Įkraunama...
Įkraunama...

KristiAna

QUOTE(lauryna @ 2010 02 04, 19:52)
Kaip tai ner ka bandyt ?? Juk ant veido produktas tepasi,  suprasciau jeigu baze kainuotu 5 lt, tai bala nemate - ismetei ir pamirsai doh.gif  doh.gif

tikrai pritariu kad yra ka bandyti tai matiskumo nelaike tai raudonio nemaskavo ir t.t. o nusipirkus visa kieki jei netinka tai kur ji iskankinti vel pardavinet tik uz puse kainos tikrai gaila pinigeliu nes krize gi Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
http://www.kristiana.lt/valentinas/
Atsakyti
QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 10, 13:57)
na gal, bet vien aptarnavimas ir požiūris į klientą. net neatsiprašė. tačiau gal ne visus kvepalus skiedžia, tačiau faktas kad skiedžia, nes tai pasakė moterys, kurios užsienyje perka kvepalus ir matyt pirko kristianoj, pamatė skirtumų ar pan. na tiksliai nzn, tačiau tas procesas jau senokai vykdomas. o galimybių atskiest juk yra daug, o jų parduotuvių yra daugybę, tai pelnas iš to tikrai yra..

na cia ir paskelbet tema, Kristiana jus i teisma paduos lotuliukas.gif
Tikrai nemanau ir esu isitikinus, kad Kristianoje, Sarmoje tikrai niekas kvepalu neskiedzia, nereikia sneketi nesamoniu g.gif
O kas ten jums atsitiko del tu kvapu susimaisymo, tai tikrai jei uostet daugiau nei 3 kvapus taip ir atsitiko, nemanau, kad Kristiana ikiso Jums fufeli. doh.gif
O del konsultanciu, zinoma, kiekvienoj sferoj yra ivairiu nekompetetingu zmoniu, nieko naujo, nieko keisto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 05, 19:38)
Nezinau zinokit mergaites,bet Klaipedoi akropolio Kristej daznai prekinuosi, tai  malonios tos konsultantes.Visada meginuku duoda,visada pataria.Kad ir siandien pirkau kvepalus,tai dave dar tokia kosmetikine,meginuku.Nezinau man tai visai fainai toi Kristej 4u.gif

Kai tokie anktainiai tai meginukai gaunasi nupirkti, o jei ju neduoda, tai tikrai buna pikta. g.gif Panevezy esu pirkus, tai nedave meginuku, va Vilniuj Akropoly Kosmadoj tai esu gavus dovanu bigsmile.gif
Atsakyti
cia tas Kilbukas taip nusisnekejo,kad daugiau jau nebeimanoma...
Atsakyti
vat vat kauno akropolyj tai labai pasikelus pardaveja dirba, pas ja niekada negausi meginuku, visalaik pasikelus, paprasai padet issirinkt tai pasako eikit ir kvepinkit, o kurie gaivus , saldus tai isvis nezino, du kart pas ja pataikiau labai nemaloni, tokia juoda auksta trumpais plaukais
Atsakyti
as Kristi-anos visai atsisakiau,visu pirma tai naudoju visa kosmetika tik profesionalia,ir plauku ir odos ir t.t.kvepalu vis gaunu dovanu butent tokiu kurie man labiausiai patinka,o kai kvapas man patinka as ilgai jo nekeiciu.Ir dar vienas niuansas,kad ten vis tik yra daug prekyciu kurios nera originalios...
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 14, 01:03)
Ir dar vienas niuansas,kad ten vis tik yra daug prekyciu kurios nera originalios...

Konkrečiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 vasario 2010 - 11:34
nenoriu viesai skelbti is kur ir ka tiksliai zinau,nesakau kad ten visos prekes neoriginalios,bet yra tokiu prekiu kurios atkeliauja tarkime ne is oficialiu atstovu.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 14, 13:46)
nenoriu viesai skelbti is kur ir ka tiksliai zinau,nesakau kad ten visos prekes neoriginalios,bet yra tokiu prekiu kurios atkeliauja tarkime ne is oficialiu atstovu.

na,tokie neargumentuoti jusu pasisakymai nieko verti,nieko neginu,Kristiana man nepriklauso,bet taip pasisakineti labai megsta Sarmos atstoves...
Atsakyti
oi,brrrrr i Sarma is viso neinu nei apsipirkti ar apsidairyti smile.gif visiskai neturiu nieko bendro su kosmetikos platinimu ar pardavimu,as dirbu grozio industrijoje bet su plaukais,o kosmetika mane domina tik kaip vartotoja.
Atsakyti
Kristianu kainos kokybes neatitinka tikrai
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 14, 01:03)
as Kristi-anos visai atsisakiau,visu pirma tai naudoju visa kosmetika tik profesionalia,ir plauku ir odos ir t.t.kvepalu vis gaunu dovanu butent tokiu kurie man labiausiai patinka,o kai kvapas man patinka as ilgai jo nekeiciu.Ir dar vienas niuansas,kad ten vis tik yra daug prekyciu kurios nera originalios...

o kokias konkreciai priemones odos ,plauku,kuno,dekoratyvine naudojate?
Atsakyti