QUOTE(Kilbukas @ 2007 03 10, 13:57)
na gal, bet vien aptarnavimas ir požiūris į klientą. net neatsiprašė. tačiau gal ne visus kvepalus skiedžia, tačiau faktas kad skiedžia, nes tai pasakė moterys, kurios užsienyje perka kvepalus ir matyt pirko kristianoj, pamatė skirtumų ar pan. na tiksliai nzn, tačiau tas procesas jau senokai vykdomas. o galimybių atskiest juk yra daug, o jų parduotuvių yra daugybę, tai pelnas iš to tikrai yra..
na cia ir paskelbet tema, Kristiana jus i teisma paduos
Tikrai nemanau ir esu isitikinus, kad Kristianoje, Sarmoje tikrai niekas kvepalu neskiedzia, nereikia sneketi nesamoniu
O kas ten jums atsitiko del tu kvapu susimaisymo, tai tikrai jei uostet daugiau nei 3 kvapus taip ir atsitiko, nemanau, kad Kristiana ikiso Jums fufeli.
O del konsultanciu, zinoma, kiekvienoj sferoj yra ivairiu nekompetetingu zmoniu, nieko naujo, nieko keisto
Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 01 05, 19:38)
Nezinau zinokit mergaites,bet Klaipedoi akropolio Kristej daznai prekinuosi, tai malonios tos konsultantes.Visada meginuku duoda,visada pataria.Kad ir siandien pirkau kvepalus,tai dave dar tokia kosmetikine,meginuku.Nezinau man tai visai fainai toi Kristej
Kai tokie anktainiai tai meginukai gaunasi nupirkti, o jei ju neduoda, tai tikrai buna pikta.

Panevezy esu pirkus, tai nedave meginuku, va Vilniuj Akropoly Kosmadoj tai esu gavus dovanu