Tik tiek, kad tos žinios labai smarkiai ir neišplatino, kitaip sakant - matyt greit užčiaupė, kad nešūkautų per daug, o prekes konfiskavo iš visų tikrintų parduotuvių.... g.gif

Na aš tai realiai linkusi tikėt, nes vistik pažiūrėjus, kokie kaštai yra išlaikyt toookio didumo parduotuves, po keletą pardavėjų, kai kur ir apsauginių būna, o kur nuoma, mokesčiai, apyvartiniai pinigai, o ir pelno norisi biggrin.gif O parduotuvės amžinai pustuštės (bent jau mūsų mieste g.gif ), nežinau kiek turi per dieną suprekiaut, kad tokius palocius išlaikyt, darbuotojus, nuomas ir moksečiams kad pakaktų.... g.gif TYai gal ir varo padielkinius kvepalus, tai gryni pinigai į kišenę kapsi doh.gif

Na o neskaičiuojant svetimų pinigų, noriu pasakyt, kad mūsų mieste yra dvi Kristianos, geriausia - Akropolio, ten niekas nelenda į akis, pardavėjos paslaugios, malonios.... Jei atsisakai pagalbos, jos užsiima savais darbais, nekreipia į tave dėmesio, gali ramiai vaikštinėt, žiūrinėt, uostinėt....
O kitoj užsukus esu vos kelis kartus, pasijaučiau visiška nevėkšla, nabagė, vargšė ir netikus klientė jų "prestižnoj" parduotuvėj. Pirma tave tyrinėja akim (sekioja paskui vos ne koja kojon doh.gif ), po to susukta morda užklausia kuo gali padėt, atsakymai trumpi, ne informatyvūs, veidas rūškanas, nepatenkintas ir dar jei galėtų - paklaustų, ko čia tampai buteliukus, testeriukus, gi vistiek nieko nepirksi - aš tada viską ištampau ir iš principo neperku, važiuoju į Akropolinę ir nusiperku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 02 27, 16:34)
Na o neskaičiuojant svetimų pinigų, noriu pasakyt, kad mūsų mieste yra dvi Kristianos, geriausia - Akropolio, ten niekas nelenda į akis, pardavėjos paslaugios, malonios.... Jei atsisakai pagalbos, jos užsiima savais darbais, nekreipia į tave dėmesio, gali ramiai vaikštinėt, žiūrinėt, uostinėt....
O kitoj užsukus esu vos kelis kartus, pasijaučiau visiška nevėkšla, nabagė, vargšė ir netikus klientė jų "prestižnoj" parduotuvėj. Pirma tave tyrinėja akim (sekioja paskui vos ne koja kojon  doh.gif ), po to susukta morda užklausia kuo gali padėt, atsakymai trumpi, ne informatyvūs, veidas rūškanas, nepatenkintas ir dar jei galėtų - paklaustų, ko čia tampai buteliukus, testeriukus, gi vistiek nieko nepirksi - aš tada viską ištampau ir iš principo neperku, važiuoju į Akropolinę ir nusiperku  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Akropolyje tikrai maloniau lankytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 02 27, 17:34)
Tai kad per tv sakė, jog buvo atliktas patikrinimas ar auditas, ar kaip tą biesą  vadina - Kristianoj, Sarmoj ir rado NEORIGINALIŲ (padirbtų) prekių už 2mln litų (kvepalų buvo daugiausiai)  unsure.gif
Nežinau tikėt ar ne, kartais mūsų žurnaliūgos mėgsta daryt reklamą ar antireklamą kur nereikia  g.gif  Tik tiek, kad tos žinios labai smarkiai ir neišplatino, kitaip sakant - matyt greit užčiaupė, kad nešūkautų per daug, o prekes konfiskavo iš visų tikrintų parduotuvių.... g.gif

