QUOTE(linuxox @ 2010 02 14, 00:03)
dar vienas niuansas,kad ten vis tik yra daug prekyciu kurios nera originalios...
QUOTE(Victorious @ 2010 02 14, 12:34)
QUOTE(vetruze @ 2010 02 14, 16:56)
na,tokie neargumentuoti jusu pasisakymai nieko verti,nieko neginu,Kristiana man nepriklauso,bet taip pasisakineti labai megsta Sarmos atstoves...
Tai kad per tv sakė, jog buvo atliktas patikrinimas ar auditas, ar kaip tą biesą vadina - Kristianoj, Sarmoj ir rado NEORIGINALIŲ (padirbtų) prekių už 2mln litų (kvepalų buvo daugiausiai)
Nežinau tikėt ar ne, kartais mūsų žurnaliūgos mėgsta daryt reklamą ar antireklamą kur nereikia

Tik tiek, kad tos žinios labai smarkiai ir neišplatino, kitaip sakant - matyt greit užčiaupė, kad nešūkautų per daug, o prekes konfiskavo iš visų tikrintų parduotuvių....
Na aš tai realiai linkusi tikėt, nes vistik pažiūrėjus, kokie kaštai yra išlaikyt toookio didumo parduotuves, po keletą pardavėjų, kai kur ir apsauginių būna, o kur nuoma, mokesčiai, apyvartiniai pinigai, o ir pelno norisi

O parduotuvės amžinai pustuštės (bent jau mūsų mieste

), nežinau kiek turi per dieną suprekiaut, kad tokius palocius išlaikyt, darbuotojus, nuomas ir moksečiams kad pakaktų....

TYai gal ir varo padielkinius kvepalus, tai gryni pinigai į kišenę kapsi
Na o neskaičiuojant svetimų pinigų, noriu pasakyt, kad mūsų mieste yra dvi Kristianos, geriausia - Akropolio, ten niekas nelenda į akis, pardavėjos paslaugios, malonios.... Jei atsisakai pagalbos, jos užsiima savais darbais, nekreipia į tave dėmesio, gali ramiai vaikštinėt, žiūrinėt, uostinėt....
O kitoj užsukus esu vos kelis kartus, pasijaučiau visiška nevėkšla, nabagė, vargšė ir netikus klientė jų "prestižnoj" parduotuvėj. Pirma tave tyrinėja akim (sekioja paskui vos ne koja kojon

), po to susukta morda užklausia kuo gali padėt, atsakymai trumpi, ne informatyvūs, veidas rūškanas, nepatenkintas ir dar jei galėtų - paklaustų, ko čia tampai buteliukus, testeriukus, gi vistiek nieko nepirksi - aš tada viską ištampau ir iš principo neperku, važiuoju į Akropolinę ir nusiperku