Na aš tai realiai linkusi tikėt, nes vistik pažiūrėjus, kokie kaštai yra išlaikyt toookio didumo parduotuves, po keletą pardavėjų, kai kur ir apsauginių būna, o kur nuoma, mokesčiai, apyvartiniai pinigai, o ir pelno norisi  biggrin.gif  O parduotuvės amžinai pustuštės (bent jau mūsų mieste  g.gif ), nežinau kiek turi per dieną suprekiaut, kad tokius palocius išlaikyt, darbuotojus, nuomas ir moksečiams kad pakaktų....  g.gif  TYai gal ir varo padielkinius kvepalus, tai gryni pinigai į kišenę kapsi  doh.gif
O kitoj užsukus esu vos kelis kartus, pasijaučiau visiška nevėkšla, nabagė, vargšė ir netikus klientė jų "prestižnoj" parduotuvėj. Pirma tave tyrinėja akim (sekioja paskui vos ne koja kojon  doh.gif ), po to susukta morda užklausia kuo gali padėt, atsakymai trumpi, ne informatyvūs, veidas rūškanas, nepatenkintas ir dar jei galėtų - paklaustų, ko čia tampai buteliukus, testeriukus, gi vistiek nieko nepirksi - aš tada viską ištampau ir iš principo neperku, važiuoju į Akropolinę ir nusiperku  lotuliukas.gif

taip ir pasklinda kalbos lotuliukas.gif jeigu pasakojate, ką matėte, tai ir pasakokite su visu kontekstu. Sarma gauna dauguma kvepalų iš Lenkijos fabrikų, ir vienas iš jų pradėjo neteisėtą veiklą, kitaip tariant gaminti kvepalus iš pigesnių priemonių. Tačiau greitai buvo susekta, tad tos prekės parduotuvėje išbuvo maksimum 2 dienas. Gali būti, kad parduotuvė prisidėjo prie pastangų, kad žinia plačiai nepasklistų, bet ar jie kalti dėl tokios susidariusios situacijos? o vardas vizgi krenta po tokių įvykių...

O kosmetikos parduotuvės išgyvena gerai, nes antkainiai dideli.

Kol kas didžiausia kosmetikos parduotuvių bėda matau klientes, nekvalifikuotas pardavėjas ir trūksta firmų įvairovės doh.gif
Klientės atsukinėja naujas prekes, pardavėjos - dauguma nesupranta nieko apie prekes, kuriomis prekiauja, o įvairovės labiausiai pasigendu. Kur tokios firmos, kaip MAC, bobbi brown, bare escentuals, benefit ir daug kitų?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 02 27, 18:19)
1.O kosmetikos parduotuvės išgyvena gerai, nes antkainiai dideli.

2. trūksta firmų įvairovės  doh.gif
Klientės atsukinėja naujas prekes, pardavėjos - dauguma nesupranta nieko apie prekes, kuriomis prekiauja, o įvairovės labiausiai pasigendu. Kur tokios firmos, kaip MAC, bobbi brown, bare escentuals, benefit ir daug kitų?

1. Nežinau ar ilgai taip, dabar pasaulis virtualėja, ir vienu "niekingu" pelytės paspaudimu, tokius pat kvepalus užsisakai vos ne per pus (kai kada ir daugiau) pigiau nei pas mus, o ir keliauja žmonės daugiau - tai apsiperka užsienyje, draugai parveža dovanų ar tiesiog paprašius paslaugos smile.gif
Turės kainas sureguliuot manau kažkada, nes greit liks iš dalies ant ledo visos Kristės ir pan. O tokių poniučių, kurios per daug neskaičiuoja kur, kam ir kiek dėt pinigų - neperdaugiausiai turim (bent jau mūsų "kaime" lotuliukas.gif ).

2. drinks_cheers.gif Aš irgi pasigendu kai kurių gamintojų kosmetikos, kvapalų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 28 vasario 2010 - 01:22
QUOTE(Argija @ 2010 02 27, 18:19)
Kur tokios firmos, kaip MAC, bobbi brown, bare escentuals, benefit ir daug kitų?

As irgi nesuprantu, kaip ner BB ir Mac Lietuvoj g.gif Gi tokie zymus, pripazinti brandai... Ir tikrai turi fanu, net prasukinet nereikia . Na as nebent galvoju, gal kokiai Sephorai ar dar kokiam tinklui exclusiva atidave Europos ir jei ner Lietuvoj tinklo parduotuves arba tiesiogiai gamintojo parduotuves, reiskia ner kas atstovauja branda.
Atsakyti
https://mail.google....0...disp=emb
Atsakyti